Rasisten Tobias Hübinette

RASISM. Tobias Hübinette, tidigare Karlsson, född Sam Dol Lee i Sydkorea, är enligt egna uppgifter lärare, forskare, föreläsare och skribent i frågor som rör ras, vithet, svenskhet och minoriteter, adoption och adopterade, och Östasien och asiater. Tobias får sin försörjning från skattebetalarna, de vita kvinnor och män han föraktar. Tobias Hübinette har gjort karriär på att se vita rasister och nazister överallt.

“När jag ser Sverigedräkten kommer åtminstone jag av någon anledning alltid att tänka på att dess skapare Märta Jörgensen var medlem i Per Engdahls fascistiska organisation Svensk opposition under krigsåren” skriver Hübinette på Twitter över bilden nedan.

-Pettersson tycker det verkar som Tobias Hübinette har ett behov av att synas och utmärka sig som vissa småbarn. Om hans adoptivföräldrar lever är de troligen inte så stolta.

Sverigedräkten, egentligen Svenska kvinnliga nationaldräktsföreningens högtidsdräkt, eller den allmänna Svenska Nationaldräkten, är även en nationaldräkt som togs fram i början av 1900-talet. Syftet var att alla kvinnor i unionen Sverige-Norge skulle få tillgång till en folkdräkt oavsett deras geografiska härkomst. Jag tror inte så många fascistiska och nazistiska organisationer var verksamma i början på 1900-talet och adoptioner från Korea var nog också sällsynta.

Har du inte funderat på att flytta hem och söka dina rötter Tobias “Sam Dol Lee”?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Rasisten Tobias Hübinette

 1. Jag undrar om Hübinette någonsin har funderat över hur en svensk känner sig att bli offentligt anklagad för att vara ‘rasist’/’främlingsfientlig’ (och därmed jämförd med Adolf Hitler och andra rasister, och andra moraliskt vedervärdiga personer, t.ex. våldtäktsmän och barn- och hustrumissandlare)?

  Jag undrar om han någonsin har talat med svensk (här: folkslaget), som han betraktar som mer eller mindre ‘rasist’/’rasistisk’, som har erkänt hans anklagelse/bevisföring?

  Jag undrar om han tror att han bidrar till bättre gemenskap/stämning mellan svenskar och invandrare genom att anklaga/kalla/betrakta svenskar (i allmänhet?) som ‘rasister’, ‘rasistiska’/’främlingsfientliga’?

  Jag undrar om han tror att det kan finnas något samband mellan hans offentliga rasistanklagar/bekämpar-retorik/metod och att svenska barn kallas ‘rasist’, ‘svennejävel’ och ‘hora’?

  Jag undrar om han någonsin har undrat över varför så många utlänningar (fortfarande: har ryktet om svenskars ‘rasism’ ännu inte spridits?) söker sig till ett land med ett sådant ‘rasistiskt’ folk? — Eller varför de stannar kvar?: Svenskars ‘rasism’ (och deras välfärd) är lättare att leva med än levnadsstandarden i ursprungslandet?

  Jag undrar om han någonsin har funderat över hur andra nationella folk förhåller sig till människoraser/etniciteter/folkslag och invandrare?, till exempel koreaner, somalier och irakier i respektive länder, och de som har flyttat till Sverige?

  Jag undrar om han är medveten om att han har en eurocentrisk syn på ras/etnicitet?

  Jag undrar om han (och andra med ett europeiskt syn/förhållningssätt) någonsin kommer att förstå att skilja på rasism som en ideologi — som implementeras/förverkligas via metoden politik, t.ex. (ras)lagstiftning vilket möjliggör förtryckande/diskriminerande makt — och ras/etnicitet som en sociologisk (läran om sociala beteenden, grupper och relationer) nämnare?
  (‘Lika barn leka bäst’ var ett faktum/lärdom, troligen universell, när det bara fanns svenskar i landet.)

  (Rent ideologiskt är t.ex. nigerianer och liberianer rasister, men inte sociologisk:
  – “Nigeria bans use of foreign models and voiceovers for local adverts” (2022-08-24 Africanews.com);
  – “Eligibility for Citizenship by Birth and Naturalization Restricted to Negroes” (Constitution of Liberia: Chapter IV – Citizenship: Article 27 b. — crc.gov.lr).)

  Jag undrar om han har undrat över varför invandrare söker sig till orter/bostadsområden med andra invandrare? Och varför svenskar då undan för undan flyttar ut? Tror han att det kan bero på den mänskliga naturen (studerad via sociologin: ‘Lika barn leka bäst’), eller svenskars ‘rasism’?

  Och jag undrar om han tycker att människans natur är rasistisk, och som därför ska bekämpas? Med början hos européer (den enda rasen som avvecklade rasismen), och sedan erövra/konvertera (till den rätta europeiska ‘läran’/synsättet) Jordens alla andra folk (koreaner och hans biologiska föräldrar sist?)? Lycka till.

  PS
  Hübinette är inte rasist, men (på grund av europeisk/eurocentrisk indoktrinering) ideologiskt och sociologiskt förvirrad.

  PPS
  Jag skulle föreslå att inte använda ‘Vänsterns’/rasistbekämparnas vokabulär (även om det är frestande) eftersom de inte erkänner beskrivningen/bevisföringen, och det försvårar offentlig diskussion:
  “Pettersson”: –Du är rasist!
  Hübinette: –Nej, det är du som är det!!
  1–1=oavgjort.

 2. Om hans adoption var felaktig så kan han rikta sin ilska mot rätt håll dvs svenska staten. Att ensidigt peka ut att svenska folket är rasistnazister är lite väl uttjatat vid det här laget. Han kan väl ta en anställning på Expressen och dela skrivbord med David Baas, så de två kan ju skriva om alla superduperrasistnazister vi har i landet.

  11
 3. Frågan är om han ens skulle trivas i Sydkorea och om sydkoreanerna skulle uppskatta honom. Det vore kanske som om en svensk som bott utomlands sedan barndomen kom hit med en massa tossiga ideer.

 4. Han skulle vara en bra illustration för ordet självömkan i en uppslagsbok. Hatar han sina adoptivföräldrar får han väl ta en diskussion med dem.

  25
  1
 5. Inte så trevligt att höra för svenskar, som bor i sitt hemland. Svenskar i Sverige har ingenstans att ta vägen och ska naturligtvis inte heller göra det av såna anledningar. Om han fått de här aggressionerna för att han blivit bortadopterad borde han vara mer bitter på de, som lämnade ut honom. Jag tror de, som adopterar väldigt sällan har skumma avsikter och kontrollerna brukar vara noggranna. Jag kan sällan känna mej kränkt av såna uttalanden. Vad jag och de flesta tror sig veta, kan ingen rå för sin hudfärg och tillhörande folkgrupp. Är inte Hübinettes uttalanden typisk hets mot folkgrupp?

  31
  1
 6. Är han rubbad i huvudet, eller extraknäcker han bara för Nordkorea,, för det kan knappast vara för Sydkorea för dom har ju utvecklats som västvärlden, vilket kommunismen inte gjort någonstans i världen om man inte stulit dom vitas patent,
  vilket har skett i många länder. Abdikera till Nordkorea för f-n.

  39
  1
 7. Det som skiljer Hübinette från många andra är att han talar klarspråk, inte förnekar folkutbytet (även om han inte använder just det ordet) och är mycket tydlig med att raskonflikter är att räkna med. Men han glömmer att östasiater är en liten minoritet i Sverige som inte kommer vinna ett dugg på att mellanöstern och afrikaimmigration. Fan vet om inte östasiater på sikt kommer få det värre än européer när det hettar till. Immigranter som det i allmänhet går bra för är nog extra irriterande för menafolk. Om han tror BLM står på hans sida kommer han få tänka om.

  19
  1
 8. Men samtidigt, lägger den dåren fram demografiska fakta, som visar hur vårt svenska folk förröds av invandringen!

  Hur kan man vara en sån idiot, om man nu vill ju just det, förröda den, som han ju vill, att samtidigt upplysa om dessa fakta! (Alla övriga vänstermänniskor tystar ju ner dessa fakta, just därför!)

  Men detta, och endast detta, är ju bra att han gör, för då blir ju människor upplysta om fördärvet, den svenska folkutrotningen! Men det är ju bra sjukt och motsägelsefullt av honom att göra det!

  20
  1
 9. Att det kan jag säga! Det är en djävel jag skulle vilja sätta i ett jobb. Helst en industri från 07:00 till 16:00. Sån riktig djävla fjant som lever på våra pengar. Ett tvättäkta as. Vem fan behöver den idioten? Ett stort skämt. Klarar nog inget. Tänk er den fan fixa punka på cykel. Nä! En sprätt är vad han är

  67
  1
 10. Skaffa dej ett jobb så vi skattebetalare slipper stå för ditt uppehälle i landet som du tydligen föraktar. Vikken tokskalle. du har ett bra val åk hem till skitlandet du kommer ifrån, vi vill inte ha dej här.😠🤬

  64
  1
 11. Man bör veta att denna mannen blev bortrövad av adobtioncenter . Och förd till Sverige ..
  Det finns alltså en orsak till hans beteende ?
  Svenska staten har roat sig !ed att sno barn och placera i fosterhem eller vårdhem.
  På samma sätt som Putin i dag gör i ukriana ..
  Och han har väl en del agg mot vissa i Sverige problemet är att han saknar förmåga att rikkte sina agritoner åt rätt håll!

  34
  3
  • Den fete
   apropå svenska staten ja.
   Ulf Kristersson var styrelseordförande i Adoptionscentrum åren 2003–2005 och har själv adopterat 3 barn från Kina.

KommenteraAvbryt svar