8 thoughts on “Ett par videosnuttar med den “Svensk-Syriske mohammedanen” i Frankrike

 1. Det här vidriga utländska våldet är en mycket god orsak till att hatmaila landsförrädarna i riksdagen!
  Utlänningen fick ALLT som medlemskapet i Sverige, utlänningen betalade med massmord! Och hans äckliga kärring och deras horungar får bidrag av svenska skattebetalare, tills de dör!

 2. Kan inte läkemedelsbolagen hitta ett vaccin mot islam. Dom verkar bli helt galna muslimerna.

  Kan också dra en parallell.
  Om ni kommer i håg dem stora spårvagsolyckan i Göteborg för 30 år sedan. Den berodde på att en mekaniker låssade bromsarna så spårvagnen fick en otrolig far i backen ner för Achebergsgata och kraschade sedan in i en husvägg på Vasaplatsen, men tyvärr stod några människor i vägen. Nåväl, den som blev åtalad var högste chefen för spårvägarna.

  Kan vi göra samma i denna fruktansvärda terrorhandling. Det måste varit Fredrik Reinfeld som släppte in galningen från Syrien i Sverige. Åtala Fredrik Reinfeldt för medhjälp till mord.

  15
 3. Enligt Fria Tider är han inte muslim utan kristen. Han skall ha burit ett kors och haft en kristen religiös skrift. Men det kan ju vara för att öka chansen till asyl också.

  11
  • Lrs:
   Ja,enl. France 24 bodde han sedan ett år tillbaka i en kyrka i alp-by´n…
   Men dessa nybyggare är ju vana att ljuga o bedraga,så han kan mycket väl vara en av Allans söner !

  • Det är en etablerad strategi bland de inavlade att konvertera till kristna för att säga att mördarmuslimregeringarna dödar dem om de kommer tillbaka hem och kar konverterat.
   Men det måste vara bättre att de inavlade muslimerna mördar varandra än att de mördar oss i Sverige och Europa.
   Och ni vet vad Carola sa, det står i deras heliga bok koranen att det är tillåtet att ljuga för de otrogna. Jävla muslipack, släng ut dom ur Europa.

 4. Bidragsfuskat i Sverige, blev äntligen dömd för det, åkte till Frankrike där han låtsades vara kristen och sökte asyl. Tanken var ju bara att få asyl enkelt och fortsätta bidragsfuska i Frankrike. Blev överraskande ett nej så såklart, muslim som han är, då ska man straffa icke-muslimer på detta sätt. IKEA “teknisk störning”-vibbar.. Tänk er motsatta roller, en vit vuxen stor man som knivhugger muslimkvinnor och små muslimbarn i sina barnvagnar… Oj oj, det skulle dö tusentals vita världen över som hämnd. Vad kommer vi göra då? Inte ett skit, som vanligt. Ett typiskt muslimdåd såsom så många andra, vi skriver ner några rader och arkiverar fallet i enorma högen med likadana fall. Detta tar aldrig slut, det vet vi allihopa.

KommenteraAvbryt svar