Jamal El-Haj är fortfarande kvar i partiet

TERRORISM. Den Europeiska palestinska konferensen i Malmö i maj omgärdades av kritik, framförallt eftersom tillställningens ordförande Amin Abu Rashid pekats ut för samröre med Hamas, som EU stämplat som terrororganisation. Socialdemokraternas riksdagledamot Jamal El-Haj fick skarp kritik för att han deltog på konferensen, andra riksdagsledamöter hoppade av när de fick veta vilka som låg bakom.

Jamal El-Haj med vänner från terrorklassade Hamas i Malmö

I juni greps ordföranden för konferensen misstänkt för att ha skickat mångmiljonbelopp till organisationer kopplade till Hamas. – Om uppgifterna stämmer handlar anklagelsen om terrorfinansiering, och just terrorfinansiering är en mycket allvarlig sak, säger justitieminister Gunnar Strömmer.

Nyligen förlängde nederländsk domstol häktningstiden för Amin Abu Rashid som är anhållen för misstänkt terroristfinansiering. Det har inte fått Socialdemokraterna att ompröva Jamal El-Hajs plats som riksdagsledamot.

S som ställer avgångskrav på SD-ledamöter som kallar en neger för en neger tycker tydligen inte umgänge med terrorfinansiärer är så allvarligt.

Om Jamal El-Haj på bloggen…

-Pettersson noterar att Jamal El-Haj inte bara är kvar i det Socialdemokratiska partiet. Han sitter också kvar som Riksdagsledamot. Jamal är också suppleant i OSSE-delegationen som arbetar för säkerhet och samarbete i Europa.

Muslimska röster är viktiga för S.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Jamal El-Haj är fortfarande kvar i partiet

 1. August Palm och Axel Davidsson som bildade (S) hade inte mycket till övers för prästerskap och religion

  De var båda sekulära

  Dagens (S) är mer islamist inspirerad än arbetarklass orienterad

  Arbetarklassen gillar varken islamism eller fascism. När skall Arga Andersson fatta detta

 2. ”Socialdemokraterna har ett problem med islamistkramare”

  Socialdemokraterna har länge sett genom fingrarna med fundamentalistisk islam, den mylla av radikala muslimska församlingar, föreningar och grupper som finns och utgör en grogrund för vidare radikalisering.

  Adam Cwejman i GP:
  ”Att Sverige på bara ett decennium har fått ett allvarligt problem med våldsbejakande islamism och en uppsättning organisationer som främjar radikalisering är en politisk skandal. Politisk eftersom situationen inte uppkommit ur det blå utan som en konsekvens av politiska beslut.
  De som gör sitt yttersta för att spela ned hotet är Socialdemokraternas sidoorganisation Tro och solidaritet. En organisation representerad i partiets verkställande utskott och som i religiösa frågor ofta satt tonen för det socialdemokratiska partiet.”

  ”I stället för anpassning till svenska demokratiska samhällsnormer har en inte obetydlig andel av de som invandrat förpassats till segregerade enklaver. I dessa enklaver upprätthålls radikala religiösa normer, inte sällan med generöst stöd från stat och kommun via bidrag till föreningar med kopplingar till radikala åsikter.”

  https://www.gp.se/ledare/socialdemokraterna-har-ett-problem-med-islamistkramare-1.46626383

 3. Här är politikerna, som t.ex. Anders Lindberg hejar på i sin tidning. Sveriges riksdagspolitiker ska inte ha något med Hamas att göra. Inte heller blanda sig med muslimska råd. Min eller någon svensks inbetalda skatt ska överhuvudtaget inte gå till bidrag för utländska politiska grupperingar i Sverige. Ett sånt vansinne är också en del i det kaos vi ser nu.

  20
 4. Ytterligare en spricka i den Socialdemokratiska kristallen .
  Var beredda , det kommer mera .
  Röstköp kostar .

  36

Kommentera