16 thoughts on “Möt Mohammad

  1. I dagens BILD finns ett reportage från staden Ninive i norra Irak,som visar hur dessa ”moderata islamister” uppträder….Ni som inte läser tyska får titta på bilderna,och begrunda händelsen när man ställer en man som anklagas vara bög,på avsatsen till ett höghus och knuffar ut honom,mot en säker död.Inte nog därmed…. efteråt korsfäster man liket till folkets jubel:
    http://www.bild.de/politik/ausland/isis/so-grausam-toetet-isis-39380428.bild.html

    • Vore intressant om vissa av dem som tidvis besöker,och anklagar Petterssons blogg, (inte vara oberoende) att yttra sig till bilderna.
      Tänker då i första hand på alias Chimpansen,Ali,Malmöbo,Ojdå,och otaliga andra islamkramare genom åren ! Kanske kan de ge oss svaret,för sina trosbröders handlingar i IS ?

  2. Lägg märke till den slappa blicken. Ett tydligt tecken på inavel!
    När såg du en etnisk svensk med en sådan blick sist?

  3. Ännu en gång får vi bekräftelse på att det är klent med förståndet på merparten av landets politiker. Det är hög tid med storstädning hos makthavarna och att de får ta ansvar för vad de åsamkat landet och skattebetalarna. Jag verkställer med glädje straffpåföljden ( om den blir vad jag önskar förrädarna).

      • Som vanligt läggs alldeles för stor fokus på politikerna!
        Om man har 87% av väljarna bakom sig, är det klart att dom tycker att dom gör rätt!
        Vi måste upplysa folk i vår närhet vad dom får för sin röst istället!

      • Tror inte någon politiker faktiskt tror att 87% av folket håller med i såna frågor då alla undersökningar kring saker visar att det inte är så. Sen är det ju faktiskt så att denna frågan inte är den enda frågan folk har i huvudet när de går och röstar. Många prioriterar mer närliggande frågor som hur det påverkar deras arbete, deras privata ekonomi, skolan där deras barn går osv.. Hade alla röstat enbart gällande migration/integrationsfrågor eller som i detta fallet om hur man ska göra med de som krigar för ISIS och sen kommer tillbaka hit så är jag väldigt säker på att saker inte hade sett ut som de gör idag. Däremot är det väldigt svårt att få en hel befolkning att prioritera samma fråga, och sedan få alla tillräckligt engagerade för att faktiskt ifrågasätta saker som skrivs i media. Detta är nog politikerna väldigt medvetna om.

        Däremot handlar det mer om att hela tiden göra mer och mer för att undvika att bli ett mål för häxjakten på den så kallade rasismen (som verkar ha utvecklats från att vara en beteckning på hat/förakt mot specifika folkgrupper till att bli ett samlingsord för alla som inte tycker och tänker som vänstern gör i frågor som rör människor från andra länder). Att få en sådan stämpel skulle skapa en hel del problem för partiet i fråga tyvärr.. Sen är det också så enkelt att för en politiker handlar det oftast inte om långsiktighet. De tar normalt en mandatperiod i taget. En vanlig medborgare däremot vill se en ljus framtid. Men i slutändan är det de kortsiktiga besluten som vinner oavsett.. Tvivlar på att ett parti som säger att de kan få Sverige att bli kanonbra på alla sätt och vis, på cirka 25 år, någonsin skulle få chansen att bevisa det. Istället tar man 4 år i taget med tillfälliga lösningar och om 25 år står vi där och undrar vafan som hände egentligen..

  4. Den intelligenta blicken säger mig här har vi en hjärnkirurg, men vi måste berätta för honom att huvudet helst bör sitta kvar på halsen efter ingreppet.

  5. Nja, att han är mördare lär mörkas eller kanske det ska stå f d mördare. Han är däremot en god fritidsledare, en förebild för unga vilsna själar som vill gå på IS-banan. Han är numera omvänd genom sahlin-programmet, det sensationella rehabiliteringsprogrammet som gör skötsamma svenskar av ISkalla muslimska blodsugna mördare. Det är bara att ringa sahlinska kristelefonen där du får rådet att vara en snäll muslim. För det är inte religionens fel, islam är fridsamt. Och om du inte visste det innan, så får du veta det i telefonen.

    Om du lyssnar till ditt hjärta och tror att du måste bli en lycklig paradishjälte ska du veta att vår förre statsminister har uppmanat svenskarna att öppna sina hjärtan, här får du allt du behöver på jorden, rena bidragsparadiset. Sverige är ett bättre val än ditt muslimska paradis, här kan du leva som du vill, våldta, spränga och hota, vara en bra muslim. Det enda du inte får göra här är att skära huvudet av folk, det är otäckt och det är inte muslimskt alls säger våra ledare. Så undvik det och visa att du är en god muslim. Dessutom får du inte sälja kvinnor, där går gränsen. Men det mesta annat är tillåtet, du får t o m gifta dig med barn, bara du ansöker hos Länsstyrelsen. Annars gifter du dig muslimskt, och då är saken ordnad.

      • Precis! Undrar om de kvinnorna får terapi när de kommer tillbaka? De som underhållit sina män under de halsavskärande strapatserna? Och de barn som dragits in i det här och fötts i detta? Som lever i det extrema våldet och deltar i det och lär sig en fanatism som inte är mänsklig? Hur ska barnpsykiatrin ordna det? I vilka lekgrupper sätter man dessa barn? Vad anses de ha för erfarenheter som gör dem bättre än svenska barn som fötts av trista, lugna, arbetande och skötsamma svenskar?

Kommentera