Rektor uppmanar judiska barn: Flytta !

Shariagäng på Nörrebro
Shariagäng på Nörrebro

Grundskolerektor på Nörrebro i Köpenhamn erkänner att den arabiska terrorn mot judiska elever är så kompakt och omfattande att det bara finns en ”lösning: Att judar undviker skolorna på bl a Nörrebro och flyttar till andra stadsdelar…

Det sker i kølvandet på adskillige episoder med chikane målrettet mod børn med jødisk baggrund på folkeskolerne på Nørrebro. Vi har haft nogle kedelige episoder, som gør, at jeg har været nødt til at sige til nogle forældre, at det kan blive svært at have jødiske børn i det her område, fordi der er rigtig mange palæstinensere, siger Lise Egholm, skoleleder på Rådmandsgades skole, til DR.”

Hos Det Mosaiske Troessamfund i Danmark er man bekendt med problemet.Det er selvfølgelig ikke acceptabelt, men det er en virkelighed, som vi kender, og som vi, i citationstegn, lever med, siger formanden for det mosaiske Troessamfund, Finn Schwartz, til DR.

Den her problemstilling er så alvorlig, at den skal italesættes fra for eksempel det jødiske samfunds side, fra min side. Der bor omkring 75.000 mennesker på Nørrebro. Godt 30 procent af indbyggerne på Nørrebro er af anden etnisk oprindelse. Der er syv folkeskoler i bydelen.”

Situationen  tycks likna den i Malmö. Det som gör det ännu värre i Köpenhamn är att Nörrebro sedan länge kontrolleras av ett shariagäng med nära Hamaskopplingar.   Av vilket vi borde kunna dra vissa slutsatser för Sveriges vidkommande…
Uppdaterat
Och vad händer nu ? Rektorn som avslöjade skandalen har belagts med munkavle och kommer att pensioneras inom kort. Dansk Folkeparti och Konservative reagerar kraftigt mot den antisemitiska terrorn: Mens DF vil indføre nultolerance mod antijødiske grupper, er de konservative klar til at løse problemet med ”benhårde metoder”, lyder det.
Det vil tage rigtig mange år at løse problemet, og det vil være uærligt at påstå andet. Derfor skal der indføres en række nye
håndfaste regler, som understreger, at samfundet ikke finder sig i den slags, siger integrationsordfører Martin Henriksen (DF).

Han mener, at diskrimination af jøder skal straffes med for eksempel økonomiske sanktioner for familier, tvangsflytning
til andre bydele og i grove gentagelses tilfælde udvisninger. Også de konservative i København er harmdirrende over,

at jøder i København ikke kan gå i fred. Blandt andet er jøder blevet frarådet at gå med kalot eller davidsstjerne i det offentlige.

Det skal der slås meget hårdt ned på. Om nødvendigt må skolerne smide de börn ud, som chikanerer de jødiske børn.”
***
UPDATE 2:

Finn Rudaizky, tidigare ordförande för Mosaisk Troessamfund, nu kommunfullmäktigeledamot för Dansk Folkeparti i Köpenhamns
kommun, kommenterar i Kristeligt Dagblad. Han menar att ansvaret ligger hos den röda majoriteten i kommunledningen,
som nu försöker mörka det verkliga problemet. Istället för att bekämpa den islamistiska antisemitismen tänker de återigen fiska arabiska röster inför kommunalvalet….

Socialdemokraterne og de radikale er bange for konfrontation. Men de er også bange for at miste stemmer ved det kommende kommunalvalg i
november. En journalist på TV2 News spurgte i morges, om det var muligt at løse en tusindårig konflikt her og nu. Men det skal københavnske politikere heller ikke.

De skal forholde sig til det faktum, at i København har jøder og muslimer levet respektfuldt med hinanden. Men denne harmoni blev totalt brudt, da palæstinensiske muslimer, som flyttede til Danmark, medbragte et had mod jøder, staten Israel og den jødiske
religion.

Det er dette problem, som kun kan løses, hvis de radikale, socialdemokraterne og SF endelig vil indse, at det primært er disse partiers vælgere, som står for hadforbrydelser og hadefuld retorik mod jøder.”

Personligt er jeg meget sjældent udsat for antisemitisme. Der kan komme beskidte trusler, men det er der jo så mange politikere, som modtager. Derimod synes jeg ikke, der er forståelse for, at danske jøder er nødsaget til at bruge millioner af kroner på deres sikkerhed. Det er der ingen andre danskere som skal.

Konkret drejer det sig om, at den jødiske skole, synagoge og menighedshus ikke alene bevogtes af vagter, men også har sikkerhedshegn for at forhindre attentater. Man kan stille sig det spørgsmål, hvorfor det mon er nødvendigt for en minoritet som de danske jøder, men ikke for den muslimske minoritet i Danmark. Jeg er glad for sikkerheden, men ærgrer mig over, at det er blevet nødvendigt i det før så fredelige Danmark.

JIHAD I MALMÖ

Den gode Hasse Pettersson på Jihad i Malmö, tycker att vi gott kan läsa vartannat stycke på svenska och kanske lite mer på danska. Nåväl hellre läser jag på danska än norska då danska skrivspråket ligger närmare svenskan. Medan jag hellre lyssnar på en norska eller norrman, då danskarna aldrig lyckas svälja sin gröt.

Men i Köbenhavn är det inte så svårt att förstå danskan. Värst är det nog på Jylland, eller någon av de minsta och mest avlägsna öarna.  Själv gillar jag det danska landskapet och även det danska folket, det gjorde nog inte min anfader någonstans på 1600-talet eller lite senare.

Vårt senaste lilla krig var mot Danmark, som då hade förståndet att ge upp för en väsentligt mycket större och mer vältränad armé under den svenska kronprinsen och tidigare Napoleons fältmarskalk Jean Baptiste Bernadotte, på svenska benämnd Karl Johan Bernadotte. Senare som kung Karl XIV Johan och anfader till hela vårt svenska kungahus, som ju än idag regerar i Sverige, och hittills aldrig dragits in i något krig. Det är en anledning, troligtvis den största för att vi har blivit så framgångsrika.

Danskarna har ju inte klarat freden lika länge som Sverige, men från andra världskriget och fram till första Irakkriget hade Danmark fred med alla sina grannländer. Nu har en massa radikaliserade muslimer samlats i vårt brodersland och dessa har ingen fred med sig, tvärtom vill dom kriga med allt och alla.

Innan dessa dårar från det de kallar Palestina kom hit var det fred mellan de muslimer som bodde här och judarna. Ingen behövde frukta för att bli överfallna, misshandlade och inte sällan dödade, oftast i styrkeförhållandet 4-5 arabiska muslimer, varav de allra flesta från Palestina, på varje jude eller dansk.

Det är viktigt att veta att dessa judar sällan ens åker på semester till Israel, eller någonsin gjort någon arab något illa. Inte är man heller medlemmar i den organisation för fredligt återvändande judar som önskade bo i i fred och odla jorden i det land som en gång beboddes av Abrahams och Israels stam.

Dessa tog berget Sion utanför Jerusalem som sin symbol, och blev därför kallade sionister Att vara sionist är för sunniaraberna i det tidigare Brittiska Protektoratet Palestina, det värsta man kan vara. Protektoratet kom genom engelsmännen att delas i två delar. Transjordanien som var mer än 80 % av Protektoratet och en mindre del knappt 20 % sparade man för judarna.

Det var den del som senare FN delade upp i en större del för araberna och en mindre för judarna. Judarna nöjde sig med detta, men inte araberna. De skulle ha hela området, trots att judarna hade betalat bra för dålig mark och genom många års odlande, gödslande och bearbetande fått jorden att ge goda skördar.

På själva befrielsedagen gick fredliga muslimer över till sina judiska grannar och mördade dessa.Därefter överfölls den lilla skaran av judar av fem arméer med moderna vapen och stridsvagnar. Sedan dess finns det många araber som vill genomföra folkmord på alla judar på Jorden, vilka uppskattats till ca 17 miljoner, även efter vad araberna påstår.

De jag här har kallat araber kallar sig sedan ca 1967 för palestinier, och är de mest blodtörstiga av alla nu kända muslimer. Men i nidskriften koranen står det på var och varannan sida, att judar och otrogna ska mördas. Det är därför dessa judar i Köpenhamn och Malmö, blir utsatta för misshandel med eller utan knivar, förföljelser och nidingsdåd mot deras hem, Synagogor, bilar och andra tillhörigheter.

Olli har länge undrat om dessa troglodyter på något enda vis har undervisats i hur man tänker och resonerar i dagens värld. Om så är fallet, så har de ju troligtvis enligt all tillgänglig statistik över frånvaron varit borta från lektionerna mer än 60 %, medan de borde ha varit här 160 % för att förstå vad det hela handlar om.

17 miljoner judar drunknar i en miljard muslimers spott, mässar denne ”svenska” imam. Det har varit rea på muslimernas blod också, men det ska det nu bli ändring på. Ja araberna ska väl inte sluta kriga enligt denne sunnimuslim från Palestina, var ifrån annars med den IQ han besitter.

Tidigare på Petterssonsblogg.se

6 thoughts on “Rektor uppmanar judiska barn: Flytta !

  1. Islam och islamism ÄR psykiska sjukdomar i varierande grad. Undrar vad en psykiater har för åsikt?

  2. Våra politiker intar hanrejens attityd: ”Sånt händer bara andra, inte Sverige”. Det som hänt utomlands i Jugoslavien, Palestina, Mauritius, Los Angeles och Ryssland, är inte tillämpbart här. Vi har ju dessutom demokrati….

  3. Våldet tycks öka hela tiden i Sverige, ju fler araber och afrikaner som kommer desto mer brott blir det här i vårt land. Reindfeldt vill sätta fotboja på dessa ungdomar så de inte kan gå ut under helgerna. Vilket skämt, de skiter väl i våra värderingar, de har ju sina egna lagar!

    Satsa på Svenska ungdomars framtid i stället!

Kommentera