Klanfejden och morden på Bassam och Naim Touma

NORRKÖPING. Några av de anhålla i den syrianska släktfejden är George Mourad (kvinnans exmake), samt Rabi Mourad och Milad Mourad.

Där är Rabi Mourad lite intressantare än de andra. Han är nämligen yrkessoldat i Sverige, utbildat och anställd för svenska skattepengar. Helt klart har försvaret misslyckats med sitt lämplighetstest.

-Pettersson vet inte vem som börjat bråket eller vem som har mest skuld i det hela men kaosfolket verkar ha oerhört kort stubin och förstör både sina egna och andras liv för skitsaker.

Men det är väl bara att acceptera för mångkultur är beställt och mångkultur har vi fått. Denna gång är det kristna fanatiker av allt att döma när man ser bilderna på Rabi Mourad Facebooksida nedan. Där kan ni även hitta de andra pojkarna och frågan är vem som kommer att dö nästa gång när någon ska hämnas för hämnden och…

 

TIDIGARE 2014-04-22- Fyra personer har gripits efter att två män skjutits till döds och minst sex skadats vid en skottlossning i Hageby i Norrköping i går kväll. Enligt polisen kan ännu fler ha skadats i samband med våldsamheterna.

Milad Mourad är en av de inblandade
Milad Mourad är en av de inblandade

Fyra personer har gripits, misstänkta för mord eller medhjälp till mord, uppger polisen i Östergötland. Ytterligare två personer har sökt sjukhusvård efter gårdagskvällens tumult. Därmed har sammanlagt sex personer skadats, förutom de två som avlidit.

Två av de skadade är hemmahörande i Södertälje, en 34-årig man som skottskadades allvarligt och som har opererats akut under natten och en 40-årig man som knivskadades lindigt, enligt sjukvården.

”Eventuellt finns ytterligare skadade som ännu inte sökt vård”, skriver polisen på sin hemsida.

Larmet kom in klockan 21.56 på kvällen, varpå polis och ambulans åkte till platsen, som enligt polisen var ”mycket rörig, med mycket människor och bilar”.

– När polisen kom till platsen påträffades fyra svårt skadade män. En stund senare hittades ytterligare två män svårt skadade i närheten. De fördes till olika sjukhus och där konstaterades två av de skadade som avlidna, säger Fredrik Kliman.

De två mördade männen är i 40-årsåldern. De fyra som skadats är enligt polisen ”i 25-40-årsåldern”, och har både skott- och skärskador.

– Vi tror inte att det här våldsdådet har någonting att göra med de kriminella gäng som drabbat samman i länet tidigare. De skadade personerna har inte någon direkt koppling, vad vi vet, till de gängen som varit aktiva i Linköping den senaste tiden, säger Fredrik Kliman.

En bil har enligt Stockholmspolisen setts avvika från brottsplatsen. Polisen kontrollerade under natten fordon på E4 utanför Södertälje.

– Vi har satt upp en kontroll om det skulle komma några misstänkta gärningsmän. Bilen är registrerad på en person som bor i Stockholms län, säger Mikael Petterson på Stockholmspolisens länskommunikationscentral.

Under natten var det även stökigt vid Vrinnevisjukhuset i Norrköping.

-Pettersson säger att det är två syrianska familjer som råkat i luven på varandra långt tidigare, det har varit mordförsök och grov brottslighet i familjerna men det är inget att gnälla över.

Vi har beställt det vi fått mångkultur med klanfejder. Läs gärna om deras affärer i Södertälje som har blivit huvudstad för dem HÄR.

På en Facebooksida står följande. Automat översatt arabiska. Så där har vi tydligen offren, sedan översätter google till Allah, men dessa släkter är kristna, men tillhör samma lättkränkta kaosfolk som de andra från Mellanöstern. (Ali kanske kan översätta exakt och mejla mig)

”Eviga resten ge dem, Oh Lord”

De har martyrer maalikis. Konstnären Bassam Touma och hans bror Naim Thomas

Jag har dödats på måndag i staden Norrköping i Sverige. Efter en tvist med förövarna av brottet

Vi ber Allah att godtagbara i den ostadiga. Och ger hopp och tålamod av sina föräldrar och sin familj och alla deras Lovings. Och att förlåta förövarna

Vi tackar också Gud för säkerhet son till Maliki ”ära rose”

سنفور_مشاغب

2014-04-22_1031

32 thoughts on “Klanfejden och morden på Bassam och Naim Touma

  1. Ja alla som heter Svensson och Andersson är släkt.
    Hmm kan va så. Då en stor del av svenskarna pippar runt med varandra som kaniner..
    Och ni kallar oss för inavel?

  2. Att säga att alla invandrare eller alla syrianer eller alla kristna är samma skit är så jävla fel att säga. Tycker ingen av er visar respekt. Det här har hänt, det är nog ingen som hurrar för det som har hänt och det är absolut inte rätt att ta någon annan människas liv, men det ni gör med era inlägg här och kommentarer är ju fan barnnivå, ni visar ju bara att ni inte är så mycket bättre. Vad är det här för blogg? Rasist? Visa lite respekt och förståelse för samhället vi lever i. Ni vet säkert inte ens vad ordet rasist betyder.

    • Daniella, du kommenterar på barnnivå, visa lite respekt, alla på bloggen är individer, både de som driver bloggen och de som kommenterar, Varför drar du alla över en kam. Du måste vara rasist som inte visar förståelse…

    • Petterssons blogg är negativt inställd till den massimport som sker av allehanda folkslag…En av grunderna till detta är just ett sådant typexempel som nu skedde i Norrköping.Andra hundratals brott av olika slag,som dagligen förövas av dessa exotiska importer,inte att förglömma !Plus hundratals andra faktorer !

    • Ingen ska behöva visa respekt för dem som inte respekterar lagen ens. Det tror jag inte ni fattar. Södertäljeslödder finns det gott om sedan länge. Kristna är då samma skit som mussarna.

    • Det här är grunden till varför Mena-länderna aldrig får varaktig fred. De har hundratals Klansamhällen med sina egna lagar som är viktigare
      än lagarna skrivna av den stat de tillhör. Det är en israelisk professor i ämnet som föreläser på engelska och visar upp kartor på hur det egentligen
      fungerar i praktiken. Alla klanriken har gränser mot varandra, endast öknen har inga gränser. På grund av de här förutsättningarna, och dess invånares
      snabbhet att ta till våld gör i princip fred omöjlig. Dessutom står det ju om att göra Jihad i koranen.

  3. Enda positiva är fotot på Assad, en hjälte som måste ha arbetat stenhårt och fortfarande gör,för att hålla efter allt pack i Syrien!

  4. Pinsamt å kalla sig för s.k syrianer.. de är kristna araber.. heders releterade mord begår inte av syrianer

  5. Exakt som vi befarat. Försvaret utbildar folk som sedan kommer att starta inbördeskrig i Sverige när de inte får som de vill.

  6. Två kristna bröder är mördade,vila i frid. Oavsett vilket land de kommer ifrån så bör vi alla visa solidaritet med de kristna världen över, förföljda av muslimer, hånade av ateister och bortglömda av EU.

      • Var på Fadimes ”statsbegravning” Nu ännu en mördad i denna medeltida klanmaffia… 3 döda där jag bodde, 9 bilar sprängda utanför mitt dåvarande sovrum… Nu äntligen skyddad… efter 5 års helvete! Jo! Köpcentrat i Gränby vid brunoliljeforstorg brändes ner av Kurdmaffian 2005 ,inbördes osämja mellan olika klanmaffior av kurder… medeltida hedersmördare! Fy! Faaaaaan Spyr galla… Åk hem till er medeltid som är så gullig? NOT!

  7. George Mourad . Är det fotbollsspelaren tro ?? Touma klingar också bekant Sharbel Touma släkt ??

  8. Bara en korkad indoktrinerad apa skulle få för sig att mörda för en skilsmässa. Fan, det går 13 kåta brudar på ett tjog så varför detta kaos?

Kommentera