Nytt tillslag mot hemtjänstföretag i Södertälje

SÖDERTÄLJE. Fyra personer sitter anhållna efter ett polistillslag mot ett hemtjänstföretag i Södertälje på måndagen. Företaget sade upp sitt avtal med kommunen tidigare i år, och var enligt samtal med LT i förra veckan under avveckling redan innan polisens insats.

Kommunen var alltså redan inne i en process med att bryta företagets avtal och hjälpa brukarna att hitta andra företag som kunde ta hand om dem, men gripandet har lett till att processen påskyndats.

– Vi hävde avtalet med omedelbar verkan eftersom det inte finns någon verksamhetsansvarig på företaget, berättar Greger Lilliebladh, verksamhetsstrateg på kommunens social- och omsorgskontor.

Företaget har ett femtontal brukare som totalt har runt 1 000 hemtjänsttimmar beviljade.

Kommunen har tills vidare tagit hand om skötseln av de brukare som ännu inte hunnit välja nytt hemtjänstföretag.

-Pettersson tror att det är som vanligt. Nybyggare som berikar sig på fattiga och sjukas bekostnad. AB Hemtjänst & Service (tidigare Jaja Omsorgen) känns misstänkt och med Kima George, 42, samt Abdulmasih Raby George 21, i styrelsen och Kima George som vd blir misstankarna inte mindre. Vi har skrivit tidigare om dem HÄR.  

Jome omvårdnad kan för övrigt sättas i konkurs idag, trots att det finns mängder med stulna skattepengar i bolaget. VD Silva Gündüz sitter forfarande häktad.

Läs gärna mer om klanen, maffian och brottsligheten i Södertälje.

LT.se 

4 thoughts on “Nytt tillslag mot hemtjänstföretag i Södertälje

  1. Detta är bara en droppe mot vad som kommer komma, det kommer en flod större än stilla havet och slå sönder sverige inom kort. 90% av väljarna vill ha det såhär. Man vill inte ha bra välfärd bra skola normal pension. Sverige det sämsta landet i Europa med sämst välfärd sämst pension med bara 57% för svenskar jämfört med andra länder i Europa som har mellan 100 – 110 % i pension. EN svensk pensionär kan inte klara sig på sin pension. Kan detta vara möjligt att folk röstar på sju klövern ändå? Nej knappast, de fifflar med valsedlarna som alla andra aribiska länder. Bara ett krig i sverige kan få stopp på helvetet, då är måltavlorna de sju kriminella – hela bandet skall få svara på vad de ställt till med – eller? Kan ni acceptera att sju klövern stal er välfärd och er pension? 98% av tillfrågade svenskar är rädda för äldreomsorgen. Gör inte svenska folket uppror kommer det bli ett muslimskt land Kan det få namnet Zverige ? eller Satsnsmuslimland eller kanske Zimbabwe passar bäst -men Robert Mugabe är t o m bättre än sju klövern. Inom kort skall det bli val i Sverige, sedan är det försent att få bort sju klövern utan ett krig i Sverige var så säker. mvh Bertil Nilsson.

  2. Tar det aldrig slut ? Nu kommer släkten till de häktade,att på nytt besvära sig på din blogg Pettersson !

Kommentera