Strömhopp från lokaltidningen

JOURNALISTIK. Det verkar bli en spännande vår på vår lokaltidning Södermanlands Nyheter. VD:en Robert Jonsson har tidigare beslutat att hoppa av, likaså chefredaktör och ansvarige utgivare Göran Carstorp och nu nås vi av uppgifter att även nyhetschefen Johan Pfriem och  ytterligare folk på redaktion går samma väg.

Med tanke på hur arbetsmarknaden i mediebranschen ser ut så verkar det som husse i Eskilstuna är skitförbannad på redaktionen i Nyköping eftersom folk slutar frivilligt, om det nu är frivilligt, men Pettersson är inte förvånad. I flera år har vi kämpat FÖR Södermanlands Nyheter mot ledningens journalistik, censur, vinklingar och rena osanningar…

7 thoughts on “Strömhopp från lokaltidningen

  1. I December 2014 kunde man få en månad helt gratis, nu i Januari 2015 erbjuder SN 2 månader för 20 kronor!

    Väntar nu tålmodigt på att bli erbjuden minst 20 kronor för att ta emot desinformationsbladet SN.

    Ska bli kul att spotta i Carstorps pappmugg, när han sitter bland de andra tiggarna i Nyköpings centrum.

    • Meddela när du skall spotta, jag hänger på, jag är definitivt ingen anhängare av f.d. chefredaktören, om man skall uttrycka sig försiktigt och p.k.

  2. jugholt (med mona) kanske tar allas arbeten, det skulle ju passa bra ihop. Kanske de kunde få mer bidrag från sjuan ? Eller kanske det vore något för fredrik vår grovt kriminelle Landsförrädare ! ? Dessa sjuorna har ställt till det ordentligt. Visste ni de är klara över att de måste fly från Sverige när deras gäst parasiter tar över ! ? Svenskar svälter mer än 15.000 st per år och flera hundra tusen lever i misär. Tacka den grove Landsförrädaren fredrik o sjuan för detta = Dessa mycket mycket grovt kriminella politiker som kallas sjuan !

  3. M.a.o.har den ”arabiska våren” nu nått Nyköping ! Och det utan svenska flygvapnets hjälp ! 🙂

Kommentera