Magdalena Andersson (S) ljuger obehindrat

TERRORISM. Idag kom beskedet att Socialdemokraternas riksdagsledamot Jamal El-Haj tar en paus från sitt uppdrag i utrikesutskottet. Detta efter att han medverkat på en palestinsk konferens, trots att partiledningen avrått. El-Haj fortsätter dock som riksdagsledamot, rapporterar Sveriges Radio.

Magdalena Andersson och Jamal El-Haj

”Om partier kommer med rekommendationer är det viktigt att alla personer följer dem. Det fanns ju tveksamheter och en del frågetecken kring konferensen. Däremot finns det inga frågetecken kring Jamas ställningstaganden vad gäller Hamas”, säger partiledaren Magdalena Andersson (S).

Jamal El-Haj skriver på Facebook att hans deltagande på konferensen ”var icke förhandlingsbart givet mitt identitetsskapande och folkrätten”, och han fortsätter: ”Jag beklagar att mitt parti väljer att vika sig för trycket utifrån”.

-Pettersson konstaterar att Magdalena Andersson (S) ljuger helt öppet ”Däremot finns det inga frågetecken kring Jamas ställningstaganden vad gäller Hamas”

Jamal El-Haj (S) och Hamas-ledaren Amin Abu Rashid på scen i Malmö i helgen. Skärmdump från direktsändning på Facebook.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Magdalena Andersson (S) ljuger obehindrat

 1. Ja är det någon som begriper varför Sverige inte kommer att få va med i NATO ?? Det är ju inte bara turkar som är förbannade på sossialdemokrat stödjer terrorister .

 2. Är du förvånad Pettersson. Det är väl känt att en sozze ljuger, så fort de öppnar truten.

  44
 3. Socialdemokraterna och Hamas = Bröllop = Magdalena & Jamal 🌹🌹
  Ja vad ska man säga om Socialdemokraterna…. Muslimskt parti verkar dom ha blivit, återstår att se hur många väljare som gillar det då.

  66
 4. Partiet kryper för ledarna i Iran och stödjer Hamas. Detta är helt naturligt då socialister och muslimer hatar judar och vill helst se dem utraderade från jordens yta. De hatar kristna också men att utradera dem tar lite längre tid.
  Därför har Partiet alltid stöttat muslimska terrororganisationer och socialistiska dito också, speciellt de som bedriver terrorkrig mot Israel, då slår Partiet två flugor i en smäll så att säga.

  67
  • Är du född korkad eller är du en träningsprodukt från Bommersvik? Frågar åt en kompis!

   12
   • Hemlig jag är inte en hund som skäller med flocken!

    1
    3

Kommentera