Ronny Andersson har fått sin buss kapad, sin dator stulen och fått bussen använd som soprum och toalett

INVANDRING. För er som undrar vem Ronny Andersson är så kanske det går upp ett ljus om vi talar om det är den busschaufför som fått sin buss kapad av lyxflyktingar i Grytan, Jämtland.

Inte nog med att kravmaskinerna klagar och gnäller och har lämnat fruar och barn kvar där de kommer ifrån. Någon av dem har också stulit busschaufförens dator. Ronnys Facebook där de senaste inläggen tyvärr har plockats bort.

Pettersson undrar varför inte det står i PK-pressen? 

2015-01-02_10412015-01-02_1034

2015-01-02_1157

83 thoughts on “Ronny Andersson har fått sin buss kapad, sin dator stulen och fått bussen använd som soprum och toalett

  1. Asså migrationsverket…Grow some fucking balls! Att dom här flyktingarna har mage att ockupera en buss och säga att dom inte lämnar den om dom inte får bli förflyttade till Malmö är så fräckt och otacksamt. Nu har Sverige varit snälla och tagit dom under sin vinge och det här är tacken? Bit inte handen som föder dig. Den här sortens beteende borde inte tolereras. Migrationsverket borde skicka vakter till bussen och släpa dom dumma flyktingarna tillbaka till migrationsverket så att den stackars mannen kan få tillbaka sin buss. Det här kan ju inte vara lagligt nånstans. Nej släpa tillbaks dom och deportera dom sedan med omedelbar verkan. Den här typen av invandrare vill vi inte ha kvar i landet. Hade politikerna och migrationsverket haft några bollar hade det varit åtgärden på det här problemet. Tacka vet jag pollacker. Där daltar dom inte med invandrare.

    • Om du läser och sen tänker så ser du att bussen på bilden är hans gamle buss och den bussen som är i repotaget är hans nye.

  2. Hej alla .
    Det är tråkigt och se såna otacksamma grupper
    som ska få tak över huvudet
    Som ska få trygghet
    Som ska få mat på bordet
    Som ska få vård vid behov
    Ska få och ska få ska få!!!!
    Jag som invandrare ”Armenier” skäms över va de håller på med .Det är inte acceptabelt varken av mig eller 1000 tals invandrare…
    Det här ska inte bli Sveriges framtid!
    Va inte mesiga politiker !och våga säg i från
    såna gruper från sverige, det finns gått om orsaker att utvisa med första flyget .
    Det låter konstigt när jag skriver men det är ju sanningen
    Stå på er svenskar som invandrare bota viruset nu annars blir sent i framtiden !!!
    Tack o hej

  3. Jag får mest ont i huvudet av att någon som tydligen är en helt normal svensk inte kan skriva riktiga meningar…

  4. Undra på att så många etniska svenskar funderar på att emigrera,
    framförallt de som närmar sig pension. Själv har jag få år kvar men
    redan stuga i Portugal klar. Sedan bye, bye……

    • Härligt” falcone” .

      Portugal är mitt ”favo-land ”, som jag definitivt inte skulle ha något emot, att bosätta mig i.

      Speciellt inte nu efter alla dessa odemokratiska politikers manipulerande, den 27 december 2014.

      Har varit mycket i Portugal under mina år och ett bättre alternativ, har jag svårt att tänka mig. Inte bara baserat på de förmånliga skattereglerna för svenska pensionärer, utan för att landet är underbart och folket är mycket trevligt.

      Ha det så gott framöver i din portugisiska ”stuga”. Lite avundsjuk är jag….det ska erkännas.

      • Det tror jag inte – det är är aldrig svårt att kämpa för någonting man tycker om och vill behålla – som i det här fallet sitt eget land.

    • Jag håller med dig, varför kämpa för sitt land när man blir motarbetad av myndigheter och våra politiker.

  5. SÅ skönt att läsa era kommentarer! att det finns fler som förstår hur sjukt ojämnlikt det har blivit i Sverige! det är bara att hoppas att invällarna fortsätter med sina upptåg i fyra år frammåt. SD 35%

  6. Bussbolaget har sagt att de ska avvakta ett tag med att hämta tillbaka sin buss. I dag har personal från Migrationsverket besökt de asylsökande i bussen.
    De asylsökande får mat på asylboendet och kan gå in och värma sig. Några fler har valt att flytta in på asylboendet under eftermiddagen, men en del av de asylsökande säger att de kommer att bo kvar i bussen till de får åka tillbaka till Malmö eller Stockholm.
    Men enligt Migrationsverket är platserna på Grytans asylboende det enda som kan erbjudas. Det är redan överfullt på alla asylboenden söderut.

    – Vi är ju oerhört trängda när det gäller tillgång på boenden. Det är ett jättebehov, så vi måste nyttja varenda sängplats vi har i hela landet, säger Per-Erik Bjurholt på Migrationsverket. Varför tar man in fler personer när det är slut på sängplatser.
    Annelie Lanner
    annelie.lanner@sverigesradio.se
    @A_Lanner
    070-314 06 32

    VARFÖR TAR MAN IN FLER PERSONER NÄR DET ÄR SLUT PÅ SÄNGPLATSER.

    Kopierat direkt ur sveriges radio.

    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=78&artikel=6058506

  7. Vi skulle kunna ordna mycket plats i det som en gång var riksdagshus, numere Sveriges i särklass största mentalsjukhus, om vi kastade ut alla patienter därifrån och bara hade vårdarna kvar. Altså ut med 300 och behåll 49.

  8. Om det finns bilder på förhandlarna från Migränverket
    vore det väldigt positivt om Petterssons kunde visa upp
    hur ryggradslösa figurer ser ut.

  9. Kommer inte chafförens dator tillbaka oskadd så skall strömmen vid förläggningen stängas av.

  10. Ronny och andra bussägare kanske tänker sig för en extra gång nu, så när deras fruar och barn kommer så varsågod använd appostlahästarna!

  11. Finns där någon som kan fotodokumentera bussens insida och eventuella andra skador, både yttre och inre.
    Vi på Pettersson publicerar gärna de fotografierna. Är dem riktigt bra kan det vankas en mindre belöning, dock max vad skattefria presentvärdet är…

    • De bilderna vill jag gärna se, har redan ifrågasatt varför inte SVT visade dessa i sin nyhetssändning

  12. Ryggmärgsrötan sprider sig.
    Förhandlarna vek ner sig.
    Detta land ber om att bli invaderat.

    • TheMinimizer
      Inte bara ber om att bli ockuperat/invaderat, landets skattebetalare bekostar spektaklet, helt sanslöst !

    • Det är ett ytterst fåtal, maktgiriga och fullständigt hänsynslösa personer sans kompetens som ’bett’ om invasion av landet. Dessa personer skulle i vilken rättsstat som helst ställas inför riksrätt (eller motsvarande). Men vad händer i Absurdistan?

  13. Då borde det ju vara fritt fram för våra bostadslösa ungdomar och uteliggare, ockupera nåt och kräv ett kontrakt för att avbryta!

    • Skulle snarare kallas ockupanter !
      Sverige som ett fritt samhälle för svenskar är för alltid förlorat, vi blir för varje dag som går alltmer förslavade.

      • Vi betalar dessutom för att bli slavar, galet fullständigt galet vilket ruttet land, aldrig att detta var vad våra förfäder kämpade för eller för den delen vad vi lämnar över till våra barn och barnbarn.

      • Snygg inledning på 2015! Ska det se ut så här framöver? Men som det brukar heta i andra sammanhang, de har gett den sjuka lyxinvandringen ett ansikte. Lyft locket på utnyttjandet, det som vi ’rasister’ påtalat i evigheter, och då blir vi utfrysta och förföljda. Merit Wager har berättat om det här på sin blogg, men det har man negligerat i politikerled. Sverige är slut, det är som Reinfeldt sa, Sverige tillhör invandrarna.

    • Dom är inte kvotflyktingar, dom kommer inte till asylboende. För dom är det bättre ordnat med kommunplacering ditrekt.

  14. Enligt Middagsekot har nu rötäggen avbrutit sin kapning, de accepterar boendet, mot ett löfte och ett ”kontrakt” av mig.verket att få förflyttas inom tre månader. Jävla slapptaskar som bara tillmötesgår rötäggen!

    • Man skulle ha gjort prossessen kort med dom. En infanteripluton ska vi väl ändå kunna få ihop. Marschera fram till bussen, stanna och bajonett på. Därefter stormning av bussen om de inte ger upp. De flesta gör nämligen det inför bajonetterna, och AK 5:orna behöver inte ens vara laddade med skarpa skott. Det skulle JU dessutom vara livsfarligt för soldaterna SJÄLVA. Det är åtminstone min uppfattning från FN-tjänsten i Mellanöstern, att de är otroligt rädda för bajonetterna… Men det var andra tider då. Det fjäskades inte med drägget på det vis det görs nu. Men ingen i våra myndigheter har någon verklighetsförankrad kunskap om muslimernas tillvägagångssätt när de befinner sig i övermakt. Om man som svenskarna ger eftergifter för allt, så får man fortsätta med sånt för evinnerlig tid. Dessa fascister fordrar en helt annan och tuffare attityd om de inte ska fortsätta att regera de fega svenska myndigheterna. Låt vår polismakt eller armén förhandla istället för syltryggarna på myndigheterna. Gör som i Australien!

    • Det förekommer temperaturer ner mot -30-35 grader i Jämtland. Men tyvärr har dom en västlig luftström som för in milda vindar från Norge och Golfströmmen ganska ofta. Men det kan ju ge meterdjup snö inte alltför sällan. Men det är inte ovanligt med ned till minus 30 ens i Stockholm under midvinternätterna, som startar i januari och håller i långt in i April i Norrland och norra Svealand. Men det är torr kyla som många gånger känns bättre än det fuktiga diset över Malmö och bara några minusgrader.

    • Så har det tyvärr varit länge. Det har bara tystats ner bättre.
      Men nu börjar upplysningens tid!

  15. Bergkvara är för klena. Vill väl inte stöta sig med Migränvärket.
    Hellre tar man pengarna från försäkringsbolaget än att man anmäler bussen som stulen, eftersom de inte lämnar bussen frivillig. Eller är det någon annan form av egendomsbrott.

  16. Nu har dom gått ur bussen för dom har blivit lovade lägenheter inom 3 månader. Undrar vad de svenskar som har stått i bostadskön i flera år säger nu när parasiterna skall gå före i bostadskön och när vi svenskar även skall stå för hyran. Eller skall svenskarna kastas ut för att ge plats åt dom?

    Fy fan.

  17. Varför förhandlar man innan ockupanterna själva städat bussen och lagt upp pengar som ersättning för skadorna?
    Vad är det för snuskiga människor?

  18. Det enda rätta här är att stänga in idioterna i bussen och att Fredrik reinfeldt och Stefan Lövén Köper en ny buss och en ny dator åt busschaffören och betalar detta ur egen ficka.

    • Bra förslag! Då kan ju bussen stå kvar låst och tillbommad med välfärdsturisterna kvar inuti. Pansarglas ersätter bussens fönster och bussen görs omöjlig att ta sig ut eller in i. Då kunde man ha fått ett skeende stoppat just när det sker. Det skulle vara något för Grytan att visa upp. En turistattraktion ingen tidigare har sett. Det skulle behövas något sånt i Jämtland, där arbetslösheten är stor och betungande.

  19. Med en sund och vettig integrationspolitik hade de här rötäggen inte tillåtits passera Rikets gränser. Nu fullkomligt dräller det in löss p.g.a. inkompetenta s.k. politiker som inte har något annat än sitt eget väl och ve som sitt främsta mål.

  20. Måste varit hans första körning. Brukar vara känt bland förarna att ingenting kan lämnas obevakat, ens en sekund!
    En bekant som kör dessa bussar har berättat hur packet beter sig. Han va förbannad sist vi sågs för att någon hade stulit ett par gamla handskar ifrån honom. Han hade lagt dom ifrån sig i bussen för att gå ut och öppna en lucka, det räckte!
    Som han sa: vem fan trodde att någon ville stjäla ett par gamla handskar!

  21. Där har den chauffören skrivit under sin avskedsansökan! Säga sanningen i Sverigeistan! Gulag?

  22. Jämtar visa att ni är karlar, hjälp Ronny Andersson att få tillbaka sin buss och dator från detta parasitpack. Den bruna juntans polis lär inte hjälpa Ronny, bollen är er nu jämtar.

    • Skulle någon hjälpa Ronny få tillbaka bussen skulle de per automatik häktas på något hittepå-brott.

      Inte utan att jag undrar vad som skulle ske om jag och några svenska kompisar skulle belägra en lokalbuss, vad skulle bussbolaget, polisen, media göra då?
      Kronofogden skulle med största sannolikhet inte bli inblandad i vart fall utan vi skulle med tvång tvingas av bussen och bötfällas för någon form av ordningsstörning och inkomstbortfall för chaufför och bussägare.

  23. Vad är det som händer ska dessa invandrare diktera villkoren det är
    bara att kalla på Polis och kasta ut Busskaparna från landet varför dessa
    bommulsvantar sen ska säpo vakta alla Moskeer då finns det resurser
    Kasta ut dom ur landet

  24. Och jag undrar varför inte polisen har tagit upp en anmälan och gjort husrannsakan. Förmodligen för att ”spaningsuppslag saknas”.

Kommentera