Efter nästa val är SD oppositionsparti eller regeringsparti – Jimmie Åkessons sommartal

INRIKES. Sverigedemokraterna kommer antingen att vara ett regeringsparti eller ett oppositionsparti efter nästa val, säger Jimmie Åkesson i sitt sommartal. Han säger att Tidöavtalet med M, KD och L visserligen är bra men att det är som ”silvertejp”, rapporterar BLT, bakom betalvägg.

Sverige står inför många problem. Decennier av mångkulturalism har bland annat lett till angrepp på judar från islamister, slagsmål på knattefotbollsmatcher mellan olika etniska grupper, kurder som attackeras av turkar (och vice-versa) och grova våldsbrott på Järvafältet mellan regimtrogna och regimkritiska eritreaner.
Det trygga, kulturellt homogena och faktiskt lyckliga landet Sverige har blivit en arena för internationella konflikter. Sverigedemokraterna har i årtionden påtalat att detta blir följden av den mångkulturalism som drivits av de gamla partierna.
Man blir inte svensk för att man flyttar till Sverige. Vissa blir det, men det kräver till att börja med en vilja till det och den viljan saknas hos alldeles för många som har valt att flytta hit.

– Silvertejp är inte den optimala långsiktiga lösningen för att reparera vare sig en trasig kanot, cykel eller parasoll. Åkesson säger vidare att SD:s ambition är att bli Sveriges största parti efter kommande val.

Åkesson fokuserar även mycket på de koranbränningar som skett i Sverige. Bland annat tar han upp att den danska regeringen under fredagen la fram ett förslag om förbud mot koranbränningar på offentliga platser. – I Sverige är vissa politiker inne på samma farliga, fega och krypande spår.

SD motsätter sig utredningen om ändringar i ordningslagen som regeringen tillsatt i koranbränningarnas kölvatten. I sitt sommartal trappar partiledaren Jimmie Åkesson upp retoriken. – Vi får aldrig ge efter för utpressning! Punkt slut, säger han.

Jimmie Åkessons sommartal

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Efter nästa val är SD oppositionsparti eller regeringsparti – Jimmie Åkessons sommartal

 1. Det hade utlovats underhållning med Dansbandskungen men han ställde in p.g.a. “förhinder”. Jag hoppas det var något allvarligt för annars är det inte snyggt att avboka så där. Hot och hat?

  2
  5
 2. Har det svenska folket gett politikerna mandat att förgöra Sverige ? I så fall : När, hur och varför ? Ekonomin, Energiförsörjningen, Försvaret, Invandringen, Brottsligheten, Klimatpaniken, Islamiseringen, Skatterna, Valfläsket med ständigt höjda bidrag till lydig, importerad valboskap. Är dessa önskemål från det svenska folket ? Är det så här vi helst vill leva ? Är vår högsta önskan att det svenska uråldriga arvet från våra förfäder ska utplånas och ersättas med koranens påbud och sharia ? Är alla svenska kvinnors önskan att bli hunsade av de skäggiga “männen” och tvingas tillbaka hundratals år i utvecklingen ? Är slöja, nicab, hijab och burka det största som hänt för framtidens kvinnliga modeslavar ? Hur gick det till när vi lät detta ske ? Blev vi fullständigt blåsta eller lät vi det bara ske…………?

  63
  • Ja tyvärr, i princip gav svenska folket ett sovande ja till Persson, Reinfeldt och Löfven att förgöra landet i den globala godhetens och svenskhatets namn.

   32
 3. Islam är en förmedeltida politisk ideologi (förtäckt religion) som eftersträvar världsherravälde, befriat från demokrati. Vad säger demokratiska länders grundlagar? Dags att börja samarbeta och agera.

  49
  • Kan vara ett avund över Moses som uttalade till sitt folk som Guds utvalda.
   Epileptiska Mohamed kvicknade till i sin grotta med sina krigsherrar vid hans fötter.
   Vid uppvaknandet så skall ha ha sagt sig ha stått i kontakt med ängeln Gabriel.
   Samma ängel som ca 600 år tidigare sagt att Maria skall föda ett gossebarn som skall vara Jesus.

   6
   1
   • Ursäkta! Mobilen ringde och avbröt.

    Slutet skulle vara att Mohamed skall ha uttalat sig och sin idiologi som Guds utvalda! Däri ligger 2 problimatiska idiologier och skvallpar i nutid.
    Krig, och krig, om igen, och girighet där inget förnuft finns om något finns där efter.
    Sharialagarna i morgon!

    5
    2
 4. Istället för att begränsa vår yttrandefrihet kan vi begränsa religionsfriheten genom att förbjuda islam.

  64
  1

Kommentera