Invandrargäng omringade flickor och började tafsa

INVANDRARBROTT. Strax efter tolvslaget på nyårsafton inträffade flera fall av sexuellt ofredande – samtliga vid Larmtorget i Kalmar. Bland annat blev två flickor i 17-årsåldern omringade och tafsade på av ett gäng män.

– Männen bildade en ring runt de unga flickorna, som kände sig väldigt trängda. De började tafsa på tjejerna, och slutade inte trots att flickorna vid upprepade tillfällen sa ifrån, säger P-O Jansson, inre befäl vid Kalmarpolisen.

De två flickorna, båda i 17-årsåldern, firade nyår när flera män i 25-30-årsåldern utsatte dem för sexuellt ofredande. Och männen, ett gäng i 25-30-årsåldern, vägrade lyssna när tjejerna sa ifrån.

– Männen har inte förstått svenska, eller något annat språk heller. Vi har ingen misstänkt i nuläget, men det finns övervakningskameror som vi kommer kontrollera, säger P-O Jansson.

Flickorna lyckades fly från männen efter en stund, och anmälde händelsen. När polis kom till platsen hade gänget redan lämnat platsen.

24Kalmar

12 thoughts on “Invandrargäng omringade flickor och började tafsa

  1. Grottmänniskor bara träpåken som saknas! Nu måste någon sett fel det finns väl inga 25 – 30 åringar, de är ju under 15 hela högen! De här ensamkommande kommer inte att ge sig förrän någon svensk kvinna har berikats å det grövsta av flera stycken berikare samtidigt! Det är ju så de fungerar!

  2. Dom förstår inte Svenska?? Ändå kan dom hundra gånger
    om dagen titulera Svenska flickor för horor? Men om alla
    oförskämdheter från dessa fanskap hade varit kopplade till
    utvisning vid upprepande hade dom säkert förstått!

  3. – Männen har inte förstått svenska, eller något annat språk heller. …….apor och andra djur är kända för att inte tala eller förstå något språk. Tjejerna kan tacka de 87% för berikningen och tacka högre makter för att det inte blev en ”kulturkrock”. SD 2018 om det inte är för sent…..

Kommentera