Muslimer fick diplom för att de inte ställde till med korankravaller!

ISLAM. Koranbränningarna har skapat ilska och upplopp, över 150 muslimer är hittills dömda för koranupploppen påsken 2022. Men förra fredagen, den 15 september, utanför Fittja moské var det lugnt trots ett islamkritiskt möte med koranbränning, rapporterar SVT. Nu tackar polisen för det goda samarbetet med blommor och diplom.

Tre poliser från Botkyrka, däribland lokalpolisområdeschef Fredrik Lindfors, arrangerade en ceremoni i Fittja moské för att visa sin tacksamhet med muslimerna för att de inte ställde till med kaos som de brukar. Givetvis var SVT inbjudna för att sprida propagandan.

-Pettersson har aldrig fått eller hört talas om några andra som fått blommor och inramat diplom för att inte ha bråkat utan uppträtt normalt!

Fittja moské

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Muslimer fick diplom för att de inte ställde till med korankravaller!

 1. Skrattretande! Svensk feministisk ”polis” i ett nötskal. Jag och en stor majoritet av oss etniska svenskar har aldrig någonsin ställt några kravaller. Var finns våra diplom? Äckligt att se lismande, fjäskande feministpoliser. Ut och dansa Pride, halvnakna. Där passar ni in bättre.

 2. Svensk polis har hittat en underbar lösning på gängkriminalitet, köp in blommor och diplom och dela ut till alla kaosbabbar för att inte skjuta eller kniva en rival. Borde ju kunna innebära Nobels fredspris till RPC Thornberg?, ja herregud vilket land och vilken tid vi lever i.

  11
 3. Svenska polisen klarar snart bara av att stoppa svenskar vid fortkörning samt nykterhetskontroll. Det är fina pengar till statskassan och man får pinnar i protokollet. Ger man sig på de nya svenskar vi har fått blir det farligt och inga inkomster.

  De kommer köra på så länge de kan, hur länge avgör DU!

  13
 4. I ett svenskt samhälle skulle det vara en bottenlös skam för en normal svensk att ta emot en sån märklig hyllning. Därför svenskar ställer inte gärna till med upplopp om inte deras tillvaro blir ohållbar och de blir uppträngda i ett hörn …kanske. De flesta svenskar fortsätter annars i vanlig ordning bli uppläxade av olika myndigheter eller av rödgröna elitpolitiker på alla möjliga sätt. Svenskar fortsätter även betala överpriser på gamla rödgröna regeringens el och bränsle, samt betalar skatter till onaturligt många obegripliga myndigheter.

  11
 5. Han är smart!

  Ingen mening med att bråka. Nu är det väl ingen större risk att dumsvensken vaknar, men annars är det ju lättare för dom att bara vänta en generation till eller två och i lugn o ro ta över.

  12
 6. Sverige levererar – som vanligt. Vansinnigheterna flödar. Vanligt folkvett belönas!?!
  Säger en hel del om vad PK-gänget egentligen tycker om islamister. Lägre stående helt enkelt.

  22
 7. Ett solklart fall för Diskriminerings-ombudsmannen att utreda. Polisen har tydligen fördomar om en viss folkgrupp, där de förväntar sig kravaller.
  T.ex. : “Muslimer kastar alltid sten. Zigenare är alltid tjuvar. Fransoser är alltid nonchalanta. Tyskar är alltid stöddiga”. Ska alla belönas var gång man beter sig normalt, blir det en himla massa diplom att dela ut.

  23
 8. När man börjar se vanligt folkvett som märkvärdigt har man också börjat halka nedför i den moraliska utförsbacken.

  De sortens belöningsmetod används ibland för barn med beteendestörningar som kan ha sin grund i t.ex. ADHD, eller någon annan npf-diagnos.
  Vad säger det egentligen om polisens uppfattning om muslimer.

  24
 9. I så fall skulle jag få både diplom och blommor varenda dag…

  Den svenska “polisen” är ett enda stort jä,,,a skämt!
  Man skäms när man hör såna här dåraktiga påhitt.
  Nu har hela landet havererat!

  37
 10. Blev stoppad av polisen häromdagen.
  Fick blåsa och visa körkort. Inga anmärkningar.
  Dock saknar jag mitt diplom?

  49
 11. Förvisso är de flesta muslimer idioter, men frågan är om utdelande av diplom, som tack för att man lyder lagen, inte är ännu mer korkat, och får utdelarna att framstå, som ännu större idioter. Med största sannolikhet socialister!

  38
  1
 12. Typiskt socialistiskt påhitt för att på ett positivt sätt lyfta fram sin allierade till allmänheten.
  De fick alltså ett diplom för att de inte bröt mot lagen.

  Det är lika logiskt som att polisen vinkar in varje bilist på en väg och ger dem diplom för att de körde lagenligt.

  60
  1

Kommentera