Nya svenska flaggor

MÅNGKULTUR. Konstprojektet ”Nya svenska flaggor” hyllar och inkluderar alla Malmös olika nationaliteter, den visar på våra olikheter såväl på det vi har gemensamt. Projektet består dels av en flagginstallation som visas på Malmö Stadsbibliotek och souvenirer på Form/Design Center i Malmö, enligt Malmö Stads hemsida.

Bild: Ida Mared

-Pettersson undrar om Malmö Stads hyllning till mångkulturen innebär att alla “nya svenskar” inte tros kunna ställa sig bakom den svenska flaggan med korset utan behöver se sitt hemlands flagga i blågult.

Tror politikerna i Malmö, som styrs av S, MP och L, att Malmö blir bättre om varje etnicitet får sin egen “svensk flagga”. Är det inkluderande?

Om du har kommit till vårt land och tänker bo och leva i Sverige ska du ställa dig bakom Sveriges flagga. Om det inte går ska invandraren åka till det land som har en flagga som motsvarar hans förväntingar.

Bland flaggorna ovan finns flera som representerar islamska diktaturer. Ingen som stödjer demokrati, jämlikhet och frihet borde ställa sig bakom en sådan flagga, även om den är blågul.

Sätt Malmö stad under förmyndare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Nya svenska flaggor

 1. Det bör folkomröstas ifall Malmö ska få fortsatt utjämningsstöd tack vare deras ansvarslösa och misskötta budget trots tillräckligt antal vuxna friska invånare för att själv klara samhällsservicen utan bidrag. Utjämningen bör användas som den var tänkt för mindre kommuner med så svag ekonomi att de rimligtvis inte klarar den viktigaste samhällsservicen. Malmö är tyvärr exempel på dåliga vägval för Sveriges kommuner.

 2. 90% av flyktingarna ljuger om sin identitet. Hur ska vi kunna integrera dessa när de naturligtvis kommer att ljuga om allt som gagnar dem i fortsättningen? Skicka hem dem.

  32
 3. Tänk tanken: om dårarna som styr Malmö skulle få styra hela Sverige ! Hur skulle Sverige se ut då.

  30
 4. ja detsenaste är att rengnbågs måste ju införas i dom jihadist delarna som Sverige samma sätt som Putin behöver bög flaggan hissas i topp på Kreml !! man skall jusprida ut över värden att svenska bögar och pedofiler är redo att penetrera över allt i värden?!

  12
  1
 5. Dra in det kommunala utjämningsbidraget så får det sociallistiska styret andra problem att tänka på? Dom från andra länder som har flyttat hit har väl gjort det självmant,
  då är vår Svenska korsflagga gul och blå, acceptera det, eller flytta dit flaggorna passar!

  28
 6. Mer kommunal skatteutjämning som går till att sakta gnaga bort vår svenskhet. Om Putin anfaller, var god och gör det i Malmö, så vi blir av med skiten.

  24
  1
 7. USA och Canada är och har varit länder med en stor immigration.Har dom försökt fjanta till det och ändra sina flaggor så det skulle passa alla som bosatt sig där ? Nej,man ändrar inte på en stark nationalsymbol.Det vore att skymfa den.Jag vet inte hur dom som sitter i styret i Malmö har för olika förståndsgåvor men att ställa detta styre under förvaltarskap som ett krav från Svenska folket vore nog på sin plats.Felprioriteringar verkar vara deras motto.Ju tokigare och kostsammare desto bättre…

  40

Kommentera