24 thoughts on “Dagens Svensk

 1. Han är inte svensk och kommer aldrig att bli svensk. Han kanske är svensk medborgare, men jag tycker att han omedelbart måste befrias från medborgarskapet, returneras till Turkiet, med ett tack för lånet. Koranen är hets mot folkgrupp och hatpropaganda och måste förbjudas i Sverige och helst i alla civiliserade länder.

  31
 2. Han har mage att kalla sig för svensk, fanskapet.
  Han är en muslim och kommer ALDRIG någonsin att bli svensk, never!!
  Varför finns han här över huvud taget?
  Ut med aset!

  42
  1
 3. Då tycker jag att denne skitstövel och Centerpartist ska ta och packa sina väskor och dra ner till sandöknen, glöm barainte att lämna ifrån dig det Svenska medborgarskapet!

  Krusa icke för Medeltiden!

  39
 4. Han berikar Sverige hälsar M och Tvestjärten i synnerhet, grattis PK, njut av Islam så mkt Ni orkar.

  31
  1
 5. Bra vore om detta förmedeltida vansinne berövades all uppmärksamhet i den civiliserade världen..

  31
  1
 6. Håller med, den muhammedanska världen ska bojkotta Sverige helt och hållet. Inga muhammedaner ska vara kvar i landet de ska alla åka hem. Inga flygförbindelser med muhammedanska världen ska finnas från Sverige. Inga bank- eller finanskontakter ska finnas mellan Sverige och den muhammedanska världen. Inga telefonkontakter eller internetkontakter ska finnas mellan Sverige och den muhammedanska världen. Sverige ska vara ett svart hål för den muhammedanska världen.
  Samt inga bistånd ska skickas till den muhammedanska världen inte heller krisstöd.

  60
  1
 7. Hade Yyksel och övriga islamist-terrorister gett f-n i att plåga vårt land med sin närvaro, så skulle koran-tjafset varit en ICKE-fråga.

  69
  1
  • Tyckte det såg ut som Haggan Maggan , Löfven , Baudin , Damberg , Tröga Morgan , Ygeman å några till stod och nickade bifall till Yyksel .
   Så han tillhör den kamratkretsen .
   Hoppas det syns i nästa val .

   21
 8. Den individen ska ut ur Sverige!
  Ingen funktion här.Bara att förstöra Sverige.

  60
  2
  • Jag vet inte om du är en turk, men jag är nog mer “svensk” än turken. Nåja, åtminstone är jag inte svenskfientig som turken… och några svenskar 🙄

   19
   13
 9. Alla regeringstrogna “flyktingar” kan med gott samvete skickas tillbaks till hemlandet.

  71
  • Logiken är inte direkt glasklar:
   “hela världens muslimer…bör bojkotta Sverige” men Yüksel kallar sig svensk och kan ta den “ekonomiska konsekvensen”, och är därmed är han alltså alltså INTE del av världens muslimer, eftersom han är en av de drabbade. Så om han inte är muslim vad är han i så fall?

   29
   1
 10. Att den mannen inte ens har förstånd att skämmas när kan kallar sig svensk. Han är en turk och han kommer aldrig blir svensk vad som än råkar stå i hans pass.

  72
  1
  • En förrädare gav honom svenskt pass, hoppas Jomhof kan ta ifrån turken passet.

   42
   1
 11. “Som svensk..”
  HAHAHAHAA
  Det verkar vara flera bokstavskombon det rör sig om..

  46
  1

Kommentera