Är Sverige förberedd på ett inbördeskrig?

ISLAM & INVANDRING. I Sverige har vi upplevt våldsamma invandrarkravaller i Rosengård 2008 som spred sig till andra orter, i Husby med flera orter 2013 och koranupploppen 2022 i Linköping, i Norrköping, I Rinkeby, i Örebro med flera platser. Alla dessa kravaller orsakade skador på människor och ekonomiska skador för många miljoner.

I Frankrike utspelar sig just nu fruktansvärda scener. Det är inga protester mot rasism eller något annat. Det är rena kriminella och barbariska handlingar av muslimska invandrare och deras ättlingar. I natt försökte upprorsmakarna sätta eld på ett hus där det bodde en borgmästare. Hans fru och ett barn skadades. Polisen talar om mordförsök.

Samma sak som pågår i Frankrike kommer att drabba Sverige, det är bara frågan om när.

När det drabbar Sverige är myndigheterna beredda, finns det polisstyrkor som klarar upp kravaller som sker över hela landet samtidigt?

Har Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, planerat för kravaller som kan hota samhällets grundläggande värden, befolkningens liv och hälsa samt samhällsviktiga funktioner.

Har MSB eller någon annan myndighet planerat för konsekvenserna av tiotusentals muslimer som vandaliserar, stjäl, bränner, hotar och kanske använder vapen runt om i vårt land eller är de naiva och tror att det inte kommer att drabba fredliga Sverige trots att det redan hänt flera gånger.

Filmen från korankravallerna i Örebro i april 2022.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Är Sverige förberedd på ett inbördeskrig?

 1. I naivitetens förlovade land Sverige måste det komma som en överraskning, allt annat är rasism.

 2. Jag förbereder mig med regelbunden vapenträning. Den viktigaste uppgiften blir att slänga ut muslimerna ur landet. Eller något annat.

  18
 3. Vi har ett inbördes krig varje dag i Sverige ,soldaterna i motståndsrörelsen är de av Sossarna importerade kriminella som det skall daltas med. Är det någon som törs öppna käften och protestera , så kallas den personen RASIST från vrålande vänsterfolk.

  23
 4. Partiet har sedan det kom till makten hela tiden begränsat svenskens rätt till vapen. En av de första sakerna som Partiet införde när de tog makten på 30-talet var att införa vapenlicenser. Detta är synonymt med socialistiska stater eftersom de inte vill att folket ska ha tillgång till vapen när Partiet börjar sina utrensningar.

  27
  1
  • Svensk polis klarar av
   Svennebanan brott.
   Dvs, fylla, svartsjuka brott, och inte minst
   skattebrott. .Mot den
   utländska kriminaliteten
   står den sig slätt. Arma land..

   31
   1
 5. Det kommer, var så säkra!

  Och det har de senaste 16 årens politikeruslingar bäddat för!

  Och så lojt de agerar idag, TROTS att detta ska vara de som verkligen sägs vilja göra något, så kommer det bara att öka på krutdurken mer och mer, tills nån tänder en gnista, i ett påhittspåhopp på oss västerlänningar, också exploderar det!!!

  Politikersvina som skapat detta och förstört väst, på alla sätt, borde straffas MYCKET, MYCKET HÅRT!!!

  33
 6. Innehållet i koranen är brott mot vår grundlag. Det måste Riksdagen kunna konstatera och besluta därefter. Samverkan med andra demokratier är nödvändigt för att väcka den fria världen, och få fart på avhysningen till muslimska länder..

  33
  • Mussarna kräver i den artikeln hatförbud mot ALLA religioner . . Det kan inte vara korrekt återgivet av Aftonlögnen , arabfolken kommer aldrig sluta hata judar och i koranen står det tydligt att endast islam är acceptabelt medan icke-muslimer inte är riktiga människor utan är apor , grisar , hundar och åsnor !

   16
  • Försvarsmakten annonserar på arabiska för att få fler att göra värnplikten och få vapenträning. Var kommer deras lojalitet att ligga? Hos klanen/familjen eller hos Svenska staten. Verkligheten visar sig när det smäller och inbördeskriget bryter ut.

 7. Den inbillade “högerextremismen” är vad en del myndigheter fokuserar på (FOI, Säpo, MSB).
  De vägrar att se och/eller inse att islamismen är problemet.
  När det är viktigare att stoppa den fria pressen kan vi inte förvänta oss annat. Skrämmande!

  52
  • Högerextremister, är vår enda räddning, om det blir inbördeskrig, fatta det!!!

   28
 8. Ha ha ha, Vårt land är sedan 30-40 förstörda år inte förberett på något som råkar inträffa utanför de bestämda ramarna. Det finns inga resurser eller beredskapslager för något, minns tsunamin där UD var mer eller mindre stängt och Freivalds hade ingen aning om vad Phuket vad för något, minns skogsbränderna när brandmännen gick på knäna och vi räddades av lokala frivilliga, polska räddningsstyrkor och flygplan från Spanien, minns pandemin när enkla saker som munskydd och plastskydd saknades inom vården. I dagarna hör vi ÖB säga att det saknas strumpor och kängor att utrusta svenska soldater. Det enda vi haft resurser till är att försörja en armé av politruker och korrupta politiker som inte utför något vettigt arbete samt att tillåta och försörja en massinvandring från dysfunktionella kulturer och religioner.

  61
 9. I Sverige skulle man förmodligen plocka in alla dessa “experter ” och rada opp dom i en TV soffa och be dom analysera varför det “brinner” samtidigt som det “brinner”på för fullt runt knuten .Hittandes på förklaringar om alla möjliga och omöjliga orsaker utom vad det egentligen handlar om…….En totalt misslyckad och för stor invandring från länder och kulturer som aldrig kan eller vill bli en del av Sverige.När det gäller utrustning för att bemöta ett okontrollerat våld ute på gator och torg hoppas jag att Polisen har fått bättre resurser och ledning och befogenheter än det dom hade att tillgå sist.Ex.vattenkanoner och elpistoler.För vi kommer förmodligen åter att drabbas. Det är bara en tidsfråga bort.Det behövs inte mycket innan krutdurken exploderar igen….

  48
 10. Det beror på vilken sida makten ställer sig på………
  Man är väl inte så sugen på en upphottad version av “operation Gladio”, “Years Of Lead” eller för den delen “Stay behind”.
  Med tanke på maktens vurmande för islam och den pågående kampen mellan höger och vänster.
  Det kommer att bli svårt att ena ett splittrat folk i ett inbördeskrig.
  Det har både Libanon och Iran fått erfara.
  Islam verkar få hjälp både uppifrån och inifrån av nägon märklig andledning (agenda).

  32
  1
 11. Jag har sagt detta massor av gånger!
  Det finns inga genvägar längre, den enda möjligheten att rädda Sverige är att omgående utvisa minst 2 millioner muslimer/negrer/chilenare, stäng gränsen och utred därefter ytterligare 1 million.utlänningar!
  Sedan bör även svenskar som på ett eller annat sätt deltagit i massinvandringen utredas och lagföras.
  I dag åtalas unga mopedister för att dom trimmat sina mopeder och pensionärer som ssäger sanningen om landets tillstånd.
  Men imorgon ska vi åtala alla dom landsförrädare som har förrått sitt folk och förstört ett helt land!

  86
  1
 12. Som jag har sagt tidigare; Hitta gränsbommarna och montera dem åter. Släpp ingen djävul över bron. Bokstavligt. Sverige har bara landförbindelse med Norge och där lär de inte ta sig in.

  34
 13. SD har ju som politiskt mål att de ska återvandra till sina rötter. Men hur skall det gå till?

  28
  • Rätt enkelt; Dra in bidrag och upprätthåll lag och ordning så har de att välja på att svälta ihjäl eller flytta hem. Bidragen är det som driver dem och lockar hit dem.

   65
 14. Så länge dörrarna till Sverige står vidöppna och INGEN av de kriminella och deras familjer som sökt sig hit skickas tillbaka kommer hotet om inbördeskrig att accelerera.

  DET KAN GÅ FORTARE ÄN VI ANAR!!

  Receptet mot inbördeskrig är mycket restriktiv invandring och AUTOMATISK UTVISNING av den eller de som INTE klarar av att leva i ett fritt demokratiskt samhälle som bygger på jämställdhet, flit och hederlighet.

  Hur kan tex gängkriminella och våldtäktsmän få stanna kvar i Sverige?

  Kanske den gode, naiva och skenheliga Ewa Wressmark (C) vet? Hon tog parti för en av de 5 som utförde en rå gruppvåldtäkt (enligt Ewa en “händelse”) i Malmö. Borde inte (C) städa upp i partiet?

  VARFÖR ÄR DE SK FEMINISTERNA SÅ TYSTA?? Gillar de våldtäkter??

  78

Kommentera