Muslimska stridsrop på engelska gator

ISLAM. I Storbritannien är det val den 7 maj och nu ekar stridsropen. Allahu Akbar är sedan 1.400 år muhammedanernas traditionella stridsrop. Här på småstaden Boltons gator betyder det helt enkelt: Det är vår stad…

 2015-05-03_0713
Kollegan Snaphanen kommenterar med: ”De små nyenglændere i børnehavealderen pisser territoriet af for herrefolket.”
(och de håller på oavbrutet i 16 minuter, så att budskapet ska gå in i engelsmännen tjocka skallar…)
Det påminner mig om en artikel för länge sedan om de islamistiska shariagängens maktdemonstration i Århus i Danmark. **”Hells Angels har ”förgubbats” och börjat mista greppet om knarkhandeln. Det gav de unga och ännu hänsynslösare Black Cobras en chans. Idag är HA i stort sett fördrivna från sina gamla revir och kämpar för sin existens. Danska Bandidos har redan kapitulerat för araberna och är nu vasaller till Den Internationale Klub (som f ö är resultatet av ett kommunalt arbetsmarknadsprojekt i Aalborg på 90-talet. Arbetslösa unga araber skulle utbildas till småföretagare. De upptäckte snabbt att den mest lönsamma branschen var knark….)
I september anordnade DIK och deras allierade en ”demonstration” i Århus där de skrek: ”STADEN TILLHÖR OSS !”. Om inte annat visar det tydligt deras ambition.”
Nu tycker väl många att jag inte ska jämföra kriminella shariagäng med gulliga småbarn. Men skäggen som föser runt barnen för denna övertydliga maktdemonstration…?
Ska vi gissa på deobandis eller Muslimska Brödraskapet ?
Och det ligger ju väldigt bra i tiden strax före valet.
-Pettersson säger att utan ideologin islam och det som kallas religionsundervisning skulle vi leva i en betydligt bättre värld men i Sverige ge de beslutsfattande galningarna till och med bidrag till organisationer som de på filmen…

10 thoughts on “Muslimska stridsrop på engelska gator

  1. ….nå väl… Europa kommer aldrig kunna assimilera muslimer om vi låter hatiska och extrema imamer och andra aktivister hjärntvätta barn. Det är de små barnen som Ii framtiden kommer med hjälp av just extrema krafter utgöra ett allvarlig hot mot den europeiska demokratin och vår sätt att leva ……. våra politiker är okompetenta och blinda egoister som struntar i vårt land Sverige ….. DE Måste BORT

  2. England är illa ute….vanligt folk måste våga sig ut på gatorna och protestera innan det är försent!

    • Väntar i nästa vecka ett intressant val i England…Då beslutas om Ö´n kommer att överleva,eller ej ! Världens mest konservativa befolkning lever fortfarande kvar i den tidsanda,då England var en stormakt…med kolonier som man kunde plundra !

  3. Mina naiva blå ögon öppnades under de åtta år som jag bodde i ett område inte långtifrån där det vidriga klippet ovan är hämtat ifrån. Försökte att förklara för svenska vänner som kom på besök, det enda som hände var att de antingen skrattade eller stormskällde ut mig, enligt de så var det ju sååå charmigt med alla olika, det är nu så längesedan och Sverige hade precis börjat att ockuperas av islam, det fanns i Sverige ingen moskè ännu, endast ”källarmoskeer”.

    ”Rivers of blood”, finns på you tube för den som inte känner till. En kort sammanfattning finns i detta klipp, börjar med en kort intervju av David Frost.

    • Bra med youtube när lögnmedia bara rapporterar det politiskt korrekta, SVT rapporterade om detta och intervjuade en imam, de fokuserade på om detta kunde leda till mer islamofobi!! HUR SJUK FÅR MAN BLI!
      Sök sanningen genom att googla, youtube, Avpixlat, Petterssons m fl…

Kommentera