Norge är bekymrade över invandrarvåldet i Sverige

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Norges justitieminister Emilie Enger Mehl möter under onsdagen sin svenska motsvarighet Gunnar Strömmer (M) i ett två timmar långt möte, med anledning av den svenska våldsvågen, rapporterar VG. – Vi är bekymrade över utvecklingen, som Sverige gör kraftiga insatser för att slå ned på, säger ministern till tidningen.

Flera medier har tidigare rapporterat att Norge söker internationell hjälp för att förhindra att svenska gäng etablerar sig i landet – en process som redan påbörjats.

– Det är viktigt att folk är helt på det klara över att det inte är samma sak som sker i Norge som i Sverige, vi arbetar förebyggande, säger Emilie Enger Mehl till VG.

-Pettersson hoppas norska myndigheter kan vara ärliga med vilka de kriminella är så de slipper samma tjafs om rasism som vi haft och har i Sverige. När alla, med något enstaka undantag, av de kriminella är invandrare av 1:a, 2:a eller 3:e generationen ska kraften läggas på kriminella invandrare och inte på svenskar.

Minns ni när Oslo-polisen talade klarspråk för drygt tio år sedan? Då var alla våldtäktsmän i Sverige män, medan de i Norge var utomeuropeiska män.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Norge är bekymrade över invandrarvåldet i Sverige

 1. Det är svenskar som är bekymrade också och dessa beskyller vänstern gärna för att vara “rasister”, så det är många som håller det för sig själv men det visar sig vad valet istället, till vänsterns stora förtret.
  Intressant att de i Norge säger att de “arbetar förebyggande”, något som känns ovant då i alla fall tidigare svenska regeringar verkar ha haft någon slags ovilja mot sånt. Här gällde det att inte se det komma istället.

 2. Den nordiska passunionen är nog snart historia. Visum och topsning är snart obligatoriskt för resa till grannland.

  19
 3. Arga Andersson (S) borde väl försvara de invandrande brottslingarna genom att citera LÖFVEN också (S). Han varken såg eller begrep vad FOLKUTBYTET skulle medföra. EUs gränser skulle ju vara öppna

  24
  1

Kommentera