Unika villaområden i Södertälje

I Södertälje byggs det många arkitektritade lyxiga villor, de är unika för landet och har en arkitektur som påminner om arkitekturen runt Medelhavet, Nordafrika eller USA.

I Södertälje har man anpassat sig till en mångkulturell befolkning och släppt fram nya byggtraditioner med en arkitektur som slår sig för bröstet och vågar ta plats. Här får husägaren fullt ut leva ut sin dröm och med sitt hus visa vem man är, det verkar som man vill synas.

På en av tomterna som sålts i omgångar bygger Tomas Altunkaynak ett hus. Det är samme Tomas som ingår i den s.k. ”Assistanshärvan” och som Petterssons skrivit om HÄR. 

Tomas hus

Villan är extremt påkostad invändigt med dyra materialval. Utsidan är inte eller så dum. Tomas är misstänkt för grovt skattebrott, grovt bokföringsbrott och grovt bidragsbrott och stämningsansökan finns BÅDE i ”assistansmålet” och från åklagare vid Ekobrottsmyndigheten.

Dock kanske han kommer ”lindrigt” undan efter HD-domen där skattepålägget med 40 % anses som ”straff” och då får inte fängelse utdömas. Åklagaren får ju välja att yrka på skattetillägg ELLER fängelse vid bifall i målet.

Utanför villan står det en BMW M5 och en Mercedez Benz ML.  Mercedes kördes av frun Magdalena Fahmi Yacoub, hennes far Fahme Yacoub misstänks också vara inblandad i ”Assistansbluffen”.

I samband med häktning i ”Assistansmålet” beslagtogs flera fordon för Tomas Altunkaynak. Han  ägnade sig vid sidan av frisörsalonger och frisörprodukter, även åt bilimport från Tyskland för vidareförsäljning och under tiden han satt häktad, brann hans fastighet på Klockarvägen, Geneta Bilcenter.

-Pettersson vill med detta berätta lite om de nya unika villaområdena som växer fram i vårt land. Tänk dock på att många tjänar sina pengar på hederligt sätt…dock inte Tomas Altunkaynak.

8 thoughts on “Unika villaområden i Södertälje

  1. Feministregeringen, FI, AFA EXPO, o kommunisterna bar älskar dessa Svenska entreprenörer, grattis PK, hoppas Era nära o kära lider o njuter på sina boenden, för här skall vi spara!

  2. Det går väl att tvångsauktonera villan och låta pengarna återgå till samhället?

  3. Dumt att kalla det för skattetillägg, kalla det upplupen ränta och Voilà! Problem solved.

  4. Såg att i västergård här i Södertälje så stannade ett bygge upp ungefär i samband med att Söderäljemaffiarättegången uppdagades. En stor vit villa ca 100m från Mormonkyrkan.
    Det här med frisörssalonger är också intressanta historier, de konkar och återuppstår med jämna mellanrum. Det finns inte så många som har existerat länge häri stan, i alla fall de i centrum. Södertälje måste vara sveriges frisörtätaste stad tror jag…

    Med det sagt så ska det sägas att ”de flesta” syrianer och assyrier är som vilka som helst, men tack vare att gruppen/kulturen fått växa sig så stora så har denna sortens kriminella kulturellt lätt att gömma sig eftersom det är en parallellkultur som ser på verkligheten på ett annat sätt. Men sakta men säkert så ”normaliseras” många ur de grupperna, eller assimileras snarare.

  5. Om han är politiskt engagerad, så gissar jag på att han
    är socialdemokrat! Dom är nämligen mästare på att leva
    dubbelliv.

  6. Detta är något som Expressen kommer att ha på sin första sida valdagen 2014. Tillsammans med en skrynklig valsedel från brödrapartiet.

Kommentera