Kör ut dem!

INVANDRING & ÅTERVANDRING. Två skjutna till döds och en död i ett bombdåd är facit av de senaste tolv timmarna. Elva har skjutits ihjäl den senaste månaden. Invandrarvåldet blir värre och värre.

Vad hände med media efter 1993?

Expressen publiserade en artikelserie om invandrare och flyktingar med start 6 september 1993 som ledde till att Expressens dåvarande chefredaktör Erik Månsson avskedades den 15 september. Svart på vitt kallades serien.

Den 5 september 1993 annonserades artikelserien genom affischer på busshållplatser, i Stockholms tunnelbana samt med annonser i flera tidningar. I annonsen sitter en ensam kvinna med utsikt över en sjö följt av texten “Jag har inget emot invandrare, men vi har inte plats.” I en tillhörande text skriver Expressens chefredaktör Erik Månsson “Hur länge kan vi i Sverige ge sken av att vi välkomnar invandrare och flyktingar? För det gör vi inte.

Svenska folket har en bestämd åsikt om invandringen och flyktingpolitiken. Makthavarna har en helt motsatt åsikt. Det går inte ihop. Det är en opinionsbomb på väg att brisera. Därför berättar vi, med start idag. Precis som det är. Svart på vitt. Innan det smäller.

I tidningen refererade Expressen till en opinionsundersökning som man låtit Sifo utföra.

På frågan “Tycker du att myndigheterna aktivt skall försöka få de flyktingar som fått uppehållstillstånd i Sverige att återvända till sina ursprungsländer eller tycker du inte det?”

 • 63 procent hade svarat att de borde förmås återvända
 • 24 procent tyckte motsatsen
 • 13 procent hade ingen bestämd uppfattning. 

-Pettersson undrar vad som har hänt med media, politiker och opinionsbildare? De flesta är idag för invandring trots att våldet med enstaka undantag utförs av människor med utländsk bakgrund. Varför ställer inte media de svåra frågorna idag?

Vad hade hänt om politikerna följt folkviljan 1993?

Öppen planlösning efter nattens invandrarvåld i Uppsala, en kvinna utan kända kopplingar till invandrargängen mördades. Bild från TV4.

Kommer ni ihåg Luciabeslutet 1989? Socialdemokraterna stängde gränsen med stöd av Moderaterna. Sverige var fullt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Kör ut dem!

 1. Studera ett gruppfoto på förra regeringen. Titta noga. Den samlade inkompetens du tittar på, finns inte på något annat enskilt foto, i hela världen. Det är även lätt att identifiera deras partitillhörighet, bara genom att studera deras skepnader.
  De inbiciller du har framför dig, består av outbildade, arbetsskygga, rödvinsdyrkande parasiterande gaphalsar, som har gjort allt för närheten till köttgrytorna. Genom att alltid förneka, ljuga om, och smutskasta, människor med motsatt uppfattning och aldrig kunna inse sin totala brist på kunskap om verkligheten, har försatt detta landet i den största krisen på 200 år.
  Dessa lågpannade idioter måste lagföras!

  35
  • Och nu tycker plötsligt Arga Maggan att HON kommit på en bra idé.
   Ta hjälp av försvaret .
   När SD föreslagit samma sak var de fascister och nazister och en en massa andra tillmälen .
   Så vilken väg sossarna slagit in på är helt klar .
   Jag bara väntar på att hon föreslår att Jomshof ska arkebuseras , eller något , så det blir lugnt i Sverige .

   21
 2. Nu något helt annat som det heter:
  Jag befinner mig just nu i Polen och besökte ett växlingskontor.
  De vägrade växla svensk valuta, det ger för stora förluster.
  Sverige är på dekis, År av vanstyre sätter sina spår.

  58
 3. Journalisterna är mycket nöjda med deras insats för att få hit multi-kulti, Äntligen finns här alla sorters, mördare, hustrumisshandlare, bedragare tjyvar våldtäktsmän, pedofiler, ficktjuvar, pyromaner och våldsverkare.
  Refugees welcome

  60
 4. Helt plötsligt är förra regeringens rödgröna partier de största och ivrigaste experterna på hur våldet ska lösas. Nämligen, som de alltid sagt och gjort… …förebyggande insatser. Men de, som inte är förebyggda, skall de förebyggas mer. Varför är det svenskarnas ansvar att hantera det importerade våldet? Hur många fler dödsoffer och hur mycket mer förstörelse ska läggas på fejkhumanismens eller självgodhetens altare.

  69
  • Vilka är ansvariga för infernot och kaoset?, samtliga regeringar mellan 1994-2022. Dessa 28 år styrdes landet av sossarna under 20 år och alliansen under 8 år. Dessa politiker och politruker tillsamman med eliten inom media, kultur och kändis Sverige är lika skyldiga. De borde enligt gammal japansk tradition ställa sig framför kameror i livesändning i TV och ber om ursäkt, bocka och gråta ut sin förtvivlan direkt till svenska folket. Därefter häktas de mest ansvariga för landsförräderi och skickas till saltgruvor i något avlägset land för att avtjäna sitt straff.

   41

Kommentera