Magdalena Andersson är glad och trevlig

ISLAM. De flesta av oss har sett Socialdemokraternas partiledare fräsa som en huggorm och gråta till försvar av islam och muslimer. Det är inte så konstigt, utan muslimska väljare riskerar S att förlora möjligheter till makten.

Nåväl, Magdalena kan vara trevlig också. Lyssna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Magdalena Andersson är glad och trevlig

 1. Jag blir uppriktigt ledsen när jag ser denna äckliga hälsning till dem som är på väg att rasera Sverige till ett Libanon. Det är jag övertygad om att även Per Albin Hansson slulle ha tyckt.

  26
 2. Bitte Assarmo skriver i Det Goda Samhället, att om hennes morfar hade sett Magdalena i riksdagen skulle han ha fnyst föraktfullt och muttrat nåt om ”dumt fôlk”. I hans värld hade det inte ens varit tänkbart att en högt uppsatt politiker skulle ta till ett sånt fulspel som metod för att vinna sympati från antidemokratiska grupperingar och sannolikt trott att det bara var ett riktigt dåligt skämt.

  Bitte Assarmo: ”Men vi lever inte längre i min morfars värld. Vi lever i en värld där ledaren för landets största parti står i riksdagen och beter sig som vore hon fullständigt rubbad, när hon på det mest bisarra sätt låtsas gråta av upprördhet över att hennes, och hennes partis, långa och utdragna flirt med islamistiska extremister än en gång dragits fram i ljuset. Hennes totalvägran att ta itu med de rasistiska tendenserna i partiet handlar istället om att hon vill behålla sina islamistiska väljare. Hennes aggressiva framtoning är direkt skräddarsydd för väljargrupper som inte känner till innebörden av ordet demokrati. Det är dem hon vill locka. Det är dem hon behöver.”

  ”Och jag skulle vilja ställa samma fråga till henne som hon ställde i riksdagen: Hur kan du göra så här? Hur kan du stå där, med din aggressiva uppsyn, och orera som du gör utan att skämmas? Hur i hela fridens namn är du funtad?”
  https://detgodasamhallet.com/2023/11/17/bitte-assarmo-hur-i-hela-friden-ar-du-funtad-magdalena/

  33
 3. VARNING !!!

  Denna person skall vara en förespråkare för oss Svenska folk.
  Vad kommer att hända om dito person åter kommer till makten ?
  Vad är det för fel på en stor del Svenskar som kan lita på och ha förtroende till denna person ?

  55
  • Om hon återkommer så kommer hon att ha Stenevi, Helldén, Demirok och Jamal El Haj som ministrar. Demirok och El Haj kan platsa som Utrikesminister och Försvarsminister. Stenevi som Justitieminster och Helldén som Energi- och Miljöminister.

   15
   1
 4. Det borde vara triggerwarning på den videon. Jag känner att lunchen vill upp igen. Ska kanske klistra upp en bild på kylskåpen. Säkraste bantningsmetoden någonsin. Tappar matlusten på en gång, varje gång.

  69
  1
 5. Att sätta den där i facket psykopat, blir för lätt.
  Ondskans sändebud i mänsklig (?) skepnad, passar bättre.

  70
  1
 6. Det konkreta beviset vem hon prioriterar. Ett djävla äckel är vad hon är. Makten är viktigast i sossarnas värld. Sverige och svenskarna skiter hon i. Vidrig djävul. Riktiga svenskar måste ta avstånd medans tid är!

  101
  1
 7. Arga Magda ger falskhet och hyckleri, ett ansikte utåt.
  Hur kan hon se sig själv i spegeln och tycka hon gjort ett bra jobb?

  119
  1

Kommentera