Bögar och bomber

HELSINGBORG. Splitter yrde från en trappuppgång och tre bilar förstördes när en bomb natten till fredagen detonerade i stadsdelen Stattena. Sprängdådet var det sjätte av samma slag i Helsingborg sedan årsskiftet.

På sex månader har sex bomber briserat i Helsingborg. I måndags detonerade dessutom en sprängladdning i Hasslarp

Polisen tycks vara lika frågande till dåden som alla andra. På flera av de utsatta adresserna bor så vitt polisen kan bedöma endast oförvitliga människor. Analyser som gjorts av rester från de olika sprängladdningarna visar inget samband mellan dåden.

-Pettersson ser att Helsingborg har fler bekymmer. Bomber som man inte har en aning om vem som ligger bakom och RFSL som vill blåsa staden på 15 miljoner, genom att certifiera hela staden i hbtq frågor för fem miljoner om året i tre år. Det är billigt tycker Lisa Olsson, RSFL, som talar i egen sak och gärna vill tjäna lite pengar på kommunen. Lisa beskriver sig själv så här – Beteendevetare, geovetare, transsexuell, lesbisk, feminist, villaägare, fotograf, lantbo, styrelseaktiv, egen företagare, arbetsförmedlare och allmänt bara mig –

Hbtq-certifiering

  • Hbtq är ett samlingsnamn för homosexuella, bisexuella transsexuella och queer.
  • Sedan 2008 erbjuder RFSL en certifiering vars syfte är att dessa grupper ska blir bättre bemötta i olika verksamheter.
  • På flera håll i landet, bland annat i det rika Malmö, finns redan hbtq-certifierad verksamhet.

Annars har RFSL kommit på ett sätt att ta del av alla skattemiljoner som vräks in i asylindustrin och lyckats lura Migrationsverket att betala dyrt för certifieringar och Sverige första hbtq-certifierade asylboenden har öppnat. Att hbtq-certifiera 25 personer kostar 100 000:- enligt prislistan.

Ber om ursäkt för detta inlägg som blev lite spretigt och handlar både om bögar och bomber, men när man läser om all galenskap och det samtidigt finns folk som påstår att det inte går att sänka skatterna så undrar man…uppriktigt sagt, har vi inte bättre användning för skattemedlen är att göda hbtq-konsulter…

20 thoughts on “Bögar och bomber

  1. Jag tror att det finns många bögar och lesbiska som inte har lust att komma ut ur garderoben och anser att det finns en rätt till ett privatliv. Jag tror också att många är trötta på detta trams.

  2. Framtidens dom kommer att bli skoningslös om vi inte sätter stopp för tokerierna. Jag har en ”värdegrund” som platsar överallt och dessutom är gratis:

    1) Behandla andra som du själv vill bli behandlad
    2) Visa samma omsorg om andras pengar som om de vore dina egna.

  3. Dessa 15 miljoner är säkert helt i ordning,för en stad som lider av storhetsvansinne…Tidigare nämndes staden ”Sundets pärla”,i dag är det en ren djurparken sett till nya befolkningen…
    Kärnan som reste sig som en symbol för orten,har nu överträffats av en ”skyskrapa” av s.k. modell kaninbur.För att riktigt skämma ut stadsbilden,har man placerat denna fula byggkloss på stadens högsta punkt.Troligen för att de fartyg som seglar genom sundet,inte skall ta miste på var man befinner sig ! 😉

    • Stenbock :
      Svenskar var esteter en gång…………det var länge sedan därefter har vi stått ut med fula hiskeliga byggnader som tex Knutpunkten, dessa fula byggnader översvämmas idag av folk som passar in i fulheten.

      • Nu väntar vi bara på byggherrarnas nästa drag………………inga hörn i bostäderna …………alltså som i Afrika runda hyddor, då befolkningen i Sverige såväl som i Afrika inte kan städa i hörnen.
        Sverige byter ut sin befolkning så byt ut bostäderna, hyddorna efter befolkningen !
        Idiotland Sverige !

      • Ja bl.a. den byggnad du nämner,stinker av urin,och annan odör…På gamla G A -torget kan du numera uppleva ett Zoo,av aldrig skådat slag,om du lyckats bana dig väg förbi alla ”fattiga EU-medborgare”,som kantar trottoarerna…. 🙁

  4. Det är självklart en privatsak vem man väljer att leva med, är själv hetero men respekterar alla oavsett läggning, många hbtq människor kan vara trevliga som individer, allt handlar inte om sex.
    Det finns homosexuella bland alla kategorier av människor, det tragiska är att de mördas/slaktas av IS (islam).
    Tyvärr handlar människans hela historia mycket om meningslöst mördande, – ww2 och nazismen var troligen värst, därefter följer IS (islam). Man ska kunna skilja på rätt och fel, det är det som gör oss mänskliga, att döda en annan människa är bara berättigat i självförsvar och krig och då ska krigets lagar gälla annars är det krigsförbrytelser.
    Grymma mord som det som utfördes i Frankrike borde straffas med att mördaren avrättas så fort som möjligt.

    • Ja det tycker jag med möjligen tycker jag att livstids straff är bättre än dödsstraff.

      • Du jobbar ju inte och betalar skatt för att föda fångarna. Det krävs inkomsten från flera arbetande för att hålla en enda mördare vid liv. Kanske om en 30-40 år när du mognat och fått vuxna åsikter, så har du tröttnat på parasiterna och inser vansinnet.

      • Vad pratar du om skall jag behöva jobba till jag blir hundra år för att du skall bli nöjd. Jag har med säkerhet arbetat mycket längre än du har, det jag tröttnat på är att läsa fördömanden av folk just bara för det är folk.

      • Mary Agnés du är naiv, Pettersson skriver Albin-Bilan och du tror på honom. Själv blev jag förvånad jag hade aldrig hört talas om någon Bilan, jag var tvungen att googla lite för att förstå.
        Var kritisk allt som står skrivet är inte sant.
        Mitt intresse här på bloggen är att inte döma någon på grund av hudfärg , härstamning osv.
        Mitt intresse är INTE att stoppa invandring eller gynna densamma.
        Det överlåter jag åt det svenska folket att bestämma och har där inga synpunkter eller råd att komma med. Bestäm som det behagar er.

      • Det du vet läser du på bloggen, du har blivit lurad just därför att du är lättlurad.

    • Släpp nazisterna, de är som ”bäst” trea. Om det är kommunisterna eller islamisterna som är etta är jag dock osäker på. Islamisterna har haft 1400 år på sig men kommunisterna har visat sig vara ”effektiva”.

      Hitler beräknas ha haft ihjäl mellan 11 och 17 miljoner i lägren. Stalin lär ha orsakat 50 miljoner människors död medan Mao lär ha 150 miljoner frånfälle.

      Nazismen har efter tredje rikets fall blott attraherat några hundra svenskar (enligt SÄK) medan de gröna och röda kommunisterna har ockuperat snart varje redaktion och orsakat bestående skada.

  5. Att bögeriet ännu inte blivit universellt accepterat allt ifrån människans uppkomst fram till idag, årmiljoner senare, så kommer jag i alla fall till den slutsatsen att det inte är normalt, och kommer nog aldrig att så bli med tanke på dess historiska oförmåga att bli en normaliserad mänsklig sexualitet.

  6. Ingår det inte i en HBTQ-certifiering att man informerar om olämpligheten i att kasta fikusar från höga byggnader.

    Börja där det behövs. Plåga inte vanliga hyggliga svenskar med sådant djävla trams.

    Initiera en ”Våga böga” kampanj i Rosengård, Araby eller Vivalla.

    Men till det har inte dessa idioter mod!

  7. Stadens normala invånare hade säkert föredragit om staden hade bombcertifierat staden för 15 miljoner.

Kommentera