Militäranläggning träffad i ny rysk attack

UKRAINA. Fem ukrainska flygplan har skadats i en rysk attack mot en militäranläggning i regionen Chmelnytskyj i västra Ukraina, uppger det lokala styret enligt AFP. Även bränsledepåer skadades i attacken, rapporterar The Moscow Times.

Chmelnytskyj i västra Ukraina

Uttalandet beskrivs som ovanligt eftersom Ukraina sällan informerar om att militära mål träffats i ryska angreppen. Ingen person ska ha skadats i attacken.

40 robotar och 35 drönare användes, men enligt Ukraina sköts 37 respektive 29 ner.

-Pettersson undrar om ryssarna siktat fel när de träffar militära mål…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Militäranläggning träffad i ny rysk attack

 1. I söndags utförde Ryssland den mest massiva attacken mot Kiev sedan starten av den “särskilda militära operationen” .
  Det var svaret på Kiev regimens aviserade beredskap att inleda en motoffensiv.
  Alla militära anläggningar i Kiev är legitima mål för Ryssarna…….. inklusive sambands centraler (Kiev regimen) .
  Vi får se hur länge till Kiev regimen sitter kvar vid makten.

  16
  31
 2. Glöm inte vad usa gjorde i Vietnam.
  Eldade upp folk med napalm och eldsläckare. Hela min familj blev en kolhög. Glömmer aldrig det när jag kom hem från skolan som var nergrävd i marken.

  17
  39
  • USA Korea, Vietnam och rörande Vietnam protesterade faktiskt väst eller iaf Sverige mot de som pågick…. påtalar i denna kanal och flera andra om vems fel det är? Skriver att det blir inget krig om det inte finns minst två sidor…. It takes too to tango! Den unipolära världsordningen har det lite tufft just nu….då 1/8 förväntar sig att få bestämma allt……. en himla tur att vi inom EU har berikats med en brandvägg så inga data kommer direkt från Ryssland utan filtreras genom vårt PK raster….. hur skulle det se ut om vi vanliga fick samma info som våra betters? OCH det som händer sänker EU ordentligt och kanske USA också….. Taiwan, Ukraina, Jemen, Syd-Sudan, m.fl….. och till råga på eländet har USA fått för sig att stoppa fossilt och kärnkraft….. ser bra ut eftersom vi är så kopplade till USA…. Tyskland som blev utan gas kommer att tvingas minska sin tunga industri…….. tack Gr..a

   12
   30
  • Rysspacket kommer att försöka bättra sig till nästa räd.
   Har förresten inte läst något mer om rysspackets toppgeneral/mördare Shoigu, fick han skallen bortsprängd ?

   28
   10
   • Enligt Counucopia har han överlevt. Vi får avvakta mer information.

    18
    1

Kommentera