MP omprövar kärnkraften

ENERGIPOLITIK. Miljöpartiet ska inte längre driva på för att politiken ska avveckla kärnkraften. Men kärnkraftsmotståndet i partiet är fortsatt kompakt. – Det ska inte bli ny kärnkraft, säger nya språkröret Daniel Helldén, rapporterar Epoch Times, bakom betalvägg.

Inför kongressen i Örebro har Grön ungdom kampanjat för att Miljöpartiet ska “ompröva sitt motstånd” mot befintlig kärnkraft.

-Pettersson säger att “ompröva motståndet” mot befintlig kärnkraft betyder noll och intet. Miljöpartiet vill fortfarande inte bygga ny kärnkraft och kan få för sig att höja skatten på den befintliga.

Sverige behöver ny kärnkraft, småskalig och stora reaktorer samt forskning inom återanvändning av förbrukat kärnbränsle men vi behöver inte det nya språkröret Daniel Helldén, det gamla Märta Stenevi eller Miljöpartiet.

Vi har sett vad Miljöpartiets politik leder till genom deras överenskommelser med regeringarna Reinfeldt och Löfven.

Daniel Helldén och MP på väg mot stenåldern. Bild: Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “MP omprövar kärnkraften

 1. Man får väl tacka speciellt mp för att den månatliga levnadskostnaden ökade för mig och min sambo med 5000kr på bara några månader.
  Ja de andra patier är inte glömda.

  Nu har jag lärt mig på det hårda sättet hur fattigpensionärer har det.
  Ingen tandvård, inga resor, inga restaurangbesök, pengarna slut en vecka innan pensionen. Besparingarna används endast för att fylla ut bortfallet av inkomsten, men räcker npg inte i evighet.

  Även sittande regering hade kunnat lindra förödelsen skapad av förra regeringen, men man valde att behålla skatten och momsen på elen och drivmedlet.
  Elbolagen och drivmedelsföretagen tackar säkert för vinsterna.

  Jag hade det ganska gott ställt innan våra slappa politiker lät allt gå över styr, genom att inte agera.

 2. Vi får inte glömma att Miljö-partiet hade god hjälp av C, S och V när värdens bästa energisystem raserades. Galningarna jönsar även runt i EU-parlamentet, så tänk på vilken röstsedel som läggs vid EU-valet.

  11
 3. De har väl kommit på att det inte går att lägga ner energiproduktionen mer än de gjort på ett tag nu.

  13
  • Skit snack det är ju miljö partiet som skapat dom exsterma problemet med energi försörjningen. Varför skulle man tror på dessa idioter

 4. Tyvärr kommer vi nog alltid få dras med dessa anarkokommunister och andra misslyckade individer. Det finns alltid någon % av dessa i samhället. Viktigast är dock att se till att de inte får inflytande över någonting.

  36

Kommentera