Aftonbladet blåljuger

HATMEDIA. Ni hör ordet ”flyktingar” dagligen i hatmedia. Ofta rör det sig inte om ”flyktingar” utan människor som passerat mängder av fredliga länder på väg till bidragsparadiset Sverige. Aftonbladet håller dock fast vid ordet flyktingar trots att det är utlänningar som olagligt vistas i landet och som fått sin sak prövad och fått avslag. Alltså illegala invandrare. 

2015-11-28_1010

18 thoughts on “Aftonbladet blåljuger

  1. Hörde uttrycket ”genuin flytkting” användas för att skilja dem från bidragsinvandring, som en slags motmedel mot ordets utökade betydelse.

  2. Aftonbladet vågade inte publicera en löjlig teckning på terroristerna pedofet, därifrån kan man bara förvänta sig ryggradslöshet och rövslickeri.

  3. Och idag skriver rännstenspressen Aftonbladet ännu en hatartikel…

    Sverigedemokraternas väljare har i hög grad vänt det vanliga samhället ryggen.Nästan alla har lågt eller mycket lågt förtroende för regeringen. Tre fjärdedelar har samma låga uppfattning om riksdagen.
    De misstror tidningar och journalister och förlitar sig i högre grad än andra på alternativa medier enligt Aftonbladet/Inizio.

    Och det skulle inte kunna vara så, att SAMHÄLLET och MEDIA har vänt vanliga människor ryggen?

    • Givetvis läser vi Svenskar hellre PETTERSSONS BLOGG än hatmedia. På Petterssons får vi ju veta sanningen.
      Vad beträffar det Svenska samhället så är det ju fakta att det har vänt ryggen till och utaslutit en stor mängd Svenskar till förmån för muslimska mördare och våldtäcktsmän.

  4. De så kallade flyktingarna är i själva verket muhammedanska kolonisatörer, vars mål är att etablera islam i Sverige.

    Vidare så anser jag att benämningen ekonomiska lycksökare, passar perfekt i det här sammanhanget jävligt bra.

    Flyktingar….. Nää ääh!

  5. Såg en bra kommentar på ett annat ställe; ”Vilket grannland är i krig? Annars är det inte flyktingar utan migranter.”

Kommentera