Är inte judiskt blod tillräckligt rött?

MELLANÖSTERN. I går mördades ett ungt judiskt par framför ögonen på sina fyra små barn, när de färdades i sin bil på Västbanken, Israel. Har någon sett att det rapporterats om det i svenska hatmedia? 

Ett brutalt och fegt brott som har chockat den israeliska nationen och världen. Uttryck av bestörtning, fördömande och medkänsla med de sörjande barnen, är vanliga i Israel och utomlands men i Sverige är det tyst.

Detta trots att detta bara är en av många terroristattacker mot israeliska civila i de senaste månaderna, som är ett resultat av uppvigling och utbildning i hat från den palestinska myndigheten som Sverige är en av de största biståndsgivarna till.

Dussintals liknande attacker – skottlossningar, knivstickningar, småbarn som medvetet bli överkörda med bilar – får rutinmässigt ingen täckning i svenska medier. Det blir heller inga kondoleanser eller fördömanden från svenska tjänstemän, politiker eller UD.

-Pettersson undrar varför inte utrikesblondinen fattar att israelerna är förbannade på Sverige. Det blir inga rapporter förrän israelerna sänder in poliser och trupper i de palestinska områdena för att leta efter mördarna, då kommer svenska hatmedia och dito politiker att vakna och blir någon stenkastande arab skadad då…

 

18 thoughts on “Är inte judiskt blod tillräckligt rött?

  1. Islam är en IDEOLOGI, en totalitär aggressiv ideologi som vill ta makten genom terrorism. Ideologin stöds av koranen och sharia där icke-muslimer ska dödas bara för att de är icke-muslimer.
    IDEOLOGIN ÄR INTERNATIONELL, ISLAM VILL SPRIDA SIG OCH KONTROLLERA HELA VÅR JORD MED TERRORISM….Detta avskyvärda mord kunde lika gärna hända i Stockholm som i Israel, det händer i Syrien med denna ideologi som grund….
    Detta är ONSDSKA bortom allt förnuft, ett par föräldrar blir mördade och deras barn blir föräldralösa, – så ser SATAN ut, så ser ONDSKAN ut….Det otäcka är att ondskan blir en ond cirkel, ondska möts med mer ont och detta tar aldrig slut, ONDSKANS GRUND ÄR ISLAM….
    De saknar etiskt tänkande, EMPATI OCH MEDMÄNSKLIGHET vet de inte vad det är….Den här s.k. ”religionen” utmärker sig genom att förespråka extremt våld, det står i deras skrifter att de skall mörda alla icke-muslimer, ALLA ANDRA RELIGIONER TAR AVSTÅND FRÅN HALALSLAKT AV MÄNNISKOR UTOM ISLAM!!!
    Det är en sådan människofientlig ideologi Mona Muslim och Socialdemokraterna välkomnar med öppna armar till vårt land Sverige! Istället behöver vi få tillbaka pass och ID-kontroller och stoppa masinvandringen av mellanösternfolk och folk från Afrika, särskilt Somalia. De belastar vårt välfärdssystem till 100% och de för med sig en massa ovälkommen kriminallitet och denna ideologi.
    VI MÅSTE SLÅ VAKT OM DEMOKRATIN ISRAEL OCH VÅRT KÄRA FOSTERLAND SVERIGE – VI VILL INTE SE VÅRA BARN OCH BARNBARN SLAKTAS AV MUSLIMER!!!

  2. Pettersson. Varför gnäller du? Aftonbladet publicerade det o TV4 sände händelsen. Kan va så att terrordådet i skolan i USA fick större publicitet. För övrigt är frågan varför du tror att media som till stor del är proisraeler skulle hålla tyst om detta.

    För övrigt mycket tragiskt att utvecklingen i Palestina och ( s.k. israel)bara blir värre o värre o går åt helt fel håll. Högerextremisterna har förvärrat situationen avsevärt

  3. Araber mot judar,
    judar mot araber, gäsp
    Jag är svensk och jag bryr mig egentligen inte mer om mord i deras land än dom bryr sig om mord i vårt land. Inte heller när judarna i sin tur ska hämnas genom att skicka in tomahawk missiler över västbanken. Mord har vi gott om på hemmaplan, dock inte i samma industriella skala.
    Båda kallar sig guds utvalda folk, så om de vill slåss om titeln så går väl det bra, men håll er på hemmaplan.

    • Att du bryr dig att kommentera tomte ? Islam är INTERNATIONELL TERRORISM….! (Läs mitt inlägg ovan!). Islamister mördar över hela jorden, detta kunde lika gärna skett i Stockholm och det sker på många platser över hela jorden eftersom de bärs upp av en ideologi som anser sig ha rätten att mörda alla icke-muslimer!
      ISRAEL ÄR DEN ENDA DEMOKRATIN I REGIONEN OCH VI BÖR STÖDJA DEM!! Om inte Israel fanns skulle hela regionen styras av och vara ett muslimskt kalifat,
      Därefter kommer de hit….

  4. Men om jag håller mig till ämnet så ogillar jag Abbas och company, ha en trevlig helg🍺.

  5. PLO,fattah,Hamas,Irgun,och Lehi de är alla samma sak en plantage av islamister,zionister och annat galenskap, britterna ansåg t.e.x. Att menachem begin var en terrorist under 30-40 talet, han var stämplad som potentiell terrorist på den tiden, jag är med de oskyldiga, inte förtryckarna. Det har bara blivit ombytta roller muslimerna har tagit ansvaret för upproret istället, de judar i koncentrations läget var bara offer för dessa odjur, Folke Bernadotte befriade 31000 oskyldiga judar, och han mördades av extremist judar, jag ogillar både extremist muslimer samt judar och kristna, historian motbevisar allt som kommer från den politiskt korrekta maffian.

  6. Tv 4 hade det under sin sändning Pettersson. tragiskt att det dör oskyldiga hela tiden på båda sidor tack vare extremism på båda sidor.

  7. Organisationerna Irgun och lehi ansåg britterna vara en absolut fiende, hitler och mussolini var ett mindre hot för de! Det är en fakta som bränner de politiskt korrekta i ögonen, ”Sanningen Svider”.

  8. Hatet kommer att fortsätta som en cirkel förens man avskaffar islam och judendomen, läs om irgun de var terrorister under 30-talet fram till 1948. Lehi var också en annan terroristisk judisk organization, de mördade Folke Bernadotte kallblodigt, det är fel på semiterna inklusive araberna, detta är en cirkel som alldrig tar slut, snälla Pettersson: läs om irgun och lehi jämför de senare med hamas och fatah, du kommer inse all lögn som vi har svalt under dessa 75 år!!.

  9. Inget skrivs som kan gynna Israel eller SD. Om det kom ut att araber mördat två israeler och lämnar fyra barn föräldralösa, så skulle kanske folk börja ifrågasätta regeringens politik avseende PLO. Och det får inte ske. Därför är det tyst.

  10. SVT och hatmedia är styrda av den politiskt korrekta maffian med Socialdemokratiska partiet i spetsen! Troligen låg PLO bakom mordet på Olof Palme, -PLO hade kontor i Stockholm vid tiden för mordet men det stängdes snabbt efter avrättningen.
    Araberna kan inte skilja på rätt och fel, de styrs av en ideologi som vill döda alla icke-muslimer, – detta kallar jag ren ONDSKA….! ONDSKA GÖDER HAT OCH DET BLIR EN CIRKEL DÄR ONDSKAN ESKALERAR…Att det är något fel på deras ideologi islam som förespråkar halaslakt på människor förespeglar dem aldrig…!
    TRAGISK…-all mänsklig utveckling och framgång har skett genom samarbete och att människor visar god vilja och har ett etiskt tänkande. Fullständigt vansinnigt av Socialdemokraterna att erkänna Palestina och skänka 1,5miljarder till PLO och Abbas.
    ISRAEL ÄR DEN ENDA VETTIGA DEMOKRATIN I REGIONEN!

Kommentera