Kan homosexuella bo i en svensk förort?

BÖGAR & INVANDRING. Året 2010 uppmanade jag mina Facebookvänner att gå med i gruppen ”SD ut ur riksdagen”, men i valet 2022 övervägde jag att rösta på samma parti som jag en gång avskydde. Detta på grund av att jag och mina hbt-vänner inte längre känner oss trygga i världens så kallade mest hbtq-vänliga land, skriver Adam Ivehag på Aftonbladet.

“Jag flyttade till ett ”utsatt område” i Stockholm 2022 på grund av ett jobb jag skulle påbörja. Först tänkte jag inte särskilt mycket på mitt nya område, jag bor trots allt i ett av världens tryggaste länder och har aldrig köpt SD-propagandan om att ”invandringen förstör Sverige”. Men redan några dagar efter min flytt upptäckte jag ett mönster: ungdomsgäng med invandrarbakgrund dominerade torget på kvällarna, sålde droger öppet på gatan och störde ordningen”.

Sitter skräcken för att gynna Sverigedemokraterna så djupt att våra kultur-, debatt- och ledarsidor inte vågar ta upp den här frågan på allvar? Om vi i Sverige ska ta itu med all form av homofobi så måste vi våga diskutera även dessa känsliga ämnen.

Frågan är om homosexuella kan leva ett öppet liv med en rödgrön invandrings- och integrationspolitik, frågar Adam Ivehag, software developer

-Pettersson har sagt att HBTQ- och Priderörelsen har för länge sedan kidnappats av vänsterblivna som försvarar invandringen av böghatande muslimer och hatar Sverigedemokrater.

Undrar varför Adam och hans vänner inte märkt det tidigare?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Kan homosexuella bo i en svensk förort?

 1. Som man bäddar får man ligga .
  Tala om det för HBTQ,s självutsedda talesman , Jonas Gardell.
  Om han någon gång tittar upp från sina bankböcker , och skådar verkligheten.
  Kommer han att se vad mångkulturen ställer till i vissa områden.
  Men jag tror inte han kommer att förstå sambandet .

  15
  • Angående Jonas Gardell, “HBTQ,s självutsedda talesman“, som Christer träffande kallar honom.
   Krönikören Bitte Assarmo skriver att hon sällan hört något mer aningslöst än när Jonas Gardell höll ett pompöst tal mot främlingsfientlighet och högerextremism och sa:
   “Besök en moské! Gå med i en Prideparad! Idka nolltolerans mot hatet!“.

   Bitte Assarmo, citat: “det enda jag kunde tänka på var att han måste ha inte bara en utan ett tjog skruvar lösa om han tror att det går att kombinera Pride och islam och om han inte fattar att homohatet generellt är värre i minsta lilla moské än i den ”höger” som han hatar så hett.

   Det är just på grund av överprivilegierade tyckare som Jonas Gardell, som bor i ett tryggt elfenbenstorn i ett homogent område och vars engagemang inte kostar något, som vi har den situation vi har i samhället idag. Gayrörelsen borde ha varit vaksam mot islams allt större inflytande i många stadsdelar och förorter, och tagit strid för de demokratiska värderingarna istället för allas rätt att komma till Sverige.“

   https://detgodasamhallet.com/2023/06/08/bitte-assarmo-sd-bogarna-ar-smartare-an-gayrorelsen/#more-72792

 2. KARMA KARMA KARMA
  underbart att en sån där person äntligen får smaka på det han vurmat för. Ny nationalsport blir kast med liten bög från höghus!
  Värmer att läsa detta.

  15
 3. Är det någonstans rasism och intolerans grasserar så är det i de sk “utsatta områdena”. Det är ju tom svart på vitt skrivet i den bok som styr hur invånarna skall leva sitt liv.

  35
  1
  • Flytta Prideveckan till Järvafältet istället för att ha evangemanget på Östermalms IP.Avsluta veckan med Pridetåg genom Tensta och Rinkeby.Då lär det bli liv i luckan ! Då kanske insikten om intoleransen blir ett brutalt uppvaknande för vänstersnömoset som nu finns i HBTQ rörelsen.Det gör ont när knoppar brister som Karin Boije skrev på sin tid..

   32
 4. Och i Sundsvall onanerade en domare inför en kvinna på ett tåg….
  Ryssland kom och hjälp oss!!!
  NU

  14
  16

Kommentera