Socialdemokraterna föreslår åtgärder mot invandrarvåldet

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Efter att i åratal förnekat problemen och röstat ned de bra förslag som lagts i Riksdagen presenterade Socialdemokraterna idag förslag för att möta gängvåldet efter den senaste tidens våldsvåg. – Vi har en nattsvart månad bakom oss, en skoningslös september, säger partiledaren Magdalena Andersson.

Låt dem aldrig få makt igen. Bild: Jeander.

Tillsammans med partiets rättspolitiske talesperson, Ardalan Shekarabi presenterade de ett ”tekniklyft” för polisen. Förslaget innebär bland annat att polisen ska kunna övervaka öppna drogscener med drönare.

Förutom tekniklyftet presenterades tre förslag. – Stoppa vapnen och knarket vid gränsen, stoppa de öppna drogscenerna. Men därutöver ska vi lyckas få ner våldet måste nyrekryteringen brytas, säger Magdalena Andersson.

S vill också att unga grovt kriminella flyttas från sis-hem och att ansvaret tas över av kriminalvården. ”Det gör man genom inrättande av särskilda ungdomsavdelningar, det som kallas ungdomsfängelser”, skriver Socialdemokraterna i ett pressmeddelande.

– Den svenska regeringen behöver lämna valrörelsen bakom sig, lägga prestigen åt sidan och sluta hoppas på lagförslag som kommer först om ett par år, och som vi inte vet om de kommer att vara särskilt verkningsfulla, säger Magdalena Andersson (S) på en presskonferens.

-Pettersson är inte förvånad. Ett falskare gäng en S är svårt att hitta…lägga prestigen åt sidan säger Arga Andersson.

Mitt förslag som inte nämns är att stoppa de kriminella vid gränsen, utvisa de som går och låsa in resten.

Lägga prestigen åt sidan säger den före detta statsministern…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Socialdemokraterna föreslår åtgärder mot invandrarvåldet

 1. Skrattretande. Det hennes parti i första hand ihop med de Gröna Khmererna och Reinfeldtmoderaterna som till 100 %, HUNDRA PROCENT är ansvariga för hur det ser ut i Sverige nu. De har framför allt sedan slutet 80-talet börjat förstörelsen av landet med sin djävulska massinvandring.

 2. Jag kan inte fatta varför Magdalena Andersson ställer sig i fronten för att bekämpa gäng kriminalitet och framföra det som sossarna kommit fram till.
  Jag menar sossarna har ju MORGAN JOHANSSON och han visade upp sitt kunnande vad det gäller att bekämpa gäng kriminalitet och då som justitieminister. Ett av hans förslag var att när det blir för tufft så är det upp till kommunerna att ta mer ansvar.
  Det förslaget kommer att gå till historien är jag ganska säker på.

 3. Falsk, falskare, (S)

  Morgan Snigeln Johansson var en av dem som sänkte (s) i valet 2022
  Med honom kvar i den inre cirkeln kommer (s) aldrig tillbaka till makten

  15
 4. Sossarna kommer med många förslag i opposition men inga alls när de själva sitter i regering, konstigt nog, påminner lite om uttrycket “backseat driver”….

  24
 5. Ansvariga för utvecklingen de senaste 30 åren från ett säkert och tryggt land till en maffiastat i kaos och inferno liknande en bananrepublik i mellan/syd Amerika är både sosseregeringar och borgeliga regeringar. På 28 år mellan 1994 och 2022 har sossarna haft makten under 20 år och de borgeliga 8 år. Man kan aldrig aldrig lösa ett problem/fel om man inte vet vad som orsakade problemet/felet och också förstå vad som hände i processen. När/Om pk-sekten inser att massinvandringen är orsaken så kan eventuellt lösningar komma fram, annars är det lönlöst

  32
 6. Socialdemokraterna är diskvalificerade för, att över huvudtaget delta i några beslut, som berör den utbredda kriminaliteten. Deras svammel om, ”alla partier måste ta ansvar”, är patetisk. De är den stora orsaken till ”den svenska katastrofen”.
  Håller fullt med SD-Jomshof, vi måste utkräva ansvar från de skyldiga!

  49
  • Ett litet tillägg:
   Har ni någonsin stött på så många genuina ”losers”, på en gång, som i den avsuttna socialdemokratiska regeringen? Chansen är mikroskopisk.
   Enbart lågutbildade, storkäftade och mycket måttligt utrustade, å huvudets vägnar!

   37
 7. Som vanligt blir det väl mycket snack och liten verkstad.S kommer med “kraftfulla ” förslag vill jag lova ! Nu ska det bli andra bullar av ! Tyvärr har nog tåget gått och värre lär det bli…S underlät i 8 år att göra ” krafttag”.En viktigpetter tillsatte en massa utredningar som inte ledde längre än till något mörkt arkiv någonstans.Så Fru Andersson ta inte mer stora ord i munnen. Trovärdigheten är förbrukad för läääänge sedan….

  42
 8. ETT nattsvart år ??!! 12 fullständigt förödande och katastrofala år med medveten nedmontering av vårt land. 8 år av såzze-förräderi och 4 år av Reinfelds galenskaper. Fast egentligen började ju färden mot ättestupan redan för 50 år sen.

  42
 9. Hårdare tag…
  Tack, jag kan den.
  Att lämna partipolitiken bakom sig ska komma från en socialdemokrat.

  51
 10. 8 år med vanvård av Sverige och aldrig någonsin tala med SD kryper nu lögnarna till korset och föreslår samarbeta. Vilka j-a hycklare.

  68
  • Helt otroligt.
   Ska de skippa maskerna för ögonen och hörselpropparna nu .
   De blir mer och mer lika Åkessons parti.
   Hoppas inte raggarhulda på LO hör vad dom säger .
   Då får dom väl inte vara med i facket längre .

   19
 11. Patetiskt, hon har alltså insett att hon förlorar trovärdighet genom att demonisera SD. Hon och övriga i sossetoppen kan dra nåt gammalt över sig.

  66
 12. Maktgalen kärring som vet att hennes parti förstör Sverige. Men hon skiter i det för hon får en ansenlig lön.

  Sänk lönen för politiker till 20.000:- så dras inte giriga idioter dit utan folk som vill förändra till det bättre.

  69
  • Snacka om naivitet! Stoppa nyrekryteringen kan dom bara drömma om. Allt som behövs är ju ett telefonsamtal från en ledare så är ju ett barn rekryterat allt för klanens bästa. Ska dom ta ifrån ledarna sina telefoner eller?

   45

Kommentera