I gängmordens Sverige behandlas läsarna som idioter

JOURNALISTIK. Sverige befinner sig i den allvarligaste situationen sedan 1945, sa en polischef i SVT i går. Och medan gängen fortsätter att begå sina mord och lägga ut sina sprängladdningar sitter politikerna fast i sin löjeväckande vilja att skylla på varandra. Jag vet inte om Jale Poljarevius, polismästare och underrättelsechef, verkligen har rätt, påståendet om det mest utsatta läget sedan andra världskriget är onekligen drastiskt, men orimligt är inte hans budskap, skriver Oisín Cantwell på Aftonbladet.

Sedan fortsätter Cantwell med att helt riktigt beskylla politiker för ett evigt idisslande om att allting är det andra blockets fel. Med undantag för de mest inbitna partisterna begriper nämligen folk att såväl socialdemokratiska som borgerliga regeringar har sin beskärda del av ansvaret för vår tids elände.

Sluta behandla väljarna som idioter, skriver Cantwell.

Cantwell påstår att vi borde ha lyssnat på polismästare Carin Götbland som år 2010 varnade för att 5.000 pojkar var på väg in i kriminalitet.

-Pettersson noterar att Oisín Cantwell inte med ett ord nämner massinvandringen av unga män från dysfunktionella kulturer.

Oisín, varför lyssnade du inte på oss som varnade? Varför har du och andra journalister försvarat massinvandringen? Varför skriver du inte att de unga pojkar Carin Götblad varnade för är invandrare? Varför skrev du att berättelsen om mordet på Tommie Lindh var falsk?

Varför behandlar du dina läsare som idioter? Börja berätta sanningen nu, skriv inte att det är svenskar som skjuter och bombar, berätta att det beror på invandringen så får vi utgå därifrån.

Varför behandlar du dina läsare som idioter?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “I gängmordens Sverige behandlas läsarna som idioter

 1. Utlänningar som skjuter utlänningar, det är inte det värsta läget för Sverige.
  Värst är hotet från Ryssland.

  2
  7
 2. Varför behandlar du dina läsare som idioter?
  Antaglingen därför att de som läser Aftonbladet, ÄR IDIOTER.

  75

Kommentera