20 thoughts on “Hur kan knivmannen i Frankrike ha fått asyl i Sverige?

 1. Det är självklart att Sverige ställer upp och ger uppehållstillstånd till alla som ber om det. Speciellt om inga andra länder vil göra det. Vi måste ju alltid vara mest humana. Men när ska Sverige börja bli human mot sin egen befolkning. Det är bara lite konstigt att det inte fanns något land närmare Syrien som kunde ge mannen asyl. Eller sökte han aldrig asyl i något muslimskt land. Eller visste dom redan från början att det inte skulle sluta bra. Istället skickar dom skiten till Europa. Vi tar emot allt för att det är så synd om dom när deras eget land vill ha dom.

  19
 2. Existerar begreppet Asyl-Handläggare på Mig-verket ? Eller handlar det endast om Asyl-Beviljare ? Existerar det över huvud taget att man kan få Avslag. Är det någon koll alls ? Om det finns en ruta för Godkänd borde det väl rimligtvis också finnas en för Icke godkänd. Men det verkar som Mig-verket består av aktivister genom samtliga led i organisationen.
  Sverige skämmer ut sig på nytt. Det vore inte mer än rätt om övriga länder gick samman och bojkottade oss. Tillsätt sedan en orädd ickesvensk förmyndare med hårda nypor, som röjer upp i detta kaos.

  45
 3. Eftersom svenska myndigheter är storsamlare på all världens primitiva slödder, så har han naturligtvis fått uppehållstillstånd i Sverige och blir inom kort även innehavare av svenskat medborgarskap!
  Normala länder strävar efter att ha normala medborgare, i Sverige har extrema dårar vanstyrt landet i över 50 år och då blir resultatet också därefter!
  Vi minns alla hur fanatiskt socialisterna kämpade för att få loss en global terrorist som satt fången på Guantanamo.
  Dom skickade t.o.m. regeringsplanet till Cuba för att hämta aset!

  62
 4. I “godhetens och de naivas rike” tror man på vad allah säger!

  ÄVEN UPPENBARA LÖGNER!

  Tack MIGRATIONVERKET och allah era aktivister!

  MEN, när börjar den nya regeringen arbeta med att ta migrationsproblemen på allvar?

  37
 5. “Hur kan knivmannen i Frankrike ha fått asyl i Sverige?”

  Är detta en kuggfråga? Det är klart att han fick asyl i Sverige. Allah får asyl i Sverige.

  68

KommenteraAvbryt svar