Männen i Fagersta klagar igen

INVANDRING. Männen i Fagersta som klagar på maten och standarden på Norrbygårdens asylförläggning har gjort ännu en film (första HÄR), där de klagar på maten. De hungerstrejkar och sitter demonstrativt med tomma brickor. De påstår att de  gör det med all respekt och kärlek till Sverige, det land som tagit emot dem och ger dem allt gratis.

-Pettersson säger Beirut, Bagdad, Damaskus och snart Sverige. Låt dem finansiera sitte upphälle själva, antingen med egna pengar eller lån på den öppna marknaden. De är så välutbildade så det är nog inga problem.

Asylsökande hungerstrejkar, maten duger inte

Asylturister hungerstrejkar i Fagersta

14 thoughts on “Männen i Fagersta klagar igen

  1. Lägg er ned och dö på fastande mage, här finns inget rätt blod för IS-vampyrer. Krepera, må de första solstrålar nå och bränna era smutsiga lik!

  2. Varenda en av dem sade i videon att maten de får varje dag sedan 6 månader är otjänlig. Mathanteringen mycket dålig, hälsovårdsmyndigheter borde åtminstone ta prover på maten de får eftersom så många har insjuknats.
    Deras vän som tog video för att uppmärksamma frågan blivit utvisad och resten har hotats till tystnad av icke-svenska maffian som driver stället.

  3. Om det är detta som kallas mångfald, som då en hel del människor går i fackeltåg för. Så avstår jag mer än gärna.

    Eftersom dessa ”asylsökande” människor hungerstrejkar, så lär det ju bli en del mat över.

    Förmodar att de hemlösa eller många fattigpensionärer i Fagersta, mer än gärna tar emot ett par lådor av den mat som inte ”duger”.

    ”Lättare döljer en vis sin visdom än en dåre sin dårskap”.

  4. Tror de att de skall framkalla någon form av sympati med det här? Det uppbringar ännu mer avsky och äckel för kräken.

  5. (S)verige behover en ny (S)IGNALPOLITIK – Sveriges folk vill INTE betala for dessa as och kloakrattor fran helvetet!!

  6. Aggressiva, valdsamma kravmaskuner, riktigt fula as….Folket maste bevapna sig och forsvara barn och barnbarn, kvinnor och aldre….

  7. Olli:
    Där hade ditt ord ”vrålapor” passa in..Vilket tjatter i buren ! Slutligen än en gång returbiljett för ”berikarna”,och uuuuuuuuuuuttttttttttttttttt !

Kommentera