Moderat sågar Moderaterna

Jens Kittel, a.k.a. Kapten Blåskägg, är moderat och f.d. officer i försvarsmakten. Han är också skribent på den socialdemokratiskt ledda Ledarsidorna och i sitt senaste alster sågar han dagens moderater längs med fotknölarna.

”Inget av det Anna Kinberg-Batra säger har någon som helst betydelse eftersom hon inte vill regera. Hade hon velat det så hade hon och övriga Alliansen fällt Stefan Löfven med SD:s stöd för länge sedan”.

Kittel, precis som många moderater, hade säkert stora förhoppningar när Reinfeldt avgick som partiledare och ersattes av Kinberg-Batra. I helgen kunde de som fortfarande tittar på pajaskanalen TV4, se en morgonintervju med moderaternas nya partiledare. Kittel är kritisk, inte minst mot TV4 som inte utsätter Kinberg-Batra för några stora påfrestningar. Kinberg-Batra slingrar sig, förnekar fakta och klarar sig enkelt undan då hon inte utsätts för några tuffa följdfrågor. Kittel är märkbart besviken på sin nya partiledare och misstänker att Reinfeldts partipiska fortfarande snärtar till de som vågar ta klivet från hans linje.

Kittel ställer själv ett par relevanta frågor på ett humoristiskt sätt:

  • ”Hur ska hon bryta utanförskapet när Shariapåvarna, de som tolkar koranen utan kompetent vägledning, får härja fritt i förorten?”
  • ”Hur ska hon sätta folk i jobb som inte ens har avslutat 6 år i grundskolan?”

Kittel påtalar också det som många redan oroas över. Landet Sverige är på väg att trasas sönder och Anna Kinberg-Batra väljer att lägga fram förslag om sovmorgon för skolelever. Det kokar hos vanligt folk, konstaterar Kittel och pekar bl.a. på följderna av dubbelmordet på IKEA, samt tillägger det många redan reagerat över.

”Vi har redan en mycket komplicerad våldsproblematik kopplad till okontrollerad invandring, det vore relativt obegåvat att med full medvetenhet addera ytterligare våld till samhället.”

Källa: Ledarsidorna

Det här skarp kritik från en moderat som inte längre känner igen sitt parti. För att fortsätta på linjen där trotjänare inte längre känner igen det parti man alltid stöttat, har Julia Caesar gjort en mycket välförtjänt och läsvärd sågning av vår s.k. statsminister och den regering som måste gå till historien som Sveriges  sämsta.

10 thoughts on “Moderat sågar Moderaterna

  1. C säger bl a att PUT ger en mycket bättre integration än tillfälliga uppehållstillstånd. Vi har nu några decenniers erfarenhet och nu vet vi att det inte funkar. Alla partiledare är ju överens om att vi är dåliga på integration/assimilation.

    Danmark sänker nu kraftigt alla bidrag och då hoppar invandrarrepresentanter fram och säger att de inte kommer att kunna integrera sig i Danmark om de får mindre pengar så de måste börja jobba.

  2. Apropå politiker som snackar………….

    Centerns europaparlamentariker Fredrick Federley är igång…..

    ”Centern är det enda av de svenska borgerliga partierna som inte förespråkar tillfälliga uppehållstillstånd. Fredrick Federley tycker det finns goda argument för att behålla det nuvarande systemet.

    – För några år sedan var alla partier överens om att tillfälliga uppehållstillstånd gör att integrationsprocessen tar längre tid och kostar mer. Man lämnar folk i ett vakuum.

    Han tycker att den svenska debatten om invandring och integration är idéfattig.

    – Vi är det enda partiet som återkommande presenterar konkreta förslag för vad man kan göra.

    Det där partiet som växer i opinionen har inte en enda idé: De pratar lite om principer, men har inga förslag på hur de ska få ordning på migrationsområdet.”

    http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.2810130-federley-c-flyktingmottagandet-ar-som-high-chaparall

  3. sjuans gäst parasiter kommer ta hand om våra sju klöver dårar på sitt eget sätt eller som man gör nu i Syrien. Kan man säga huvud på spik eller på en stolpe? 87:an har beställt detta. Min granne som är data geni tjuvläser min pc haha, han säger detta blir bra för att Svenska folket är nasister.

  4. Jag skäms över det parti som fått min röst sedan jag fick rösträtt. Gränsen gick efter Reinfeldts första fyra år.

    • Du Falköga. Jag är också en f.d. moderat som fick nog efter Reinfeldts första år vid makten.

      Du månntro att det kändes skönt när jag i valrörelsen 2014 sade vad jag tyckte till en moderat valarbetare som försökte truga på mig lite valreklam.

      Han blev röd i ansiktet och jag vandrade belåtet därifrån.

      • Skadeglädjen är den enda sanna glädjen,verkar vara en av dina drivkrafter..
        Valarbetare från alla läger arbetar för det demokratiska isynsättet och gör ett stort och ofta ej ett avundsamt arbete, synd att trakassera dem

Kommentera