Varför röstade Carissima inte SD?

INVANDRING. Fler och fler, vågar säga som det är och de flesta låter som de alltid varit emot massinvandringen från dysfunktionella kulturer och länder. De har medvetet valt att stoppa huvudet i sanden, chansat och hoppats på det bästa för att inte riskera att bli kallad rasist. Man har, vad värre är, inte bara valt att ignorera varningarna, man har dessutom valt att smutskasta och attackera heder och ära hos de personer som envist försökt varna. Det är fegt och uselt.

Här skulle det ha varit en film men mellan jag skrev detta och skulle lägga ut så avslutade Carissima sitt twitterkonto och filmen med Jimmie Åkesson och hennes text försvann. Hon skrev.

“Jag röstade inte på SD, men håller med Åkesson om varje ord”

Så min fråga till Carissima blev: Varför röstade du inte på SD?

Filmen som Carissima raderade handlade om att Jimmie Åkesson i en debatt sade att i morgon är det 18 år sedan jag blev partiledare och diskussionen idag är exakt densamma som då.

Jimmie Åkesson blev partiledare den 7 maj 2005, och säger att det diskuteras likadant hela hans tid som partiledare, det har pratats om jobb och integration hela tiden men inte om invandrarnas egna ansvar.

Jimmie sade i filmen som försvann att de som kommer hit har alla chanser, de har fri skola, de har tillgång till alla välfärdssytem men de har och tar inget ansvar.

Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas partiledare, arkivbild Foto: News Øresund, Johan Wessman.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Varför röstade Carissima inte SD?

  • Lisa 
   Journalisterna har ett stort ansvar, men det absolut största ansvaret vilar på väljarna. Landets befolkning får de politiker, de förtjänar. 
   Carissima tillhör den fega, hycklande väljargrupp, som nu vrider och vänder på den falska PK-sanningen, samt letar ett sätt att pudla. 
   Mitt råd till dessa pudlar, är att hålla käft och tänka efter när de går till valurnan nästa gång.
   Ska Sverige ta sig upp ur träsket, måste dagens socialdemokrati smulas ner till aska, ur vilken ett nytt socialdemokratiskt (icke korrumperat) parti, skall resa sig!
   Kom ihåg: Det finns ingen förlåtelse!

   16
 1. Tyvärr är inte Carissima ensam om sin naiva världsuppfattning. Majoriteten kvinnliga väljare, har helt okritiskt, valt att vara röstboskap åt vänstern. Lockrop om feministisk politik, har varit drivande. 
  Idag ser vi resultatet av den ”mjuka, förlåtande wokepoltiken”. Landet har kastrerats av feminister, som dessutom blir de grupper, som blir mest lidande framöver. 
  Kan inte låta bli att undra hur landet hade varit om vi sluppit kvinnlig rösträtt!

  44
  2
 2. Låter som om Carissima är en nyttig idiot. Hon vet att SD har rätt men röstar hellre på något som är politiskt korrekt.

  62
  1
 3. Värsta sortens Sosse är Hallengren som med berått mod tog ifrån folk sina LSS vårdare , och nu försöker skylla på någon annan .
  Sossarnas vanstyre blottas allt mer .
  Nu höjer Vanngård skatten för att det finns så många Stockholmare som har det knackigt. Men orsaken är att det finns för många ljugande Socialdemokratiska politiker .

  79
  1
 4. “Filmen som Carissima raderade handlade om att Jimmie Åkesson i en debatt sade att i morgon är det 18 år sedan jag blev partiledare och diskussionen idag är exakt densamma som då.”

  Håller faktiskt inte med Åkesson. SD säger samma sak men de andra försöker dölja sin skuld under rubriken valretorik. Efter att ha bekämpat SD med alla till buds stående medel istället för att angripa problemet så har problemet vuxit sig över huvudet på dem. Nu försöker de låtsat som om det regnat sedan 1968 medan de för var dag grävt en djupare grop.

  De fortsätter dock att gödsla med pengar där de varken förbättrar Sveriges eller svenska folkets positioner. Hög tid att förklara undantagstillstånd, sluta göda internationella organisationer och faktisk göra något åt våldet och svenska folkets utsatthet.

  64
  1
 5. Jag har röstat på SD dom sista två valen,  eller kanske 3. Jag har varnat för detta sedan lång tid tillbaka. Jag fick inte en enda like under alla åren på fb. Det är jag på bilden och det är mitt riktiga namn överst på på denna kommentar.

  Svägerskan slet sin kommunala padda ur händerna på mig en gång när jag snabbt ville låna den för att göra en Google sökning eller något i den stilen.

  Valen är inte viktigast. Dom manipuleras, även i Sverige. Opinionen och medierna är helt kontrollerade. Även Universiteten, rättsstaten… Det viktigaste i ett samhälle är yttrandfrihet. Utan den förstörs allt, även ekonomisk aktivitet och företagande.

  Det största problemet är LHF, Lagen om Hets mot Folkgrupp. Den har gjort att ett redan räddhågset folk, helt har tystats. Det var också en av tankarna med lagen. Andra tankar med lagen kan jag inte redovisa, för då kan jag bli dömd för just hets mot folkgrupp.

  Det är dock ingen ursäkt för att ha gett bort sitt land. Det gör man inte. Om vi nu ska låtsas tro på narrativet i konflikten i Ukraina, så kämpar Ukrainarna för sitt land och jord. Svensken ger bort sitt i tron att han gör gott. Jag hör honom eller hen i intervjuer säga att jobbat man bara och betalar skatt kan vem som helst bli svensk.

  Hallå svenskar ni finns ingen annan stans på jorden. Ni är helt unika. Helt unika I ert sätt att bygga samhällen. Helt unika i er etnicitet och kultur. När ni är borta har världen gått miste om ett av dom duktigaste och noblaste folken som gått på denna jord, ett folk som trodde att det gjorde världen en tjänst genom att sudda ut sig självt.

  96
  1
  • Väl skrivet Johan Andersson 👍Alla sovande människor eller dom som säger sig “inte bry” sig borde börja bry sig nu när det smäller runt knutarna runt om i vårt land.Man är knappast rasist för att man vill värna sitt land och sin kultur som vissa hävdar med en dåres envishet….

   66

Kommentera