Bombdåd i villaområde i Botkyrka – hus skadat

BROTTSLIGHET. Polisen larmades till ett villaområde, Storvreten i Tumba, Botkyrka kommun efter flera samtal om en kraftig smäll natten till tisdag. Polisen vill inte uttala sig om vem som bor i huset, men ingen person ska ha skadats.

“Något har sprängts i eller vid ett garage”, säger Stockholmspolisens presstalesperson Daniel Wikdahl. Platsen är avspärrad för brottsplatsundersökning av bomb- och kriminaltekniker. Polisen har startat en förundersökning rörande allmänfarlig ödeläggelse. Det finns ingen misstänkt för händelsen i nuläget.

Storvreten i Tumba i Botkyrka kommun betraktas av polisen som ett socialt utsatt område. Alby, Fittja och Hallunda/Norsborg finns också med på polisens lista över utsatta områden i Botkyrka.

Polisen

-Pettersson undrar om det är socialdemokraternas stödmedlemmar som är i farten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Bombdåd i villaområde i Botkyrka – hus skadat

 1. Först kapar vänsterglobalister maktens korridorer sedan lär de upp utlänningar hur man arbetar i maktens korridorer. Till sist lämnar de över makten till utlänningar!
  Det är därför landsförrädarna måste jagas bort från maktens korridorer, med militäriskt våld!

  16
  1
 2. Botkyrka (S) befolkas till en del av kriminella som (S) vägrar att se.

  https://www.dn.se/kultur/johan-croneman-jag-flyr-till-meryl-streep-nar-magdalena-andersson-vagrar-se-verkligheten/

  Arga Andersson (S) kommer att bli besviken när folket genomskådar insinuationerna, halvlögnerna och lögnerna. Då faller opinionssiffrorna. (S) är bara ute efter makten. Folket betyder inget. Så länge som det importeras intellektuellt befriade växer (S), men vad händer om dörren stängs?.

  19
  1

  • …bara den uppenbarelse Subban ger enkel
   att genomskåda, spec.då lögnerskan rapar
   fram sina falska valser, då tycks de “gå i
   braxan för ½ delen av rikets korkade inavel

Kommentera