SD:s recept mot brottsligheten

INRIKES. ”Vårt recept mot våldet är tydligt. Hårdare straff, större befogenheter för polisen, fler poliser i yttre tjänst och minskad invandring.”

Sverigedemokraternas recept är tydligt. Hårdare straff, så att gängmedlemmarna hålls borta från samhället under lång tid. Större befogenheter till polis i form av buggning och avlyssning av kriminella. Ökade resurser för fler poliser i yttre tjänst. Minskad invandring för att på så sätt stoppa splittringen i samhället och bromsa gängutvecklingen.

Sist men inte minst krävs en ändrad inställning överst i hierarkin. Polisens ledarskap präglas av riskminimering och medför att hela poliskåren har fel fokus. Det blir viktigare att allt ser bra ut och att säga rätt saker på möten än att stå upp och ta kamp mot kriminaliteten.

Samhället behöver polischefer som vågar vara chefer och fatta tuffa beslut, oavsett om det medför mediedrev eller ej.

Kent Ekeroth
Magnus Olsson

Läs mer på Sydsvenskan. 

-Pettersson menar att Magnus Olsson verkar vara en man som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. Själv är han den första som viker ned sig när mediadrevet går i stället för att stå upp i blåsten…

6 thoughts on “SD:s recept mot brottsligheten

  1. Läste det tidigare idag och var lite tveksam över att länka artikeln, just med tanke på hur magnus olsson agerat tidigare. Försökte själv ta upp incidenten med hur han hanterade fallet E.M. vid ett möte strax före valet, men blev omgående avspisad med att han absolut inte tyckte som jag och andra gjorde. Sen hastade han skyndsamt iväg med ursäkten om ”ett viktigt möte”.

  2. Ett steg i rätt riktning men tror att det behövs betydligt hårdare tag mot det förbannade dregget……….

Kommentera