Ship to Gaza är välkomna till hamnen i Ashdod

ISRAEL/GAZA. Vi hör ofta SVT och andra ”opartiska” nyhetsmedia rapportera om Israels olagliga blockad av Gaza. 

För det första är det ingen blockad. Varje dag förs 15 000 till 20 000 ton med varor in i Gaza från Israel på mängder av lastbilar, det resor också många människor till och från Gaza varje dag. Numera har också Egypten öppnat gränsen så någon blockad existerar inte vad SVT än säger.

Däremot genomför Israel en sjöblockad av Gaza som har folkrättsligt stöd enligt FN ”Israel står inför ett verkligt hot mot sin säkerhet från militanta grupper i Gaza. Blockaden är därför en legitim säkerhetshandling för att förhindra att vapen förs in i Gaza sjövägen och dess upprätthållande är i enlighet med folkrättens krav.”

Vill Dror Feiler och de andra svenska vänsterextremister hjälpa befolkningen i Gaza så är det fritt fram. De kan lossa sin last i den israeliska hamnstaden Ashdod, där israelerna kontrollerar lasten så den inte innehåller något som kan användas av Hamas till terrorism mot Israel, och sedan vidarebefordrar den till Gaza.

Att försöka bryta den lagliga israeliska sjöblockaden är en provokation av den svenska vänstern som enbart gynnar extremisterna i Hamas och inte hjälper Gazaborna till fred. De 80 ton som Ship to Gaza är dessutom en löjlig mängd, ungefär som att pissa i Mississippi, jämfört med de 15 000 till 20 000 ton som förs in till Gaza från Israel varje dag.

Minns ni skutan Estelle och Ship to Gazas senaste försök att bryta Israels ”blockad” av Gaza. Estelle hade 41 ton förnödenheter i sitt lastrum. Vänsterledaren Jonas Sjöstedt var upprört. Bland annat nedanstående:

  • Teatersmink   2014-02-18_1808
  • 600 st fotbollar
  • Några säckar med cement
  • Några rullstolar
  • Musikinstrument

Den last med sk. ”humanitär hjälp” som Ship to Gazas skepp Estelle försöker föra in i Gaza sjövägen består alltså till största del av fotbollar och attiraljer för teater och musik. Den cement och sjukvårdsutrustning man vill få in i Gaza utgör inte ens en promille av det byggmaterial och sjukvårdsutrustning som förts in i Gaza på en månad. Att detta får så mycket genomslag i pressen visar bara hur ointresserade av fakta PK är.

Som om det inte vore nog så var Hamas och Gazaborna erbjudna en modern containerhamn i Gaza City om de lovade att sluta skicka raketer och mörda judar men det var för mycket…

14 thoughts on “Ship to Gaza är välkomna till hamnen i Ashdod

  1. Estelle hade två mål Att samla så mycket stödpegar som möjligt samt att samla så många fanatiska unga flickor som möjligt i besättningen De som dom låtsades föra in till Gaza var närmast rekvisita

  2. Ja jag tror att det där skeppet gör mer skada än nytta. Provocerar meningslöst våld och riskerar liv, Till vilken nytta? Att synas och tro att man gör något gott, fast människor dör.

  3. Hoppas att Israel plockar in den Israeliske landsförrädaren
    Dror Feiler, han hade nog fan inte varit lika stor i käften
    där nere som han kan vara här i Mespropparnas land
    Sverige, där han gör sig märkvärdigare än han är.

  4. Hoppas att kustbevakningen inte sänker fanskapet i sin iver att rädda människor på medelhavet, nu när den svindyra båten har hittat sin rätt roll. Dvs bevaka den svenska kusten.

  5. Tack för denna film. Petterssons gör verkligen skillnad i denna förljugna värld.

      • Det instämmer nog Pettersson i, fast han borde nog gå in då och då och kommentera bloggens våldsromantiker. Som gärna ser att att andra utövar våldet, när de sitter själva i soffan.

  6. Vänstern vill ha terror och instabilitet, de lever på konflikter med etablerade system. De kommer aldrig att se värdet i lugn, framgång och stabilitet.

Kommentera