Muslimskt terroristdåd – skottlossning på möte där Lars Vilks och Dan Park befann sig, tre poliser skadade och en civilperson är mördad

ISLAM. Skott har avlossats på ett möte i Köpenhamn där konstnärerna Lars Vilks och Dan Park deltog. Vilks eller Park är inte skadade, enligt danska medier. Ett vittne säger att så många som 30 skott kan ha avlossats. En civil person rapporteras död och tre poliser är skadade. Polisen efterlyser två gärning män i samband med mordförsöket. Efter skottlossningen flydde förövarna i en mörk VW Polo med registrering på 25919 ad Jagtvej.

Skottlossningen ska ha ägt rum vid 15.30-tiden då satirforskaren Dennis Meyhoff Brink skulle tala på mötet som hade rubriken: ”Kunst, Blasfemi og Ytringsfrihed”, i kulturhuset ”Krudttønden” i stadsdelen Østerbro, enligt Jyllands-Posten. Meyhoff Brink tror att skottlossningen pågick i ungefär två minuter.
– De kom springande genom lokalen med dragna vapen och Lars Vilks fördes ut genom en bakdörr, säger Dennis Meyhoff Brink.

Mellan 20 och 40 skott ska ha avlossats på mötet där Frankrikes ambassadör i Danmark bland annat skulle tala om islamismens utmaningar och yttrandefrihet, enligt Ekstra Bladet.

Mötet gick under namnet ”Konst, hädelse och yttrandefrihet” och hölls på kulturhuset Krudttønden i stadsdelen Østerbro i Köpenhamn. Skottlossningen ska ha ägt rum vid 15.30-tiden då satirforskaren Dennis Meyhoff Brink skulle till att tala, enligt Jyllands-Posten.

Han uppskattar att skottlossningen pågick i ungefär två minuter. Han säger att det fanns poliser på platsen och att de kallade på förstärkning.

– De kom springande genom lokalen med dragna vapen och Lars Vilks fördes ut genom en bakdörr, säger Dennis Meyhoff Brink.

Köpenhamnspolisen bekräftar för danska BT att tre poliser skadats och att två gärningsmän befinner sig på fri fot.

Mötet ska ha återupptagits vid 16.30. – Oavsett vad så fortsätter arrangemanget. Detta kan inte stoppa oss, säger Niels Ivar Larsen som styrde paneldebatten till Ekstra Bladet.

Lars Vilks: I september 2007 publicerade flera svenska tidningar konstnären Lars Vilks teckning av Muhammed som rondellhund. För många muslimer är det en skymf att avbilda profeten, och hunden anses vara ett orent djur.

Här visar Henrik Arnstad att han är blåst på riktigt. Tänk sedan på att han anlitas som "expert" av våra PK-media
Här visar Henrik Arnstad att han är blåst på riktigt. Tänk sedan på att han anlitas som ”expert” av våra PK-media.

Flera länder protesterade officiellt mot publiceringen, och al-Qaida i Irak satte ett pris på konstnärens huvud.

För bara ett par månader sedan fick satirtidningen Charlie Hebdo motta Guldhunden, ett pris instiftat av konstnären Lars Vilks. Efter attacken mot tidningen skärptes säkerheten runt honom.

-Pettersson tycker Lars Vilks hundar är fina och undrar hur muslimerna kan bli förbannade. Muhammed får ju inte avbildas och då kan väl inte mussarna veta hur han ser ut även om han var en hund…

Lars_Vilks_-_Winston_Churchill,_ej_färdigställd_

rondellhund2

vilks3 vilks2 Vilks1 signerad L Vilks Lars Vilks

Muhammedbilderna i Jyllands-Posten var tolv satirteckningar som publicerades i den danska dagstidningen Jyllands-Posten den 30 september 2005. Bilderna sades föreställa den islamiske profeten Muhammed. Vissa av bilderna antydde ett samband mellan islam, terrorism och kvinnoförtryck.

Detta bildspel kräver JavaScript.

41 thoughts on “Muslimskt terroristdåd – skottlossning på möte där Lars Vilks och Dan Park befann sig, tre poliser skadade och en civilperson är mördad

  1. Lars Vilks har hittat en nisch för sin försörjning, han gör vissa(typ SD) glada och andra(typ extrema islamister) arga, och medias uppmärksamhet får han. Trätornet i Skåne räckte tydligen inte till för att bli tillräckligt uppmärksammad.
    Andra konstnärer brukar köra med stora skägg, långt hår och konstiga hattar, men Vilks går ett steg längre och lyckas.
    Och Aftonbladet tjatar ”ett angrepp på oss alla”, varenda dag är det ett angrepp ”på oss alla” från höger till vänster.
    Tidningarna säljer och de missnöjda njuter.

    • Hej Albin!

      Dina tankar bygger inte på höjden. Tidningarna säljer inte. Kan du kolla TS om det , så du får lite hum om något.

      De ”missnöjda” försöker bara tala om sin åsikt. Tyvärr verkar inte politiker eller media förstå det språket.

      Det demokratiska språket som kommer ur yttrande- och åsiktsfrihet.

  2. Förmodar att Svetsblänk med ”kompisar” anser att religionsfriheten
    INTE innebär några problem, på bekostnad av demokratin och yttrandefriheten.

    ”Sossen” Mia Giorgetti måste ha mycket mörka solglasögon framöver.

    Förmodligen borde en burka vara lämpligt.

    • Vilken överraskning en ”rasistisk” sossa ! Nog kommer Aftonslasken att förfölja henne livet ut !

      • Hej Albin!

        Religionsfrihet innebär INTE, att man kan/har rätt att mörda människor med en annan åsikt. Tycker du det?

        Det råder religionsfrihet i Danmark också.

      • Religionsfrihet borde betyda frihet från religion. De flesta i Sverige håller sin religion för sig själva om de har någon, undantagen är ofta muslimer som kräver och får särbehandling av ynkliga politiker.

      • Alias Peter Skoglund du svarade inte på frågan utan ställde en motfråga. Är du för religionsfrihet.

      • Hej Albin!

        Läs om det jag har skrivit och det du Insinuerar.

        Så kanske du fattar.

      • Ja så visste ni inte att Henrik Arnstad är rubbad i dom
        övre regionerna? Det har jag visst länge!

      • Jo och det ska också vara frihet från religion,
        kan du få in det mellan pannbenen??
        Eller är det för svårt?

  3. NU FÅR MAN HOPPAS ATT polisen får arslet ur vagnen innan det händer i Sverige, vilket det bara är en tidsfråga innan det gör! MUSLIMERNA är farliga jävlar mördar urskiljningslöst överallt!
    VAD GÖR POLISEN ? Står och väntar vid den där bron, varför finns inte ett fungerande samarbete, svensk polis borde vara i Danmark och hjälpa till, ta de här MUSLIMJÄVLARNA döda eller levande NUUU!

    • Det har hänt i Sverige. Två bomber small av i Stockholm, nära Drottninggatan den 11 december 2010. Bara den muslimske terroristen dog och det var mer tur än förstånd. Det kunde med en skickligare terrorist lika gärna ha varit fler tiotal döda,

  4. Vågar man hoppas på att skotten i Köpenhamn idag blir en motsvarigt till skotten i Sarajevo?

    Europa MÅSTE göra upp med muslimer och islam innan det är för sent!

  5. MUSLIMERNA är terrorister, de är ett värre gangsterpatrask än Hells Angeles, de tror att de kan SKRÄMMA och HOTA sig till FÖRDELAR, bygger moskeer i CENTRALA DELAR AV STÄDERNA INOM EU för att via muslimländerna som finansierar byggena kunna hota och terrorisera oss vita människor! De förökar sig som råttor och stor risk att vi är i minioritet inom en 20 års period tyvärr.

    • ”de är ett värre gangsterpatrask än Hells Angeles,”

      Jag har mycket hellre Hells Angels som granne än en vedervärdig mördarmoské fylld till brädden med muslimer. USCH!!!

      Tänk att tvingas leva med muslimer som närmaste granne. Ett öde betydligt värre än döden.

      • JAG HÅLLER MED DIG! Tyvärr bara en tidsfråga innan dessa råttor kommer att mörda här i Sverige! Polisen saknar FÖRMÅGA….-stå vid en bro, de borde ha ett fungerande samarbete och sätta fart och ta dessa dårar döda eller levande!

    • Inte alls omöjligt…Hippas man bevakar/at Bro`n noga efter att terrorhandlingen inträffade.(att detta sker bekräftades just i DR TV2) Fanns även ett äldre par som råkade passera just under skjutningen.Man frågade en av de nu efterlysta om det hela bara var på skoj ! Denne svarade på danska och uppmanade dem att gå vidare.Vidare såg de samtidigt den andre terroristen,som bar ett maskingevär över axeln.Båda lämnade området lugnt gående…
      Det sista kan tyda på att det var en inhemsk dansk,och en importerad arab som utförde dådet…

    • Jodå Zorro,visst kommer svensk skitpress att skriva
      att terroristerna var svenskar.
      ALLA är ju som bekant svenskar numera.

  6. Kriminellt av Sveriges politikerfrälse att ge ALLA från Syrien PUT och svenskt medborgarskap så fort de kommer till Sveriges gräns med hjälp av smugglarligorna! Detta är en PÅTVINGAD attack mot de blödande svenskarna, -vi vill inte ha dem här!
    MUSLIMERNA/HATARNA som ser varje kvinna utan slöja som en hora har inte i Sverige att göra. Det är röstimport, frälset räknar med att få deras röster i utbyte mot socialbidrag som Moderaterna och Socialdemokraterna skryter om att de ska få.
    Det finns bara ett sätt att stoppa massinvandringen och det är att rösta på SD i valet 2018.

  7. När svensk media och svenska politiker kommer att sammanfatta det hela kommer man att säga att felet är helt och hållet Vilks. De stackars Musselmanerna som utförde attacken är antagligen oskyldiga.

  8. Trots mångåriga studier inom universitetsvärlden har jag aldrig hört ordet identitära rörelser. Inte en dag utan att man lär sig något ’nytt’. Gillar han inte muslimer längre, den gode Arnstad! Är de identitära numera? Blir intressant att se vad det är för gynnare, något muslimskt mer än troligt

  9. Det tråkiga är,att just nu meddelas att en av de skjutna är död…Terroristerna är på väg ut mot Motorvägen via Klampenborg.Förhoppningsvis har man tillräckligt med polis ute på vägarna för att finna dem.

      • Alias Joy är du med i klubben nu, du tycker ju att det är nog varenda dag. Du är säkert redan kvalificerad med ditt envetna sätt att säga saker som de flesta här redan sagt eller som du listat ut att de tycker.
        Håller du med alla hela tiden? Enformigt sätt.
        Fast din kommentar om kvinnliga militärer var bra iallafall enligt mej.

    • Det lilla som kom ut vid en kort presskonferens på platsen för dådet, var att bilen de två,event. tre araberna tilltvingats sig från en dam lär vara funnen. Precis som i Sverige ville polisen inte bekräfta,att det var araber,trots att de talade deras nomadspråk.
      F.ö meddelades att mötet skulle fortgå inne i lokalen som angreps.

  10. Polissirener, skottlossning, förtvivlade rop på hjälp och ond bråd DÖD.

    Vad har vi då att läsa om på löpsedlarna?

    Givetvis är det muslimer som på uppdrag av sin djävla pedofilprofet ödelägger altt i sin väg.

    Det muslimska skräpet måste ut ur Europa innan inbördeskriget är ett faktum.

  11. Ändra gärna rubriken till:

    ”Muslimskt terroristdåd – skottlossning på möte där Lars Vilks befann sig, tre poliser skjutna av muslimer”

    Det är återigen de små tingen som gör det 🙂

Kommentera