Miljöpartiet Sveriges räddning?

BROTTSLIGHET & INVANDRING. De flesta av oss ser kopplingen mellan den dysfunktioenella utom europeiska invandringen och de fruktansvärda våldsbrott som drabbat Sverige de senaste tio åren. Journalister, opinionsbildare och politiker har ett stort ansvar för den uppkomna situationen. Bland de med störst ansvar finns Miljöpartiet.

Vid valet 2010 kom Sverigedemokraterna in i Riksdagen och Alliansen hade inte längre egen majoritet. SD blev vågmästare. Alliansen gick officiellt ut med att det gäller att utesluta Sverigedemokraterna från att få inflytande i sin viktigaste fråga, invandringen. Miljöpartiet ville samma sak, utesluta SD från politiskt inflytande.

Det ledde till Migrationsuppgörelsen mellan Alliansen och Miljöpartiet som träffades mellan Regeringen Reinfeldt och Miljöpartiet i mars 2011.

Uppgörelsen innebar bland annat att:

 • papperslösa barn fick rätt till vård och skola
 • papperslösa vuxna fick rätt till akut vård
 • formuleringen “synnerligen ömmande omständigheter” ändrades till “särskilt ömmande omständigheter” med syftet att det skulle bli lättare för barn att få uppehållstillstånd

Miljöpartiet måste ta en större plats i debatten om gängkriminalitet, sa språkröret Märta Stenevi till SvD i oktober 2021. Hon menar att det är nödvändigt att medborgare känner sig trygga för ett grönt och jämlikt samhälle. – De senaste årens utveckling är precis raka motsatsen. I ett grönt samhälle finns inte plats för organiserad brottslighet, det här måste få ett stopp, sa Stenevi.

-Pettersson noterar att någon ansats till att stoppa importen av kriminella från Mellanöstern och Nordafrika gjordes inte då och görs inte nu. Miljöpartiet har fortfarande inte förstått sambandet.

Miljöpartiet är inte ensamma om ansvaret, det är svårt att inte tänka på herrarna nedan när vi pratar om invandrarvåldet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Miljöpartiet Sveriges räddning?

 1. Reinfeldt ser ut som den byfåne han är. Dansken hade/har helt rätt. Reinfeldt är ansvarig för dagens situation – den ansvarslösa!
  Noterade idag att “Läkare utan gränser” “räddar” flyktingar på Medelhavet. Bara män i arbetsför ålder. Inga barn, inga kvinnor.
  Varför kör man inte tillbaks dessa till Libyen där de kom från? Läkarna har nu visat sitt rätta ansikte och kommer aldrig att få något bidrag. Ever!

 2. Alla minns vi när Reinfeldt stod på Norrmalmstorg och vädjade om vårt tålamod och att vi skulle ”öppna våra hjärtan”.

  Julia Caesar skriver ett långt, läsvärt inlägg om detta,
  här ett mycket kort utdrag:
  ”Makalöst. Svenskar hade redan i decennier visat ett extremt, patologiskt tålamod och öppnat både sina hjärtan och plånböcker i en utsträckning som saknar motsvarighet i världen och i historien.
  Svenska politiker, inte bara Reinfeldt, manipulerar gärna med skuldkänslor, och försöker inbilla väljarna att det är vår plikt att ta hand om och försörja hela världen. Under sina åtta år vid makten hade han gjort allt han kunde för att slå sönder nationalstaten Sverige genom att öppna gränserna för fri invandring, från 2011 i samarbete med extremisterna i Miljöpartiet. Allt för att hålla SD borta från politiskt inflytande och fylla landet med människor som är så kulturellt olika oss som möjligt. ”Svenskt är bara barbariet”, som Reinfeldt sa i ett tal 2006. Migrationsöverenskommelsen med Miljöpartiet fick omedelbart genomslag i antalet utdelade uppehållstillstånd: från strax under 100 000 år 2011, till 116 444 år 2012. Alltsedan dess har antalet uppehållstillstånd aldrig underskridit 100 000 per år. Under sina år vid makten lyckades regeringen Reinfeldt genom sina aktivistiska hantlangare på Migrationsverket dela ut närmare en miljon uppehållstillstånd. En grotesk siffra i ett så litet land, med så liten befolkning som Sverige.”
  https://juliacaesar.blog/2020/08/03/oppna-era-hjarnor/#more-18365

  12
   • När vi Etniska Svenskar börjar tänka kommer det att landa i att vi kan skita i hela klimattänket .
    När Sossar och Miljöpartister fått som de vill kommer vi nte att vilja leva här . Det kommer helt enkelt inte att fungera . I vår sterila miljö kommer vi att förgiftas av sosse/miljölögner och kommer inte ha ett samhälle att leva och trivas i .
    Dagens kaos är bara början . Med ökad invandring och allt som följer med som skjutningar, sprängningar , bedrägeriet , ruttna pensioner , pissiga skolor kort sagt bara en fortsättning på det de startat . Då har jag inte räknat in korruptionen ännu .
    Har vi tur så tar de värsta rötäggen livet av varandra . Då får vi lite andrum.
    Det har börjat skapligt om man ser det på det sättet .
    Eller så kan vi alla bli Sverigedemokrater och föra Åkessons tankar vidare .
    Hoppsan nu kändes det plötslig ljusare och lättare att andas .

 3. Ja MP har tilldelats stort ansvar de inte kunde förvalta. De har bidragit till att Sverige fortfarande är på väg mot ett ständigt större kaos. MP har stöttat massinvandring utan kontroller, straffskatter och nedläggning av kärnkraft, orimliga bränsleskatter mm. Man får bara hoppas att riksdagen inte ger MP någon form av nya mandat att fortsätta förstöra Sverige. Men som sagt var, MP var aldrig ensamma om ansvaret. Förutom dom har svensk media också varit betydelsefull i stödet mot kaos och dess följder.

  18
 4. Sossarna är nästan mer skyldiga som låtit sig styras av denna skadliga sekt bara för att klamra sig fast vid köttgrytorna och offra svenska folket.

  49
 5. Det är lätt att lösa, måla hela landet grönt hälsar den tidigare SV(a)MP+CP regeringen. Gärna med giftig bottenfärg, Stenevi har säkert kontakter som kan få fram några kubikkilometer sådan.

  31

Kommentera