”Plötsligt inser man att de är människor som alla andra”

INRIKES. I samtliga 13 kommuner där ”de tidigare ärkefienderna” Sverigedemokraterna och Liberalerna styr tillsammans sedan valet för ett år sedan håller styrena ihop. Det skriver Dagens Samhälle, som har talat med L-toppar i flera av kommunerna.

I Trelleborg har samarbetet gått ”förvånansvärt bra” medan samarbetet fungerar ”hyggligt” i Norrtälje. Däremot verkar den liberala gruppledaren i Ronneby, Roger Gardell, helnöjd. – SD i Ronneby kommun är fantastiskt bra. De är jordnära och tänker på Ronneby, säger Gardell.

-Pettersson undrar vad liberalerna trodde att Sverigedemokraterna var förut nu när de insett att Sverigedemokraterna är människor som alla andra.

Sedan undrar jag om Anders Lindberg på Aftonbladet läser Dagens samhälle…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “”Plötsligt inser man att de är människor som alla andra”

 1. Dessa goda egoister som håller på att köra Sverige till Libanonnivå talar hela tiden om allas lika värde. Hur fan kan ni då vägra att tala med 20% av svenska väljare?

  Jag kommer inte läsa Annie Lööfs memoarer ens som gratislån på biblioteket. Men har hon någon förklaring till varför vissa svenskar är värdelösa? Eller någon som läst någon förklaring från någon i annat parti?

  16
 2. Ett klassiskt exempel på en människosyn “före och efter” polletten trillat ner. Frågan är ju då vilket epitet man använde sig av innan verkligheten kom ikapp. För det där med värdegrund och allas lika värde verkar vara behäftat med åtskilliga undantag. Råkar man säga något opassande om t.ex. tiggare, samer eller zigenare så blir det ett jäkla liv. Men när det handlar om SD kommer den gamla rasbiologin fram igen och visar sitt fula tryne.

  21
 3. Bättre sent än aldrig.
  Jah har ofta tänk att många politiker är trångsynta .
  Och nu fick jag det bekräftat .

  42

Kommentera