Andakt mot nazism

När Svenskarnas parti ska hålla möte i Museiparken i Karlstad på måndag kommer domkyrkans klockor att ringa in till andakt precis samtidigt.

Andakten är påbjuden för att visa på alternativ till främlingsfientlighet och intolerans.

”Genom andakten vill vi visa på alla människors lika värde, på kärleken och inte hatet som drivkraft i samhället”, säger biskop Esbjörn Hagberg.

-Pettersson noterar att Svenska Kyrkan ägnar sig att Svenskarnas parti och nazismen som är en rätt obetydlig företeelse jämfört med annat. Svenska Kyrkan som fördömer nazismen förnekar att utrotningen av kristna på kristendomens födelseplats beror på islam, man förnekar att Boko Haram, al Shabab, al Qaida, Isis, IS, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas och alla de andra massmördarna har något med islam att göra…snacka om att sila mygg och svälja kameler…islam är dysfunktionellt, överallt och alltid…och kyrkan verkar vara likadan, måhända längtar man tillbaks till tiden när allmogen darrade av frukta i kyrkan.

Metro 

3 thoughts on “Andakt mot nazism

  1. Undrar om de ringer i klockorna om/när de islamska organisationerna har torgmöte också? I de organisationerna kan man ju verkligen snacka om intolerans och att människor inte har lika värde!

  2. Det kanske är kyrkans sätt att visa solidaritet med SvP, dvs att visa att här i Sverige är vi kristna. Man måste se positivt på saker, för mörkt är det på Karlstads gator, stan är invaderad.

  3. För jävligt att detta flagranta missbruk av klockringning får förekomma mot lagliga tillståndsgivna möten. Svenska Kyrkan är rent kriminella. Klockorna borde ringa varje gång kommunister har möte. Nä visst de flesta präster numera är ju kommunister.

Kommentera