Statsminister Ulf Kristersson håller tal till nationen

INVANDRARVÅLD. Torsdag den 28 september 2023 klockan 19:00 håller statsministern ett tal med anledning av det grova invandrarvåldet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Statsminister Ulf Kristersson håller tal till nationen

 1. Det var ingen slump att Sverige blev sämst i EU.
  Flytta om du har möjligheten. Allt är bättre än Sverige.

  18
  2
 2. P1 programmet ”Studio Ett” letade länge efter att hitta några som kunde kommentera Ulf Kristerssons tal, och hittade till sin stora glädje
  socialisten Göran Greider, Dala-Demokratens chefredaktör
  och Susanne Nyström, Dagens Nyheters extreme ledarskribent.

  Göran Greider: ”kallar sig Socialdemokrat, men står så långt till vänster att kommunist troligen passar bättre, kanske är herr Greider rädd att förlora sina extraknäck på public service” (som Pettersson skriver här):
  https://petterssonsblogg.se/2022/09/19/goran-greider-saknar-sitt-land/comment-page-1/

  Susanne Nyström: ”skyller olyckan i Stenungssund på regeringen och särskilt på Sverigedemokraterna” (som Pettersson skriver här):
  https://petterssonsblogg.se/2023/09/24/jordskred-fanns-innan-tidoregeringen-och-klimatforandringarna/

  17
 3. SVT (2023-09-28):
  “– Under en operation då det blöder mycket kanske man måste ge fem liter blod. Vid de allra största blödningarna så kommer man upp emot 30-50 liter – men det finns fall när det blött ännu mer än så, förklarar han.”

  Hade jag fortfarande varit blodgivare hade slutat ge blod.

  16
  • Men snälla du. Har du rökt på? Hur ska man kunna uppnå världsherravälde om vanliga laglydiga brottsobenägna människor för rätt att bära vapen och försvara sig själva?

   I andra tillägget till den amerikanska konstitutionen ger inte amerikaner per se rätten att bära vapen utan “A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed.” Med andra ord insåg de tidiga amerikanska lagstiftarna att en maktelit vare sig de satt i London, Philadelphia eller Washington D.C. behövde en beväpnad motkraft om de skulle börja med dumheter. Härav rätten att inneha vapen vilket européer i stort är förvägrade.

   5
   2
   • Du kör med samma argument som Högsta domstolen i USA redan fastslagit är fel.

    2:a tillägget till konstitutionen i USA ger medborgaren rätt att äga och bära vapen. Det är inte frågan om detta måste vara i någon reglerad form typ polis. Militia är det som beväpnade medborgare kan bilda vid behov inte att milisen är den som ska ha vapnen.
    Samma som att svenskarna förr bildade folkuppbåd, alltså beväpnat motstånd, när utlänningar eller kungen trodde sig kunna göra vad han ville.

    Ska också noteras att 2:a tillägget inte begränsar vilken typ av vapen det gäller så i motsats till vad Bidén tror kan en amerikansk medborgare lagligt äga en kanon.

 4. Nu var väl detta en sanning med modifikation.

  Problemet är väl just att alla föräldrar ser inte martyrdöden som det värsta slutet. Många tycker det är bra att barnen visar mod och kampvilja. Det man fruktar mest är att barnen gifter sig med en svensk partner och skaffar Volvo, villa och vovve. Råna en eller annan svensk rasist är ju bara en god gärning.

  Trots allt så var det så Muhammed levde, så då kan det inte vara fel.

  28
  2
 5. Han glömde nämna att det är 100% invandrarrelaterat. Då undrar man om han egentligen vill fixa problemet. Bästa sättet att stoppa invandrarrelaterat brott är naturligtvis att rensa invandrare. Men han nämnde i alla fall att det var en ansvarslös invandringspolitik och att integrationen funkat dåligt. Integrationen kan man inte göra bättre då den kräver samma IQ som vi har för att funka och samma livsstil. Han nämnde att vi tar emot färre, men för jösse namn vi kan inte ta emot 1 till. Vi måste börja massutvisa. Vi bygger 21.500 lägenheter nästa år. Bara i Stockholm väntar 700.000 på att få en hyresrätt. Vi tar in 100.000 där de flesta är ensamkommande som behöver tak över huvudet. De premieras och kön blir längre och längre.

  Jag har fått nog.

  71

Kommentera