Irakier brände ännu en koran

ISLAM. Salwan Najem och Salwan Momika utförde ännu en koranbränning på Mynttorget utanför Sveriges riksdag i Stockholm, rapporterar Sveriges Radio.

Salwan Najem och Salwan Momika vid ett tidigare tillfälle.

Flera motdemonstranter fanns på plats och uttryckte sitt misstycke mot aktionen.

Vi vill ta över showen lite och visa att det här inte bara är en juridisk fråga eller en fråga för just de här få koranbrännarna som finns, utan uttrycka vad folket tycker, säger demonstranten Christian Tengblad.

Momika och Najem har tidigare utfört koranbränningar och aktioner vid Iraks ambassad och Stockholms moské.

Pettersson säger att det var irakierna fjärde koranbrännings. Några till så ledsnar de nog och uppmärksamheten minskar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Irakier brände ännu en koran

 1. Ranstorp om hotet från islamister:

  ” – Där finns vissa influencers som sprider narrativen som kan trigga igång individer. Det finns kanaler på Telegram, Rocket Chat och andra sociala medier som sprider propaganda och videor. Det är en tsunami, säger Magnus Ranstorp.
  I Sverige finns enskilda individer uppkopplade mot extrema miljöer – såväl som slumrande och aktiva nätverk, enligt Ranstorp. Han säger antalet våldsbenägna individer är ungefär lika många som 2017 – då Säpo uppgav att det fanns drygt 2 000 islamistiska extremister i Sverige.
  Ranstorp säger att Säpo ständigt uppdaterar sina hotbedömningar och punktmarkerar farliga individer.”

  …och vems släppte in dem? De som tycker Jomshof är farlig. Händer något så är de de som släppte in islamisterna som skall klandras, men många kommer skylla på Jomshof, Salwan och Paludan istället.

 2. Läs dagens Rebecka Uvell så förstår du varför Sossarna försöker avsätta Jomshof .
  Socialdemokraterna har blivit ett lydparti med utländska intressen .
  Lika illa som deras broderparti NYANS.
  Det är inte undra på att utförslöpan för S blir allt brantare

  8
  1
  • Uvell vill förbjuda koranbränningarna. Hon är en syltrygg som låtit narrativet om att Salwan är rysk agent bli avgörande. Vi vet inte om det är så och det är ingen anledning heller till att inskränka rätten att protestera mot skitböcker hur man vill. Dessutom tror Uvell att även Paludan är agent så hon kan få en foliehatt av mig. Uvell har tyvärr hamnat på fel sida på grund av Natoiver. Det är Erdogan som stoppar oss från Nato och ingen annan.

 3. Så ni alla här tycker det ska vara förbjudet att bränna en koran (eller annan religiös och vidskeplig skrift)? Ni vill alttså att det införs hädelselagar? Om man begrper yttrandefrihet så kan man intem hur gärna man än vill, lägga värderingar om vem som yttrat sig, och i vilket ämne. Jag har upplevt pöbelväldet undrr Göteborgskravallerna, och häöö på att bli skadad.Denna händelse fick mig att vakna upp. Jag avskyr vänsterextremister. Likväl anser jag att de har rätt att demonstrera och vädra sina åsikter. Dock ej att pöbeln ska löpa amok och förstöra egendom och kasta sten mot andra människor.

  21
  • Det finns tyvärr av Public Service och MSM väluppfostrade 🐑🐑🐑🐑 som med hull och hår har tagit till sig narrativet, att brännarna ”måste vara betalda av främmande makt”! Snart kommer det kommentarer här med krav om att Jomshof måste sparkas från justitieutskottet. Vänta bara någon vecka.

  • Skönt att se att det finns några som inser att det är inskränkningarna som flaggas som är problemet och inte en enskild korangrillare som kanske kanske eventuellt är betald av någon skitregim.

  • Redan nu, han tydliggör vad islam är och reaktionerna från den muslimska världen är mycket tydliga. Mer nytta än genomsnittet säger jag.

 4. Tänk så lugnt och skönt det skulle vara om ALLA åkte hem till sig.
  Utan att nämna någon specifik för då kommer “demokrati” polisen tala om att demokrati gäller dom, inte oss.

  30
 5. De där tomtarna är satta att förstöra för Sverige 🇸🇪
  VAD skulle annars deras agenda vara..!?!

  Och Polizei rullar tummar, ser på..
  Sveriges död nalkar..

  30
  5

Kommentera