Åtal för knivattack i Brandkärr

INVANDRING/BROTTSLIGHET. Nu åtalas en 19-åring från Eskilstuna för försök till mord. Hans jämnåriga kompis åtalas för att ha hjälpt till vid flykten från Brandkärr.

-Pettersson läser om detta i några PK-media men som vanligt tror media inte att allmänheten är intresserade av att 19-åringen är från en plats betydligt längre bort. För övrigt har den knivskurne också ett svårstavat namn.

Ur åtalet:

Yuusuf har försökt döda Arakelyan genom att upprepande gånger hugga med en kniv eller annat skarpeggat föremål mot målsägandens kropp med stickskada i buken genom/in i levern och återföljande blödning i bukhålan samt sårskada på det högra låret som följd.

Det hände den 13 januari 2015 i anslutning till Brandkärrsvägen i Nyköping. Det fanns fara för att brottet skulle fullbordas eftersom Yuusuf högg föremålet mot vitala delar av målsägandens kropp.

Abdulaziz har hjälpt Yuusuf att undkomma från ovan genom att efter våldsbrottet – som han bevittnat – beställa och finansiera flykten från Nyköping.

Det hände den 13 januari 2015 i Brandkärrsområdet inom Nyköpings kommun. Abdulaziz brott är att anses som grovt eftersom han hjälpt en person som begått ett mycket allvarligt våldsbrott att undkomma. Yuusuf och Abdulaziz begick gärningarna med uppsåt.

Lagrum 3 kap 1 § och 11 § samt 23 kap 1 § brottsbalken respektive 17 kap 11 § brottsbalken.

2015-03-18_1812

Tidigare om Brandkärr i Nyköping

6 thoughts on “Åtal för knivattack i Brandkärr

  1. Spännande sa Fredrik, berikande sa Mona Muslim, beställt sa 87:an…..
    OM inte Socialdemokraterna bedrivit en massinvandring av muslimer hade de här två kriminella bidragsturisterna INTE varit i Sverige och detta hade då aldrig hänt!!!
    Hur svårt kan det vara att fatta???

  2. Va ? Är ni säkra ? Jag tror ju på att det är fredrik som är den skyldige. De här stackarna måste få några miljoner i skadestånd __ MJAA inte SEK för de har inget värde snart = det får bli i Dollars Engelska pund eller deras kroppsvikt i Guld för det är dom säkert värda ni kan fråga fredrik Sveriges Landsförrädare nummer ett.

Kommentera