Trippelmord i Uddevalla

INRIKES. Tre personer har hittats döda utomhus, norr om ett sjukhusområde i Uddevalla. Polisen misstänker att det rör sig om ett trippelmord. Enligt ett tips till tidningen ska två personer ha hittats utanför en parkerad bil och den tredje i bilen. Enligt uppgifter ska personerna ha varit skjutna. Bland de döda ska det enligt polisen finnas både män och kvinnor.

Märtha Karlsson, boende i området, väcktes av polishelikoptern i morse. När hon tittade ut genom fönstret såg hon de stora avspärrningarna.

– Jag pratade med en person som också bor i huset och han hade hört tre smällar i natt. Det är hemskt det som har hänt, och läskigt. Men framför allt är det hemskt för de som drabbats.

Hon tycker att det är lugnt i huset som hon bor i, men i området i övrigt känns det inte lika lugnt. – Det är bilar som bränns och det skärs hål på däck, jag börjar bli van. Så jag är inte så sugen att gå ut själv på kvällarna längre.

”– De skriker att det var poliserna som dödar dem, berättar SVT:s utsända Hanna Nyberg.” -Pettersson menar att det är kaosblattar från Mellanöstern och förmågan att tänka verkar inte vara så god.

Syrianska står det på tröjan, det behöver inte betyda något men det skulle inte förvåna mig om vi inte hamnar i Södertälje innan kvällen.

2015-03-07_1214

SR Live

2015-03-07_1158

 

Från Sveriges Radio
Från Sveriges Radio

2015-03-07_1153

 

Dansk TV, opixlat filmklipp på stormningen.

-Pettersson tycker att personerna som försöker ta sig genom avspärrningarna ser mörkhåriga ut, och mannen i shorts verkar barfota. Sabotera en mordutredning och noll respekt för ordningsmakten, så som vanligt är det inte Uddevallabor eller svenskar även om media tänker påstå det…

Spännande sa Fredrik, berikande sa Mona, beställt sa 87:an. Tragiskt säger Pettersson.

Polisen

De mördade är

  • Ala’ Farraj, född 1993, medborgare i Jordanien, tidigare dömd brottsling
  • Rawand Aziz, född 1992, kurd med irakisk medborgarskap, tidigare dömd brottsling
  • Flicka, född 1996, född 1996, ostraffad.

Samtliga tre var boende i Uddevalla. Farraj på Anders Knapes väg 5B och de två andra sammanboende på Klippgatan 1.

HÄR finns uppdatering med namn och bilder på de misstänkta mördarna.

57 thoughts on “Trippelmord i Uddevalla

  1. Sorgligt att tre unga liv släcks! Till synes efterblivna politiker kommer som vanligt att efterlysa fler ungdomsgårdar i området . . . . . .

  2. Gillar att en nazistisk rasseblogg vill att folk ska skriva med god, artig ton i kommentarerna. Men det mest ironiska, denna sida ber oss använda sunt förnuft! Hahahaha.. det är humor.. Tror inte bloggskaparna vet vad förnuft är överhuvudtaget! Det är kul att folk fortfarande är så dumma att de köper rasistisk propaganda

    • Sam, vad menar du? Här köper ingen något, allt är gratis och reklamfritt.
      Till sist, tro inte allt du hör eller läser. Var kritisk. Ta reda på fakta själv. Kontrollera gärna det vi och andra påstår och rätta oss om vi har fel.

      • Herr Pettersson inläggen är ofta intressanta och tillför en del som man inte kan läsa i pressen. Men alla egendomliga kommentarer drar ner betyget och ger bloggen ett dåligt rykte.

      • Albin, jag vet att egendomliga kommentarer drar ned bloggens rykte men jag vill inte blockera dig, även du ska få framföra dina åsikter…

    • Sam:
      Du måste tillhör ett av undantagen ! Inte speciellt ”kul” att de 87 %-en är såååå inskränkta,att de avskaffar demokratin…och inrättar ett totalitärt Enhetsparti !

    • Vad är det för rasistisk propaganda du läser här Sam? Är inte tre unga människor mördade? Vari ligger propagandan i det?
      Däremot kallar du oss en Nazistisk rasseblogg. Till skillnad från muslimerna så är vi inte Nazister och rasister vad står det för idag. Två av de döda som vi beklagar är muslimska brottslingar, och den svenska flickan har tyvärr blivit hjärntvättad sedan barnsben med er propaganda och det är därför hon ligger skjuten här 18 eller 19 år gammal. Hon är den som har förlorat mest på lögnen om den lyckliga mångfalden. Hon är troligen inte själv kriminell.
      Hur vore det om sådana som du tog till er verkligheten och slutar att skylla allt på andra. Klarar du att läsa det här.

    • Här har du något du behöver lyssna till. Visst är professorn USA -jude, men det här han pratar om är ju även det sanningen, ur den verklighet som finns i klanländerna, t.ex olika lagar i olika klaner, och statens lagar struntar de flesta i. Är det bra för freden? Är det bra för freden att uppträda som sunnimuslimerna gör för att de är i majoritet och vill bli Wahhabister eller Salafister, de två extremaste sorterna av islam. Vad som får kristna att handla lika illa, är väl att de inte längre vänder andra kinden till.

      Det här är grunden till varför Mena-länderna aldrig får varaktig fred. De har hundratals Klansamhällen med sina egna lagar som är viktigare
      än lagarna skrivna av den stat de tillhör. Det är en israelisk professor i ämnet som föreläser på engelska och visar upp kartor på hur det egentligen
      fungerar i praktiken. Alla klanriken har gränser mot varandra, endast öknen har inga gränser. På grund av de här förutsättningarna, och dess invånares
      snabbhet att ta till våld gör i princip fred omöjlig. Dessutom står det ju om att göra Jihad i koranen.

  3. Har aldrig varit på denna sida förut. Blev alldeles paff över vilka idiotiska och oftast rasistiska kommentarer som haglade. Många av er måste vara gudar eftersom endast en gud kan komma fram till dessa slutsatser utan ”bevis”. fast det är klart är man svarthårig eller utan skor så måste man förstås vara ickesvensk (obs ironi).

      • Googlade om mordet och detta var första träffen…

      • Det var ju positivt, den här bloggen är alltid i framkant, grattis.

    • Tommy, jag förstår ditt resonemang. Men just i detta fall så var det invandrare som stormade avspärrningarna. Utan att vara rasistisk och endast saklig så kan man säga det. Brottsplatsen är ett invandrartätt område, två av BO var invandrare, minst sagt inga änglar, båda dömda brottslingar med massa skit i bagaget.

      Angående denna blogg kan jag inte uttala mig, då detta är första gången jag läser den. Men hittills kan jag inte se att det inte sagts något som det inte finns bevis för. Endast att man kanske använt sig av onödiga uttryck så som kaosblattar. Så sluta upp med PK fasonerna och var saklig istället.

      • Vi måste ha förståelse för såväl Tommy som Sam..
        När den korrekta PK-pressen (som vanligt) censurerar bort sådana nysvenska händelser,tvingas ju dessa nyhetstörstande personer söka sanningen på det fria nätet…Pettersson eminenta blogg är ju den,som i flesta fall är de första,att redogöra vad som händer och sker i nya mångkulturella Absurdistan !
        Naturligtvis blir dessa bloggens nykomlingar chockade,av att sanningen rapporteras öppet ! 🙂

      • Jag har bara varit i Uddevalla en enda gång. 2011 på genomresa provianterade vi i södra stadsdelarna. Det vi såg mest av var burkaklädda kvinnor, som inte har rätt att bestämma över sig själva. Vi kommer aldrig mer att ens stanna i Uddevalla, då det verkar som om alla svenskar där är så dumma att de godkänner ojämlikheter mellan kvinnor och män. Jämlikhet som vi har kämpat för sedan andra världskriget,och fått för några decennier sedan. Vad är ni rädda för? Att de muslimska männen tycker ni är mjäkiga,eller att era svenska kvinnor passar på att lämna Uddevalla för ett jämlikt samhälle.
        Varför inte ställa upp på allas lika värde? Muslimernas idiotier från 620-talet är väl ingeting att ställa upp på?

      • Alias Stenbock jag tror att” bloggens nykomlingar” blir mest chockade av alla fientliga kommentarer. Alias Sam har en poäng i att lyfta bloggens regler.

  4. Tackar skytten som sanerat bort ett par brottslingar. I det långa loppet spara samhället massor med pengar på detta. Han ska ha ett diplom

  5. På tal om 87:an. Att dra förhastade slutsatser är ofta förknippat med låg intelligens. Hur Pettersson kan se ett namn på en tröja och automatiskt anta att det rör sig om Syrianer är rätt talande…

    • En undran ……………vem om inte en syrier skulle visa sig i en sådan tröja ?

      • Ursäkta kanske syrian erkänner att jag inte har en aning för mig är det hela bara stora problem.

    • Om de hade stått Israel. Skulle man då kunna dra slutsatsen av att det rör sig om sionistiska maffian? Det finns både svenskar och nysvenskar som håller på tex Syrianska FC

      • Har du missat bilden på ”folkmassan”,som ville invadera det avspärrade området ? Inte f-n ser dessa ut som svenskar…Snarare som ”svenskar med kolsvart hår”.

      • Syrianska FC och Assyriska FC är två klubbar som lever gott på svarta affärer och annan kriminalitet, som narkotiska preparat och tyvärr allra värst på den svenska välfärden, som man plundrat ända in på bara skinnet, utan att ha lagt en enda krona till välfärden. Det blir svenska änkor och faderslösa som får betala för de invandrarna som endast tar för sig av alla bidrag, som de inte gjort skäl för.Ingen riktig svensk skulle fås att ta på sig dessa svartklubbars tröjor. I år har vi upplyst ekoroteln i Eskilstuna hur det går till. Var hamnade de båda svartklubbarna då. Ja inte var det i Allsvenskan i vart fall och inte heller högt upp i Superettan. Tänk vad några telefonsamtal kan göra nytta ibland,och bidra till att man inte kan köpa människor, som ni gör i Södertälje.

    • Då måste du vara en ny Erik XIV, han blev på sin tid mördad med gift i sin ärtsoppa.Det var 1500-tal och det var högst 50 år sedan Medeltiden i Sverige. Du heter ju Erik och kommer från Medeltiden i Mena, så du får nog passa dig, särskilt om du umgås med någon som heter Johan.

      • ”passa dig” tycker Alias Olli Rein.Varför skall han passa sig, medeltiden är förbi.

  6. Röstar man på partier som vill släppa in en massa mördare då kommer det en massa mördare och så blir det mycket mord, en logik som 87% har svårt att ta till sig.

      • Om någon skriver ”vill släppa in en massa mördare” då skriver du ”invandrarbakgrund?”. Varför gör du den kopplingen?

  7. Det händer spännande saker i det nya Sverige.
    Dom ansvariga för detta nya Sverige skulle hängas
    upp i skampåle så att allmänheten kunde spotta på
    asen!

  8. Inte exakta siffror men i runda tal, Japans befolkning ca 120 miljoner med 127 mord / år , USA, s befolkning ca 310 miljoner 16,700 mord / år , Brasiliens befolkning drygt 200 miljoner 55,000 mord / år och Sverige med drygt 9 miljoner 161 mord / år.
    Kan det vara drogmaffian tillsammans med urusel skola och ingen respekt för de äldre. ?
    Jämför Japan med Sverige.

    • Japan har ca 130 miljoner inv. men det blir iallafall uppseendeväckande siffror.

      • Rannung
        Tur att någon håller koll ber om ursäkt, jag vände på siffrorna ska vara ca 130 miljoner med 590 mord / år.
        Tack ska du ha.

    • Alias Lena för inte så länge sen mördade japaner en massa oskyldiga kineser, koreaner och en mängd andra, nu har de bättrat sig. Alla kan bättra sig.

      • Alias Albin. Det är aldrig folket som mördar, utan det är landets ledare som sätter gränserna för vad deras kriminella drägg kan göra.
        En bra ledare motarbetar drägget. En dålig ledare samarbetar med dräggets ledare, vilket skapar kaos. Det är vad som händer i Sverige idag, där vi har fått en junta som inte är tillsatt enligt vad de demokratiska lagarna säger. Juntan löfven kan ersättas av vem som helst som ser sin chans. Ju fortare det sker ju bättre är det.

  9. Tre mördade i Göteborg.
    Inga manifestationer, inga fackeltåg, och varken Mona, Fredrik eller ”svetsarn” är på plats, det är vardagsmat i Malmö och Göteborg.
    Annat var det i Köpenhamn. I Sverige stormar nan avspärrningarna.

  10. X:et har en starkt begränsad användning. För nödiga. Då jag är en empatisk individ måste jag inf om det oekonomiska till denna användning. Toapapper blir långt billigare.

  11. Gåtan är på väg mot sin lösning i alla fall inledningsvis o det är där man börjar om svaret ska nås. Södertälje kan anas nästgårds.

  12. Kriminaliteten härskar, det skrämmer ordentliga människor alltså har de kriminella full kontroll över gator och torg.
    Var är polisen, de borde vara ute dag och natt patrullerande och med rätt att ingripa med vapen. Eller har myndigheterna gett upp, de är nu fritt fram för kriminalitet, tragiskt.
    Vilket stängt samhälle vi ser framför oss skötsamma människor blir kolossalt begränsade, nej så vill vi inte ha det !

    • Polisen är inte på våran sida, poliserna finns som exklusivt repressaliemedel mot folket. I augusti var jag hos polisen och anmälde att jag blivit hotad till livet och våldtäkt av rabiata tiggare ute på stadens centrum. När jag, med tårar i ögonen, sa till polisen att jag ville ha gamla Sverige tillbaka, öppnade han dörren och pekade åt hallen. Jag fick lämna rummet utan att ha hunnit få honom ta emot min anmälan. Dock lovade han att posta hem resultatet på utredningen. Han varken frågade mig vad jag hette eller vad jag bodde. Vilket grovt hån!
      Nästa gång kallades en väktare för att fösa tiggerskan ut ur affären dit hon följde mig och gormade skabrösa svordomar och hotelser – helt oprovocerat, jag pratar aldrig med dem. Jag vet att deras hat mot rumänerna är nedärvt. Zigenarna är aggressiva och provocerar för att förarga folk och reagera. Tiggarna är ute efter nya skadestånd.

      • Stämmer. Jag fick en gång en cykel stulen. Jag iklädde mig själv rollen som privatspanare, och lyckades få fram både tjuven och cykelns placering. Gick till polisen med alla uppgifterna, hade dessutom stöd av grannar, som hade erfarenhet av cykeltjuven, som opererade på nattetid. Vad hände? Ingenting, nedlagt p g a ”brist på spaningsuppslag”!

        Undra på att man blir anti-Kling&Klang. Numera bor jag utomlands, i länder där polisen är riktiga poliser, en enorm skillnad mot mes-PK-Sveriges dialog- och varmkorv-poliser, kramarbeordrade maktfegisar.

      • Mimi N: Det där tror jag inte på för ett ögonblick. Om nu inte polisen tog emot din anmälan, varför skulle han då ”posta hem resultatet på utredningen”? Ingen anmälan-ingen ”utredning”…

        Sluta fabulera. Eller håll dig i alla fall borta från internet när du är full.

    • Dessa skjutningar kan vi ”rasister” nu sitta tillbakalutade,och tacka Fredrik Hood Reinfeldt,och hans numera installerade Enhetsparti för… Sverige har blivit spännande med mångkulturen och mer lär följa.
      F.ö. hur skall PK-pressen behandla ett sådant ärende ”korrekt” ?

      • I landets största skitblaska X-pressen har man beslutat tiga ihjäl det hela.Deras rubriker lyder just nu:
        30 dödade i Nigeria,Lokförare svimmade,Ny dödskjutning i USA,En till sjukhus efter supporterbråk,Man låg fastklämd ett dygn…..Inga svarta rubriker kring Uddevalla inte….

Kommentera