SVT – EU ses som en bankomat av unga afrikanska män

ILLEGAL. Nedanstående intervju sändes i SVT den 22 juni 2017. Tydligare kan det inte sägas, de afrikanska männen har inget i Europa att göra. Varför är inte SVT lika tydliga idag och varför kritiseras inte EU och den ansvariga EU-kommisionären Ylva Johansson (S) som har EU:s yttre gränser och kampen mot människohandlare och människosmugglare som sitt ansvarsområde.

SVT Aktuellts utrikeskommentator Erika Bjerström (numera klimatreporter) om unga män från västafrikanska tillväxtekonomier som ser på Europa som en “bankomat”. – EU är taget på sängen. Det är en globalisering som går i överljudsfart. Det stora problemet är att de här unga männen är felinformerade, säger Bjerström.

Knappt 3 % av dem som kommer över Medelhavet är flyktingar enligt FN. Resten är ekonomiska migranter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “SVT – EU ses som en bankomat av unga afrikanska män

 1. Dags att dra in bankomatkortet. Regeringen kanske planerar det och det är anledningen till samtalen med Försvarsmakten och polisen. Man behöver bättre vapen mot “kunderna”?

  19
  • Nej du missförstår Ericas meddelande.
   Afrikanska migranter ser EU som en bankomat det har inget med Sverige att göra. Hennes inställning har alltid varit att asylsökande i Sverige måste får livstidsförsörjning i Sverige eftersom de flyr för sina liv hela vägen till Sverige.

   18
   1
 2. Folk från Afrika arbetar inte i Sverige, arbetar de så är det med kommunala bidrag som förr eller senare tar slut. Har du sett en neger arbeta på ICA? Det lär du aldrig få se heller då de förväntar sig att vi arbetar åt dem, för det är på något sätt synd om latmaskarna från Afrika. BLM släng er i väggen.

  68
  1
 3. För att vara korrekt är det väl så att en stor andel av immigranterna från Västafrika aldrig söker asyl. Dom jobbar i en svart arbetsmarknad i Sydeuropa med att sälja saker på stranden, i jordbruket och på byggen. Bortsett från att vända båtarna och köra dom tillbaka där dom kom ifrån skulle man för att stävja detta behöva komma åt den svarta arbetsmarknaden.

  41

Kommentera