Bombdåd i Hässelby – minst tre skadade

INVANDRARVÅLD. Polisen har larmats om en explosion i Hässelby i västra Stockholm.

Steget Efter

Enligt uppgifter till ska explosionen ha orsakat stora skador i ett trapphus och minst tre personer är skadade och har förts till sjukhus.

Personer i området uppger att de hört en rejäl smäll.

De brottsrubriceringar som ingår i förundersökningen efter bomben är grov allmänfarlig ödeläggelse, försök till mord samt lagen om brandfarliga och explosiva varor, grovt brott. 

Polisen

-Pettersson säger att Sahlin, Reinfeldt och Löfven hade rätt – Mångkulturen är spännande och berikande samt ger vinst på sikt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Bombdåd i Hässelby – minst tre skadade

 1. Är det inte inbördeskrig mellan invandrare i Sverige så vad kallar man det här ??
  Alla som skjutits i invandrarkriget är ju invandrare.. och dom som gripits också..
  Den här utvecklingen är signerad alla utom Sverigedemokraterna, tänk på det när det smäller runt om i Sverige och människor dör dagligen.
  Man tycker att politiker borde fattat lite bättre, glömmer väl inte när Miljöpartiets språkrör gapade om rasister på valdebatterna, nu är dom medbrottslingar till den grova brottsligheten som pågår i Sverige.
  I allt elände kan man inte annat än gratulera sverigedemokraterna och dom klarsynta människor som röstat på dom och kommer rösta på dom i framtiden.
  Sverigedemokraterna är snart Sveriges största parti garanterat.

  20

Kommentera