Barcelonabor rasande över fulla och nakna turister

En pittoresk fiskeby i utkanten av Barcelona är under belägring – av berusade turister. Till fasa för lokalbefolkningen flockas unga turister till den fashionabla stadsdelen Barceloneta för upprörande nattlånga ravepartyn.

Nu försöker invånarna förhindra att området blir ett nytt Magaluf eller Ibiza, som har blivit ett tillhåll för törstiga och vilda besökare med olagliga barer med billiga dryckeserbjudanden.

Förra veckan, utlöste en bild på nakna italienska turister i Barcelona protester över de berusade och nakna semesterfirare i den katalanska staden.

Bilden av de tre nakna italienska män, som förargade invånarna i La Barceloneta, ett distrikt i den spanska staden, postades online på fotografens Vicens Forner blogg för två veckor sedan.

-Pettersson konstaterar att folk som inte sköter sig skapar problem här som där…

2014-09-26_0901 2014-09-26_0923

4 thoughts on “Barcelonabor rasande över fulla och nakna turister

    • Skall tillägga att denna häxa var på ett uppdrag för EU,och hade redan innan avresan,skrivit ett utförligt reportage kring denna ur EU-syn politiska process..Nu finns reportaget redan inne i pressen,och skribentan på väg hem i det gröna…i oförrättat ärende !!
      Tala om fiasko 😉

Kommentera