Islamisthyllande Aftonbladet-journalist arg på logisk fråga

GRANSKNING SVERIGE. Peter Kadhammar skev en ursäktande artikel angående den islamistiska terroraktionen i Paris, där tolv journalister fick sätta livet till. Artikelns andemening var att islam eller araber inte utgör någon grogrund för islamistisk terrorism. Istället skall vi bara se den enskilda människan bakom dåden.
Logiskt sett borde då även nazism också gå under samma beskyddande tolkning. Nazismen skall alltså inte ses som grogrund för våld. Istället är nazismens brott endast de ca 20 personer som blev dömda i Nürnberg-rättegången som kriminella.

Vi ringer och ställer frågan, som visserligen provokativt ställd, men som genom sin logik, samtidigt visar hur extrema, de en gång nazisthyllande Aftonbladet är i sitt skydd av våldsam terrorism och dess bakomliggande faktorer.

Här är en intervju som visar var parterna står

Ur Ahmed Ramis intervju med general Otto Ernst Remer

Ytterligare Islamonazism

Hitler och islam

8 thoughts on “Islamisthyllande Aftonbladet-journalist arg på logisk fråga

  1. Ja när frågorna blir för besvärliga är det bara till önska en
    bra dag och avsluta samtalet. Ynkliga varelser är dom
    oavsett om dom heter Peter Kadhammar eller Anders Lindberg..
    Ett bättre namn på honom hade varit Papphammar.

  2. Skulle vilja uppmana alla som är intresserade av att titta på klippet går in på you tube direkt istället för att gå via länken så att ni kan klicka tummen upp på filmen. Då är chansen större att den kommer upp för fler.

  3. Peter Kadhammar får lite problem med ” den logiska kopplingen” i slutet av intervjun. Så han avslutar med ” journalistens rättighet”,

    ” Jag KAN inte diskutera detta med dig”.

    Vilket då får betraktas som en journalistiskt tolkande, av hur man använder sig av åsikts-, yttrandefrihet och demokratin.

    Vanliga människor och journalister har tydligen olika typer av syn på denna tolkning.

Kommentera