Skuldbelägg dom som skuldbeläggas bör!

Sandor har skickat ett mejl till Behrang Miri 

Malmö 3 juli 2015

I programmet Debatt från Almedalen den 2/7 kunde man både se och höra svenskhataren Behrang Miri uttala sig om att Sverige i princip har en skyldighet att ta emot alla som ”flyr” till Sverige från bl.a Mellanöstern eftersom Sverige är ett vapenexporterande land och att då Sverige p g a av detta skulle ha en skuld till alla dom vidrigheter som där utförs av dom stridande parterna.

Eftersom jag kom in i programmet i slutminuterna så uppfattade jag att Behrang Miri menade att det minsta Sverige kunde göra var att ta emot alla som ”flydde” därifrån.

Till detta vill jag kommentera följande att det är ingen som tvingar någon att köpa svenska vapen och minst av allt så tvingar inte Sverige dom stridande att begå vidrigheter som att skära halsen av motståndaren eller att skjuta den bakbundne motståndaren bakifrån även om detta utförs med svensktillverkade knivar eller skjutvapen.

Skulden till dessa vidrigheter ligger endast på dom primitiva individer som utför detta. Så Sverige har ingen som helst skuld i detta, Behrang Miri. Detta är bara ännu ett utfall av ditt mer eller mindre sjuka svenskhatande.

Ett hat som jag som också har fått en fristad här i landet även om det snart är 60 år sedan har svårt att förstå. Jag måste, Behrang Miri, tillstå att jag numera när jag ser vad dessa våldsbejakande varelser är kapabla att göra är synnerligen trött på allt vad islam, muslimer, jihadister, ISIS-anhängare och andra perversiteter oavsett vad dom kallar sig.

Det enda som berör mig numera och som jag är intresserad av är att så få, helst inte en enda s k flykting från dessa områden kommer till vårt land.

Och av en enda anledning, nämligen den att jag inte vill att Sverige skall sjunka till samma låga nivå som dom flesta länder befinner sig på i Mellanöstern och Nordafrika.

Jag vill inte att vi även här i Sverige skall leva i ett land där alla konflikter och problem löses med våld och där det i princip alltid är krig.

Men tyvärr så tar vi ett steg närmare detta med varje s k flykting som släpps in i landet från dom här länderna.

Det verkar precis som folk komna från dessa primitiva kulturer och samhällsbildningarna har våldet i sina gener och att dom därför inte kan leva vid sidan av någon som inte helt delar både religion och seder och bruk med dom själva.

Ett exempel på detta var en insändare från en kvinna i gårdagens sydsvenska där hon frågade om det var lagligt att slå ihjäl vilda djur hur som helst i Malmö.

Anledningen till detta var att hon med egna ögon sett hur en man framför ögonen på sitt 3-4 åriga barn slog ihjäl en måsunge.

Behrang Miri, jag är övertygad om att denna man är kommen från någon av dom våldskulturer som är representerade i vår stad numera. Jag har svårt att tro att en förälder med svenska värderingar och svensk syn på djur slår ihjäl en måsunge framför ögonen på sitt barn.

Denna gången var det ”bara” en måsunge. Vad blir det nästa gång?

Jag uppfattade att du också i programmet riktade kritik mot dom som utmålade Malmö som en kriminell och farlig stad och att du var trött på detta skitsnack och att du mådde dåligt av att höra detta.

Jag anser att Malmö är en kriminell stad och inte helt ofarlig att vistas i.Närmare bestämt så anser jag att Malmö är en mångkulturellt kriminell stad.

Jag har bott i Malmö sedan 1968 så jag vet skillnaden från den tiden innan mångkulturen infann sig i Malmö i den storleksklass som nu är rådande.

Framför allt var våldskulturer komna från dom s k MENA-länderna på den tiden så gott som obefintligt i Malmö. På 60 och 70-talet, Behrang Miri, så var inte skjutning på öppen gata, butiksrån varje dag, sprängningar, anlagda bränder på både bilar och fastigheter en alldaglig företeelse, rån mot åldringar, ockupering av andras egendomar mm mm något som skedde dagligen.

Dessa saker och i synnerhet i den omfattningen som det nu sker samt att det nästan uteslutande sker i områden där det numera i princip bara bor invandrare visar med all önskvärd tydlighet att detta är ett resultat av att Malmö numera sedan länge är en mångkulturellt kriminell stad.

Detta, Behrang Miri, mår jag illa av!

I din spalt i gratistidningen City frågade du för en tid sedan hur länge en invandrare eller flykting skall vara tacksam över att få ha blivit emottagen i Sverige.

På detta vill jag svara helt kort, i hela ditt liv till ditt sista andetag. Och den tacksamheten skall du visa genom att göra rätt för dig så fort som möjligt i ditt nya land och inte ligga ditt nya land till last och framför allt inte ägna dig åt ovanstående saker och att du uppfostrar dina barn att likaledes inte ägna sig åt ovanstående.

Detta Behrang Miri, är så förbannat självklara saker så att det skulle inte ens behöva nämnas.
Så tagga ner ditt svenskhat, Behrang Miri, och visa lite mer tacksamhet mot dom människor i Sverige som i motsats till invånarna i dom länder som har nämnts här ägnat sig åt att bygga upp sitt land och inte åt att ständigt kriga och rasera. Det är deras arbete och inställning som har gjort att både du och jag och många andra har fått en fristad här.

Och skuldbelägg dom som skuldbeläggas bör!

Sandor Herold, Malmö

30 thoughts on “Skuldbelägg dom som skuldbeläggas bör!

  1. Islam är en TOTALITÄR POLITISK IDEOLOGI och det är viktigt att den INTE får spridning i Sverige, därför måste vi få en lagstiftning på sikt som -FÖRBJUDER BYGGEN AV NYA MOSKEER
    -STOPPAR INVÄLLNINGEN AV MUSLIMSKA BIDRAGSTURISTER
    -KRIMINELLA HANDLINGAR SÅSOM MORDBRAND (BILAR, SKOLOR, M.M.)MÅSTE FÅ OMEDELBARA KONSEKVENSER!
    – DE SOM FRÄMJAR AKTIVITETER SKA KUNNA ÅTALAS FÖR LANDSFÖRRÄDERI.

    • Det ska vara….De som främjar IS aktiviteter ska åtalas för landsförräderi. De som deltagit genom att rest till Syrien ska ut omedelbart. HÅRDA, SNABBA TAG OCH UTVISNING!!!!

  2. Varje gång som jag ser den här jättebabyn med sin keps på sned, blir jag oerhört provocerad. Behrang Miri är en bekräftelse på att mångkultur inte funkar i den f.d. demokratin Sverige!!!

  3. Han håller på att bli travkusk. Därför gillar jag honom. I övrigt vet jag inte ett skvatt om honom.

    • Roland!
      Det är en såpopera fjanten lyckats komma med i, det enda han möjligtvis skulle kunna grensla är en åsna. Han tar alla chanser för att få offentlig uppmärksamhet. Vete fan om fjanten inte lider av en fullt utvecklad extrem Narcissism.

    • Det är tur det, Roland Karlsson.

      Travkusk kommer han aldrig att bli.

      Det han är med i nu, är ju bara ett ”larvigt” TV-program.

      Vi som gillar trav behöver pålitliga travkuskar som sliter hårt för havrefodret.

      Som gammal travhästägare mellan åren 1991 -2009, så har jag en viss kunskap om ämnet. Vet att även du är en ”travfanatiker” Roland.
      Har ägt hästar som både vunnit på V75, V64 och många vanliga V5-lopp.

      Idag tippade jag helt åt skogen på V75, fast förra veckan blev det 3 stycken 5:or. hoppas du satte vinnarna bättre än jag, Roland.

      Trevlig trav-sommar på dig.

  4. Från en f d öst europé till en annan öst europé:
    Sandor, en rakryggad människa, du är en förebild. Om jag bara kunde ha ditt mod jämnt, inte bara när jag diktar eller tecknar mina karikatyrer.
    Tack, Sandor Herold !

  5. Vapen dödar inte, det är människor som dödar. Med detta sagt skulle jag gärna se att Sverige slutade upp med sin export av vapen. Dock kommer det inte att minska krig och terror i världen.

  6. Sandor Herald, en av många nyttiga invandrare som
    hjälpt till att göra Sverige till ett mönsterland.
    Behran Miri, en av dessa skitstövlar som inte tillfört
    landet något gott, utan med sin stöddiga attityd
    försvarar det kriminella ghetto som Malmö har
    blivit.

  7. Vilken tramspelle den där Berhang är, och vänstern, för det är just dessa känslor av kolonial skuld som driver ideérna som är bakom massinvandringspolitiken. Västs befolkningar har ingen skyldighet försämra sina samhällen för att företag och politiker säljer vapen.

    Jag misstänker att den här Berhang är den förste att skriva under på att alla muslimer inte är skyldiga till det Daesh gör, märkligt då att han och hans likar anser att västs befolkning ska lida för vad några få politiker och företagsledare gör. Att vi ska straffas för forna tiders synder med massinvandring från MENA.

  8. Tack Sandor, jag håller med till 100%. Och du skriver så bra! Märkligt att vi som har invandrat till Sverige för länge sedan (jag 1968 från f d Tjeckoslovakien) som fortfarande känner tacksamhet att jag fick bo här. Jag har fått alla chanser här i landet men jag krävde inget, jag lärde mig språket, arbetade och har alltid stått på egna ben. Inga bidrag här inte, jag uppskattade friheten! Jag har träffat många fantastiska människor och fått vänner för livet. Nu står vi inför helt nya problem, en ny typ av arroganta människor kommer hit som bara KRÄVER. Ärligt talat vet jag inte hur man ska handskas med det. Vi har ju inget stöd från politikerna som inte fattar någonting. Deppigt. Och vi har blivit för gamla.

  9. Sandor riktar sin ilska mot någon som de flesta av oss aldrig hört talas om, Jag skulle också kunna leta upp någon okänd otacksam att gnälla över, men jag avstår, då det inte är någon mening med sådant gnäll.

    • Albin… Nu knarka Du på bloggen igen. Själv tar jag en kaffe med Conta nu och vänta på den okände du namnger som var med på Tv i Almedalen så det ger nån mening för alla rasister lik mig. Skål.

      • TV, Ja är man känd för att man nån gång är med på TV, så är man okänd för mig, sitta och kolla på lekprogram är oskyldigt men tråkigt.

    • Snälla Albin, väx upp nu! Ditt ordförråd är en 16-årings, enkelt och primitivt. Ge inte upp, man utvecklas ju hela livet! Men i rättvisans namn måste jag säga att utan dig skulle bloggen bli roligare. Du är så oändligt trist!

    • Alla(h) vet att du är en idiot, varför lägger du dig inte bara ner och väntar? 😛

      • Jag har slutat att vänta men inte slutat att kämpa. att gnälla över hur FOLKGRUPPER beter sig leder inte till något gott
        That is Pettersson style.

    • Hej Albin!

      Är det inte just det du dagligen gör här på bloggen ?

      Du kommenterar och riktar DIN åsikt (ilska) mot någon som de flesta av oss aldrig har hört talas om här på bloggen.

      Detta sammanfattar du ju själv, helt motsägelsefullt, med dina egna ord.

      ”Jag skulle också kunna leta upp någon okänd otacksam att gnälla över, men jag avstår, då det inte är någon mening med sådant gnäll.”

      Själv tycker jag att det är bra att Sandor visar uttryck för sin åsikt.

      Det är just det som är det fina (poängen) med yttrandefriheten och demokratin. DÖnickar har vi så det räcker.

      • Skoglund, visst är det okey med hans trista och gnälliga åsikter. Men han behöver väl lite mothugg han också, han är väl inte Gud som är ofelbar.
        Det tristaste med Sandor enligt min åsikt är att han bara påpekar det som han tycker är fel aldrig några konstruktiva lösningar på de problem som han ser.

  10. En kort fundering..
    Finns ju på nätet ”ett inte oansenligt antal” videoklipp med IS-folk som sågar av huvudet på krigsfångar.
    Vartenda av dessa fall borde ju vara ett uppenbart krigsbrott? Enl Genevekonventionen skall tagna krigsfångar hanteras humant (om nu IS vet vad DET innebär..) och detta beteenden är följaktligen abolut förbjudet.
    Men har vi sett något av detta i media? Nån kritik öht?
    Det mesta inom den branschen brukar vara fördömanden av att Israel skjuter tillbaka när de blir attackerade..
    (Bilan var är du, dags att rösta ner!!!!)

    • Dom här utomjordingarna som kallas islamister eller muhammedaner eller något annat konstigt kan inte vistas i civiliserade samhällen. Det absolut roligaste dom vet är att hugga huvudet av oskyldiga, det har dom läst i en SAGOBOK som kallas koranen och som i skälva verket är en instruktionsbok i hur man blir en bra massmördare.

  11. Bra Sandor! Det var vämjeligt att se den breflabbade Tintinturken som dyker upp i alla möjliga sammanhang numera, sitta och oja sig över hur ont han får i magen över hur de behandlas. Själv behöver jag vomera varje gång jag både ser, hör och läser om Tintinturkens beklagande och offentliga framträdanden.

  12. Bra rutet! Gnälliga muslimer betackar jag mig för. Muslimer i allmänhet också, båten är överfull, vi går under!

  13. Trevligt och fint skrivet och ännu mer värdefullt när det är en av utländsk härkomst som skriver så tacksamt och fint om vårt land. Hoppas du känner att vi tycker om dig och känner samhörighet med oss.

Kommentera