8 thoughts on “religiös yrkesutövning i Malmö

 1. Men hur vet du att denna tjejen är förtryckt och inte har sina rättigheter??? Man kan bära/ha vad man vill på sig av sin egen vilja! O du menar nunnor och präster på din gata? O nunnor i Sverige är förtryckta?

  • Oj vad lite du vet malmöbo. Nunnor och präster kommer du dragandes med…….det har vi hört förrut när mussar försöker blanda bort korten.

   När en mussekvinna har slöja då är hon förtryckt. Slöjan är ett tecken och en stor symbol. Det skriker kvinnoförtryck om det, jag hör det ända hit. Jo visst kan en kvinna ”välja” slöja. Valet är ”ditt”, ibland kan det valet stå mellan en knuff ut genom en balkong eller hucklet på.

   Nunnor i Sverige viger sitt liv åt gud och avstår män men om du reser till Rom och går i katakomberna och kollar då hittar du barngravar så att avhålla sig från sex klarar inte ens en nunna av. Och en hårt hållen kvinna med huckle eller burka gör även det som nunnor kan göra men sedan krävs det intimkirurgi inför bröllopsnatten för en muslimska.

   Jag tror inte att du är riktigt seriös, allmänbildad eller så är du väldigt ung och är ursäktad för det. Du kommer att komma till insikt men undvik balkongen.

   • Haha, hjärntvättad! Förutfattade meningar om allt! D finns verkligen ingen skillnad mellan er och de sjuka fanatikerna! Shame on you!

   • Haha? Det är väl inget att skratta åt dessa stackars människor som fått koranen bankade i huvudet sedan barnsben.
    Jag uppmärksammar nu att du tillhör den så kallade skamkulturen men vad är det för skamligt om denna kvinna i Sverige kunde klä sig utan kvinnoförtryckande attribut?
    Sjuka fanatiker menar du hucklade kvinnor och pyjamastomtar på våra gator i Malmö?

Kommentera